Rishikimi i Hosting A2 – Një nga hostet më të mirë kanadezë në internet

Peizazhi i informatikës në cloud është një vend i mbushur me njerëz. Kudo që të shikoni, ka një kompani të re që shfaqet dhe ofron që të presë faqen tuaj në internet me një kosto më të ulët, por me shpejtësi më të shpejtë dhe besueshmëri më të lartë …… Pyetja është, a mund t’i besoni atyre?


Këtu hyjmë – kemi kaluar vitin e kaluar, dhe një pjesë të mirë të vitit 2017, duke analizuar host-in e uebit nga vende të ndryshme në të gjithë Kanada. Ne shtypëm të dhënat dhe përpiluam rezultatet tona për të zgjedhur ato të preferuara. Një nga zgjedhjet tona kryesore është një kompani e vogël pritëse e quajtur A2 Hosting, i cili nuk ka një reputacion të madh por ende ofron një vlerë të madhe për paratë.

logo logos a2

A2 Hosting në të vërtetë ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë. Kompania filloi në 2001 nga CEO Bryan Muthig, një ish-SysAdmin i Unix. Kjo ishte përsëri në ditët e vona të internetit, dhe ka mbetur një kompani në pronësi të pavarur që nga ajo kohë. Ai erdhi si një projekt hobi nga një administrator i vetëm sistemesh dhe tani është shndërruar në një zgjidhje të fuqishme të pritjes për klientët e të gjitha madhësive.

Platforma e Hosting A2 shkon në një grup të tre qendrave të mëdha të të dhënave, të vendosura në Michigan, Amsterdam dhe Singapor. Duke pasur parasysh afërsinë në Kanada, ne kemi kryer pjesën më të madhe të testimit tonë përmes qendrës së të dhënave në Michigan.

Ne kemi nisur mbi 50 projekte në internet në infrastrukturën Pritëse A2 për të ekzekutuar dhe matur testet për këtë përmbledhje të A2.

Sa e shpejtë është A2 Hosting?

cheetah superfastNuk ka asnjë të mohosh këtë A2 Hosting ofron disa nga shpejtësitë më të shpejta në internet sot.

Sipas uebfaqes së tyre, performanca mesatare e platformës së tyre varet 17.6 herë më shpejt se ajo e konkurrentëve të tyre më të mirë. Verifikimi i pretendimit të saktë është sfidues, por në testet e bëra nga Hosting Canada, ne vlerësuam se performanca e A2 Hosting ishte jashtëzakonisht e shpejtë.

Dhe kur bëhet fjalë për të fituar shikueshmëri në internet, qoftë për bloge të vogla ose në faqet e internetit të biznesit të vogël, shpejtësia është ndoshta faktori më kritik. Nëse faqet e tua të internetit nuk ngarkojnë mjaft shpejt, vizitorët do të jenë të prirur të mbyllin skedarin e shfletuesit të tyre dhe të lëvizin në një opsion tjetër. Ruajtja e performancës së lartë në sistemin tuaj do t’ju sigurojë që t’i mbani përdoruesit tuaj të lumtur.

Siç e përmendëm, testet tona të shpejtësisë me A2 Hosting performuan mjaft mirë në krahasim me konkurrencën tjetër. Kur drejtoni projekte të reja në internet përmes qendrës së tyre të të dhënave në Michigan, koha mesatare e përgjigjes hyri në një rrufe 222 ms.

Kjo mat kohën e saktë që i duhet serverit për të marrë një kërkesë nga shfletuesi i një përdoruesi dhe t’i dorëzojë përmbajtjen e kërkuar HTML përsëri tek përdoruesi. Shpejtësi të tilla të shpejta e vendosin A2 Hosting në të njëjtën kategori të shërbimeve më të mira të mbajtjes në internet si zgjedhjet tona të tjera më të mira.

Mbi të gjitha, rezultatet e kohës së përgjigjes së A2 Hosting ishin konsistente në të gjitha vendet tona të testimit, të cilat përfshinin qytetet kryesore kanadeze të Montrealit, Torontos, Vancouver dhe Winnipeg.

Ju mund të shihni gjurmimi i drejtpërdrejt këtu. Lexoni më shumë për tonë Procesi hulumtues me 4 hapa këtu

Si është shpejt A2 Hosting?

Ju mund të pyesni se çfarë do të thotë saktësisht rezultatet tona të testit të shpejtësisë, dhe si mund të kërcejë A2 Hosting deri më tani përpara kaq shumë konkurrentëve, veçanërisht duke marrë parasysh që ata janë akoma një operacion relativisht i vogël.

Përgjigja është në arkitekturën e platformës së tyre, e cila përfiton nga efikasitetet që përfitojnë drejtpërdrejt klientët e tyre.

Së pari, nuk është koncepti i Burimet e përbashkëta të strehimit. Të gjitha ndërmarrjet cloud ose zotërojnë ose marrin me qira hapësirë ​​me qendra masive të të dhënave, dhe brenda këtyre lokacioneve janë pjesë fizike të pajisjeve si CPU, disqet e vështirë dhe pajisjet e rrjetit. Së bashku ata formojnë një platformë e cila mund të ndahet në njësi të ndryshme të njohura si makina virtuale.

Kur ju, si një klient në re, zgjidhni të presni një projekt në internet me një ofrues, në të vërtetë po merrni me qira energji kompjuterike nga njëra prej atyre makinave virtuale. Kjo do të thotë që të dhënat tuaja në të vërtetë mund të jetojnë së bashku me informacione të tjera në pronësi të individëve ose ndërmarrjeve.

Duke detyruar klientët të ndajnë këto burime cloud, një ofrues mund të kursejë para për vete ndërsa rrezikon ulje të performancës dhe besueshmërisë për klientët e tyre. Por në rastin e A2 Hosting, ata nuk shkurtojnë qoshet kur bëhet fjalë për Burimet e Ndara të Hosting.

Në vend që të bashkoni të dhënat së bashku sa më shumë që të jetë e mundur në të njëjtin harduer, ata mbajnë një raport të ulët të serverëve ndaj klientëve. Kjo do të thotë që makina juaj virtuale ndahet midis më pak njerëzve dhe mban më shumë informatikë dhe fuqi të rrjetit për vete. Prandaj pretendimi i kompanisë për të qenë 20 herë më i shpejtë se opsionet e tjera të pritjes.

Për më tepër, A2 Hosting përdor teknologjinë më të fundit të Rrjeteve të Shpërndarjes së Përmbajtjes (CDN) dhe fuqinë e caching. Whatfarë do të thotë kjo është se A2 Hosting mund të përdorë rrjetin midis tre qendrave të tyre të të dhënave në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe Azi në mënyrë që t’i shërbejë klientëve të tyre sa më shpejt të jetë e mundur.

Kur bëjmë provat tona nga brenda kufirit kanadez, ne logjikisht lidhemi me serverët e A2 Hosting në Michigan, pasi ato janë më të afërtat me ne për sa i përket afërsisë fizike.

Por, pasi dëshironi që faqja juaj e internetit të jetë e shpejtë nga kudo në botë, A2 Hosting do të gjurmojë se ku janë vendosur vizitorët tuaj dhe do t’i lidhë ata me qendrën më të afërt të të dhënave, duke siguruar ngarkesat e faqes në internet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Caching gjithashtu kursen kohë kur punoni në mjedise në re. Nëse të dhënat në faqen tuaj të internetit nuk janë duke ndryshuar ose azhurnuar vazhdimisht, atëherë A2 Hosting mund të përdorë caching dhe t’i dërgojë vizitorët në një kopje të ruajtur të përmbajtjes tuaj. Ne nje baze te rregullt, ata do të kontrollojnë me makinën virtuale për të parë nëse të dhënat e reja duhet të shfaqen ose ndryshohen.

Të dhënat tona historike mbi performancën e A2 Hosting kthehen disa muaj, dhe mund të gjeni kohët mesatare të ngarkesës së faqes nga 2018 më poshtë:

 • Shpejtësia mesatare e majit: 209ms
 • Shpejtësia mesatare e muajit prill: 218ms
 • Shpejtësia mesatare e marsit: 199ms
 • Shpejtësia mesatare e shkurtit: 211ms
 • Shpejtësia mesatare e janarit: 224ms
 • Shpejtësia mesatare e dhjetorit: 276ms

Në përgjithësi, një performancë vërtet e fortë. Më shumë informacion mund të gjenden në faqen tonë të kërkimit gjithashtu.

Shpejtësia është thelbësore për një kompani web hosting, por humbet vlerën e saj si një veçori shitje nëse platforma nuk është vazhdimisht e qëndrueshme. Ajo që po flasim këtu është ideja e kohës.

Uptime përdoret për të përshkruar përqindjen e kohës që një faqe në internet është në dispozicion dhe punon për vizitorë të jashtëm. E kundërta quhet joproduktive, e cila mat sasinë e kohës që faqja është në tokë dhe e padisponueshme.

Nëse faqja juaj e internetit është e lidhur me biznesin tuaj ose me një përpjekje tjetër profesionale, koha e duhur duhet të ketë shumë rëndësi për ju. Edhe disa minuta joproduktive mund të jetë jashtëzakonisht e kushtueshme dhe të dëmtojë reputacionin tuaj midis përdoruesve dhe vizitorëve. Me shpejtësinë e internetit moderne të sotme, njerëzit kanë pak durim për faqet e ngadalta ose jo të përgjegjshme.

Pra, a mund të mbështeteni në A2 Hosting kur bëhet fjalë për stabilitetin dhe besueshmërinë? Të presësh Kanadanë thotë po, bazuar në muajt tanë të testimit brenda qendrës së tyre të të dhënave në SHBA. Uptime llogaritet si përqindje e orëve në dispozicion, e ndarë sipas orëve totale. Asnjë server nuk mund të marrë realisht 100% uptime, por normat mbi 99% tregojnë një performancë të fortë.

Testet tona të Hosting A2 mesatarisht zgjodhën 99,8%, që do të thotë se serverët e tyre ishin poshtë ose të padisponueshëm vetëm për .2% të kohës. Kjo arrin në vetëm 17.5 orë gjatë një viti të tërë. Kjo do të thotë për sa i përket kohëzgjatjes, A2 krahasohet në mënyrë të favorshme me opsionet e tjera kryesore si Bluehost dhe HostGator.

Këtu janë të dhënat historike mbi performancën në kohë të A2 Hosting:

 • Mund të zgjohet: 99.9%
 • Koha e prillit: 99.9%
 • Koha e marsit: 99,98%
 • Koha e shkurtit: 99,96%
 • Koha e janarit: 99.99%
 • Koha e fundit e dhjetorit: 98,92%

Siç mund ta shihni, serverët e A2 Hosting janë të besueshëm gjatë gjithë vitit, madje edhe gjatë dimrit brutal të Kanadasë. Ndërsa e lexoni këtë, ne po gjurmojmë të gjitha zgjedhjet kryesore të hostit tonë për sa i përket kohëzgjatjes dhe të dhënat janë të disponueshme për ju nëse dëshironi t’i kontrolloni ato.

Rishikimi i Mbështetjes së Hosting A2

Shumica e kompanive pritëse ofrojnë njëfarë niveli të mbështetjes teknike për pagimin e klientëve, por që mund të ndryshojnë shumë dhe shpesh janë mjaft të pasakta. Gjithnjë e më shumë ofrues janë duke u mbështetur në bazat e njohurive dhe botëve të tekstit për t’iu përgjigjur pyetjeve sesa njerëzve aktualë.

A2 Pritja e hostimit është e ndryshme, pasi ato ofrojnë ndihmë live 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Mund të kontaktoni direkt me përfaqësuesit përmes telefonit ose në bisedën në internet. Ata gjithashtu pranojnë pyetje përmes postës elektronike, të cilat futen drejtpërdrejt në sistemin e tyre të mbështetjes së biletave. Këtu është një pamje e pamjes se si duket sistemi i tyre i bisedave:

mbështetje chat2hosting2

A2 Hosting gjithashtu u siguron klientëve të tyre një numër karakteristikash shtesë për të ndihmuar që faqja juaj të bëhet edhe më e mirë dhe më e sigurt. Këto janë të gjitha falas dhe vijnë me ndonjë nga opsionet e planit të A2 Hosting. Konsideroni që ata të jenë një nxitje tjetër për të fikur hostin tuaj aktual dhe ndryshimin e saj.

Për fillestarët, ata u japin klientëve të tyre siguri falas dhe parandalimin e hackeve, dhe kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse drejtoni shumë shtojca në internet ose dëshironi të organizoni një faqe WordPress. Ata përdorin një sistem të quajtur “HackScan Protection” për të monitoruar vazhdimisht sigurinë e llogarisë tuaj dhe për të mbajtur ndërhyrës jashtë.

Së bashku me atë vjen një çertifikatë falas SSL, e cila do t’i bëjë të gjitha lidhjet midis serverëve të A2 Hosting dhe përdoruesve të tu të koduar plotësisht. Certifikatat SSL mund t’i kushtojnë shumë kompanive çdo vit, por A2 Hosting përdor sistemin e Encrypt të Le dhe i bën të gjitha falas për ju. Pasja e një certifikate SSL është thelbësore për çdo biznes të vogël që planifikon të bëjë shitje përmes internetit ose të ruajë informacionin privat të përdoruesit.

Shanset janë, ju mund të keni një uebsajt tashmë të pritur diku tjetër, por janë të interesuar ta transferoni atë në një platformë më të mirë si ajo që A2 Hosting mund të ofrojë. Nuk ka problem, sepse A2 Hosting ofron ndihmë falas për migracionin për t’i transferuar të gjithë skedarët tuaj dhe konfigurimin e uebit në serverët e tyre. Për më tepër, ata do të aktivizojnë kopje rezervë automatike për të zvogëluar rrezikun tuaj dhe t’ju ndihmojnë të rikuperoni nga humbja e të dhënave.

Paketat e hostimit A2 – Cila është e duhura për ju?

Mesatarisht, çmimet e A2 Hosting janë pak më të larta se sa do të gjeni nga kompani të tjera.

Por ne besojmë se ia vlen – ato ofrojnë vlerë të mirë për para, veçanërisht pasi që ju mund të zgjidhni midis paketave dhe të zgjidhni planin që funksionon më mirë për buxhetin tuaj.

Këtu është një përmbledhje e çmimeve të paketës së tyre:

A2 Hosting ofron tre lloje të planit: Lite, Swift dhe Turbo. Plani Lite është i mirë për projekte të vogla ose faqe në internet hobi, pasi punon me një domen të vetëm dhe përfshin bazën e të dhënave të kufizuar dhe përdorimin e postës elektronike.

Duke u përmirësuar në opsionin Swift, ju merrni baza të të dhënave të pakufizuara dhe mund të menaxhoni megjithatë shumë llogari emaili që dëshironi me domenet tuaja. Plani Turbo ka për qëllim bizneset e vogla, pasi përfshin një përshpejtues të sitit për të ndihmuar që fushat tuaja të bëhen deri në 20 herë më shpejt.

A2 Hosting ka mundësi për pritjen e serverit privat virtual (VPS). Me një pajtim VPS, do të keni akses të plotë në një mjedis të tërë informatikë në një platformë të virtualizuar. Kjo mund të jetë kritike për bizneset më të mëdha që kanë nevojë për të drejtuar softuerin e tyre dhe të bëjnë ndryshime komplekse të konfigurimit për projektet e tyre në internet.

Mbani në mend se A2 Hosting ofron një politikë të rimbursimit të plotë 30-ditor, pa sherr:

“Nëse një kërkesë paraqitet në internet për anulimin e menjëhershëm brenda 30 ditëve të para, do të lëshohet një rimbursim i plotë. “

Kjo, për të qenë e sinqertë, është e padëgjuar në hapësirën e pritjes, e cila është e njohur për faturat e poshtra dhe të përpiqet t’i mbajë klientët “në grep”.

Si të regjistroheni në A2 Hosting

Klientët kanadezë mund të fillojnë një llogari të Hosting A2 menjëherë nga faqja e internetit e tyre. Procesi i regjistrimit është mjaft i thjeshtë pa tarifa të fshehura ose mashtrime të tjera. Ata gjithashtu mbështesin një sërë opsionesh pagese mujore, përfshirë kartën e kreditit, PayPal, porosinë e parave ose transferimin bankar.

A2 Hosting gjithashtu shpesh bën oferta speciale ose shitje, të cilat mund t’i mbyllni me një tarifë mujore për një vit të plotë.

Pasi të hapet llogaria juaj në A2 Hosting, mund të filloni projektin tuaj të ri me një klik të vetëm. Nëse doni të sillni të dhëna nga një platformë tjetër, ata do të ndihmojnë me këtë, ose mund të filloni nga e para dhe të përdorni mjetet e tyre të projektimit në internet.

A2 Hosting garanton që faqja juaj të jetë e disponueshme me mbi 99% në kohën e duhur, dhe nëse nuk jeni të kënaqur ose nuk e goditni atë numër në kohë, ju i merrni paratë tuaja.

Për t’i përmbledhur gjërat, ne kemi gjetur A2 Hosting të jetë një kompani me cilësi që ofron performancë të besueshme, të fortë dhe mbështetje.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një hosti në internet, kemi zbuluar se ata janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për përdoruesit kanadezë, pavarësisht se ku jeni vendosur në vend.

FAQ

Kush posedon A2 Hosting?

Kompania është në pronësi të Bryan Muthig. Ai themeloi kompaninë në 2001 si Iniquinet.

Ku ndodhet A2 Hosting?

Ka serverë të vendosur në Michigan, Arizona, Amsterdam dhe Singapor.

Cili është ndryshimi midis hostimit Linux dhe Windows?

E gjithë kjo do të thotë është se cili sistem operativ po funksionon në serverët që kompania po përdor. Linux është më i popullarizuari në serverë, kështu që ka më shumë karakteristika dhe shumica e stilistëve të internetit preferojnë mbajtjen në internet të bazuar në Linux. E vetmja kohë kur Windows do të kishte kuptim është nëse ka aplikacione specifike të Windows që duhet të përdoren.

Si mund të them se kush po pret një faqe në internet?

Ekzistojnë mjete të caktuara në internet që mund të ndihmojnë me këtë, të tilla si Checker Hosting.

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet

Referenca dhe kredi për imazh:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map