Rishikimi i Hosting24 – Uptime e Madhe dhe Shpejtësia Mesatare |

Faqja kryesore e Hosting24


Hosting24 u bootstrapped në 2008 dhe është një pjesë e rrjetit Hostinger. Ato ofrojnë shërbim për 29 milion përdorues në 178 vende.

Ngjashëm me shumë hostë të tjerë në internet, faqja e tyre në internet është plot gjuhë hiperbolike, duke përfshirë 99.9% garanci në kohë dhe back rezervime automatike ’(të cilat ne do të debutojmë në një minutë).

Le të shohim se si ato maten.

Ne krijuam një uebfaqe të WordPress me planin e tyre më të lirë të pritjes së pritjes në qershor të vitit 2015. Që atëherë, ne kemi monitoruar nga afër kohën dhe shpejtësinë, përveç testimit të mbështetjes së tyre të klientit dhe kryerjes së kontrolleve të sfondit për të përpiluar rezultatet tona në një mënyrë të paanshme, rishikim i sinqertë.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se çfarë gjetëm.

Mirat e përdorimit të Hosting24

Hosting24 ka mbështetje goxha të mirë për klientët. Ata hedhin gjithashtu disa gjëra të tjera të këndshme (por jo thelbësore). Kjo është në lidhje me të.

Hidhi nje sy:

1. Mbështetje e denjë për klientët

Hosting24 kryesisht ofron mbështetje përmes bisedës live, e cila na lidhi menjëherë me një prej agjentëve të tyre të ndihmës.

Përgjigjet e tyre ishin mjaft të menduara, të hollësishme dhe të qarta. Edhe pse ka pasur një vonesë të dukshme në mes përgjigjes së pyetjeve nëse po zgjedhim nit. Një kontroll i shpejtë i sfondit zbulon komente të tjera të ngjashme.

Në përgjithësi, vlerësimet nuk janë shumë të këqija.

Mbështetje për Hosting24

2. Siguria e përmirësuar me kopje rezervë të automatizuar

Hosting24 ndjek qasjen e saj në dukje të përqendruar te klienti duke i kushtuar vëmendje të veçantë sigurisë së faqes suaj.

Shumë nga planet e tyre të pritjes vijnë standarde me Cloudflare DDOS Protection dhe skanuesin antivirus të ClamAV për të mbrojtur në mënyrë proaktive faqen tuaj.

Ata do të kryejnë gjithashtu kopje rezervë javore. Në një botë ideale, do të keni kopje rezervë të përditshme. Meqenëse ata po e hedhin atë falas, ndërsa shumë site të tjera ju detyrojnë të paguani shtesë, nuk është diçka e keqe. Ne do t’i rishikojmë këto rezervë në më shumë detaje së shpejti.

Përveç kësaj, ata gjithashtu ofrojnë SpamAssassin Protection për email.

3. Vendndodhjet në Sh.B.A dhe Evropianë të Serverave

Kur regjistroheni për një llogari të re të përbashkët të pritjes ose VPS, ju do të keni mundësinë të zgjidhni midis pritjes së faqes tuaj në vendet e tyre të Amerikës së Veriut (Asheville, Karolina Veriore) ose vendet e Evropës (Mbretëria e Bashkuar) (në varësi të grupit tuaj të synuar).

4. Shitje të shumta promovuese

Nëse e keni kohën e duhur, mund të merrni një marrëveshje të jashtëzakonshme.

Në kohën e shkrimit të këtij recensioni (5/18/16 – Përditësimi 11/01/18 ata duket se ende po i bëjnë ata!), Ata po ekzekutonin një 50% zbritje për jetën shitje flash.

Një vështrim i shpejtë i faqes së tyre në Facebook zbulon shumë shitje të ndryshme, zakonisht të shoqëruara me ndonjë festë.

5. Transferim (i) i faqes në internet falas

Hosting24 do t’ju ndihmojë të transferoni ose shpërngulni një faqe interneti ekzistuese – pa pagesë – nëse është e vendosur diku tjetër. (Vlen të përmendet se pothuajse çdo host tjetër që ne kemi shqyrtuar gjithashtu ofron këtë marrëzi.)

6. Mbi mesataren e Uptime Gjatë 24 muajve të Parë

Një nga gjërat e para që do të vini re kur vizitoni faqen e internetit të Hosting24 është 99.9% + krenohet me kohën.

Pasi i vendosëm në provë, morëm rezultatin që ata ofrojnë.

Gjatë 24 muajve të fundit, Hosting24 ishte në gjendje të ofronte 99.97% kohën e duhur në provën tonë.

Kontrollet tona në sfond zbuluan se shumë klientë ankohen për pamundësinë për të hyrë në faqen e tyre të internetit (përfshirë mesazhin e frikshëm ‘Shërbimi përkohësisht i padisponueshëm’).

 1. Kohëzgjatja ka qenë e tmerrshme. Uebfaqja ime bëhet offline pothuajse çdo ditë. Sipas Pingdom, faqja ime e internetit ka qenë offline për mbi 50+ herë ”.
 2. Uptime ishte pika më e keqe: faqet e internetit të mia kanë rënë kaq shumë herë për shkak të të ashtuquajturave “azhurnime të serverit” dhe Hosting24 nuk e vuri re kurrë vetë.
 3. “Gabimi më i rregullt që marr është: sherbimi perkohesisht i padisponueshem
 4. “Kam punuar me Hosting24 por nuk më pëlqeu stabiliteti dhe mbështetja e tyre
 5. Tani ata po ofrojnë një shërbim të mirë koha e ngritjes nuk është 100%

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99,97%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 100%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 100%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,98%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99.95%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 100%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,98%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 100%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,98%

Hosting24 Mesatarja dhe shpejtësia mesatare 24-mujorePritja mesatare e pritjes në internet | Shihni statistikat

7. Shpejtësia mbi mesatare

Hosting24 performoi mjaft mirë me kohën e ngarkesës së tyre. Ata zunë kohën në 668ms gjatë 24 muajve të fundit.

Jo më e mira që kemi parë, por jo edhe më e keqja gjithashtu.

Konsideroni këtë:

74% e njerëzve do të lënë faqen tuaj përgjithmonë nëse nuk arrin të ngarkojë brenda vetëm 5 sekondave. Gjysma e njerëzve nuk do të presë as 3 sekonda.

Kjo do të thotë që shpejtësia nuk është thjesht një çështje përvoje. Në fakt, ajo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në normat tuaja të konvertimit, gjithashtu, duke bërë që vizitorët e faqeve të lënë në lëvizje.

Një nga faktorët më të rëndësishëm për shpejtësinë e sitit zbret në shpejtësinë e pritjes suaj. Ka vetëm kaq shumë gjëra që mund të bëni nëse themeli është i gabuar.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

Hosting24 Statistikat e hollësishme 12-mujoreHosting24 shpejtësia mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

Kundër përdorimit të Hosting24

Ka disa avantazhe që duhet të merren parasysh përpara se të angazhohen për Hosting24.

Hidhi nje sy:

1. Kopje rezervë të kufizuar, me përfitime të marra (megjithë pretendimet për të kundërtën)

Hosting24 reklamon veçorinë e tyre rezervë si një simbol nderi në faqen e tyre të internetit. Fatkeqësisht, në përvojën tonë, kjo nuk do të shkojë deri në vizitë.

Ja pse:

Arsyeja # 1: Ata bëjnë vetëm kopje rezervë javore.

Idealisht, këto duhet të bëhen çdo ditë për t’u siguruar që gjithmonë të keni një kopje të gatshme për të rivendosur, në rast se ndodh ndonjë gjë.

Arsyeja # 2. Gjatë rezervës javore, ata do të fshijnë ato të mëparshme.

Nuk është ideal, sepse të jesh në anën e sigurt, është gjithmonë më mirë të kesh versione të shumta. Mbështetja në një kopje rezervë të vetme mund të jetë problem nëse ka ndonjë problem të rastësishëm ose çështje që ndodhin.

Arsyeja # 3. Për t’i përmbyllur të gjitha, ata nuk do të kenë llogari rezervë më të mëdha se 2 GB.

2BG nuk është aq e madhe. Sidomos nëse faqja juaj është shumë vizive (e-commerce vjen në mendje). Nëse nuk e vlerësoni, korrni dhe kompresoni si duhet imazhet me rezolucion të lartë përpara se t’i ngarkoni, mund të keni një fotografi të vetme që të marrë më shumë se 20mb lehtësisht. Shumojeni atë me 10 (ose 100) dhe do të shpejtoni shpejt.

Gjithçka në të gjitha, nuk besoj hype!

Ndoshta jeni më mirë të kopjoni vetë sitin.

Prmimet e Hosting24, Planet e hostimit & Fakte te shpejta

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të tyre të pritjes. Ata ofrojnë dy plane të përbashkëta:

 • Web Hosting i vetëm: Ky plan fillon me 0.80 dollarë në muaj. Ajo vjen me 1 faqe interneti, hapësirë ​​në disk 10 GB, gjerësi bandë 100 GB dhe opsionin për të zgjedhur vendndodhjen e serverit tuaj.
 • Host Premium Web: Ky plan fillon me 2.15 dollarë në muaj. Ajo vjen me 50 faqe interneti, hapësirë ​​në disk 20 GB, bandë të pakufizuar, plus serverë me porosi të emrave dhe domene shtesë..
 • Pritja në internet e biznesit: Ky plan fillon me 3,45 dollarë në muaj. Ajo vjen me faqet e internetit të pakufizuara dhe bandwidth. Si dhe hapësirë ​​në disk 30 GB, rezervë ditorë, serverë të emrave të personalizuar dhe domene shtesë.

Prmimet dhe planet e Hosting24

 • Domain falas? jo.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i lehtë i regjistrimit.
 • menyra pagese: Kartë krediti, PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Llogaritë me një skedar të vetëm mbi 1 GB, ose me më shumë se 250,000 skedarë, mund të përfundohen pa njoftim për pronarin e llogarisë.
 • upsells: Certifikatë SSL.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i çastit.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalimi me një klik të aplikacioneve dhe CMS të njohura përmes Softaculous.

A Ju Rekomandojmë Hosting24?

Jo. Ne nuk mundemi.

Kur regjistroheni në mbajtjen në internet, po paguani për performancën.

Përkatësisht, (1) kohë ngarkimi dhe (2) faqe ngarkimi.

Koha e duhur e Hosting24 ishte, mirë, pak më shumë se mesatarja. Uebsajti më i mirë në botë, që vazhdimisht bie jashtë linje, nuk do t’ju sjellë dobi.

Kohët e ngarkimit të faqeve të tyre janë pothuajse të njëjta – thjesht pak më mirë se standardi i industrisë. Kjo mund të bëhet problem kur bëhet fjalë për gjenerimin e të ardhurave nga faqja juaj (siç u diskutua më herët).

Një vështrim i shpejtë në listën tonë të plotë të mbajtjes në internet do t’ju ndihmojë të gjeni hoste në internet, me kohë më të qëndrueshme, kohë ngarkimi të shpejtë dhe mbështetje fantastike të klientit – të gjitha në një pikë çmimi të mirë. Por nëse po kërkoni diçka vërtet themelore, atëherë ne kemi renditur edhe shërbimet më të mira falas të mbajtjes në internet (nuk rekomandohet).

A keni ndonjë përvojë me Hosting24? Ju lutemi lini një përmbledhje më poshtë – e mirë apo e keqe – për sa kohë që është e sinqertë dhe transparente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector