Rishikimi i hostimit të lëvizjeve

Në lëvizje është një kompani e shërbimeve cloud që filloi së pari në 2001 dhe gjithmonë ka pasur një fokus drejt klientëve të biznesit.


Ajo që i ndan ata nga pjesa tjetër e kompanive të mëdha pritëse është fakti se ato nuk janë në pronësi të Endurance International. Ky gjigant i biznesit është tashmë pronar i shumë platformave kryesore të mbajtjes së faqeve në internet, përfshirë të dy Bluehost dhe HostGator.

Prandaj, pse është e rëndësishme, mund të pyesni?

InMotion Hosting përpiqet të krijojë markën e tyre bazuar në faktin se ata janë një person i varur, i cili nuk luan me të njëjtat rregulla që bëjnë djemtë e mëdhenj. Ata e bëjnë këtë mjaft mirë dhe në botën e web hosting, ata njihen si ‘zgjedhja ek geek.

Ata ofrojnë një gamë të paketave dhe planeve të cilat përfshijnë aftësi dhe karakteristika të ndryshme për të përmirësuar faqen tuaj të internetit. Por, a mundet InMotion të konkurrojë me kompanitë më të mira kanadeze të mbajtjes së faqeve në internet sot?

Le ta zbulojmë.

TLDR;

InMotion është një kompani e madhe që jep atë që premton. Nëse jeni duke kërkuar për një periudhë testimi jashtëzakonisht të gjatë, atëherë InMotion është një zgjedhje e shkëlqyeshme me garancinë e tyre të kthimit të parave 90-ditore.

Njerëzit në kërkim të rezervave dhe transferimeve falas të të dhënave gjithashtu kanë gjetur një zgjedhje të mirë pasi ofrojnë të dyja bashkë me kohëzgjatje të mëdha dhe shpejtësi të fortë.

Një nga arsyet e mëdha për të mos shkuar me InMotion është çmimi i tyre më i lartë se mesatarja hyrëse.

Shkencë e vështirë

Testet tona të hostimit të cloud mund të thjeshtëzohen në dy metrikë kryesore: në kohën e duhur dhe kohën mesatare të ngarkesës. Kompanitë më të mira janë të forta në të dy kategoritë, pavarësisht se ku jeni vendosur në botë.

Statistikat e InMotion Uptime në Kanada

Për t’i ndihmuar lexuesit tanë kanadezë, ne kemi kryer teste nga e gjithë vendi. Ja çfarë u mblodhëm në InMotion:

 • Montreal

  Uptime – 99.1%
  Koha e ngarkesës – 2,312Ms

 • Toronto

  Uptime – 99,0%
  Koha e ngarkesës – 2,232Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98.9%
  Koha e ngarkesës – 2,485Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 98.9%
  Koha e ngarkesës – 2,358Ms

Farë do të thotë koha e duhur?
 • Uptime – Një përqindje për të treguar kohën e përgjithshme që ofruesi i pritjes është në internet dhe funksionon normalisht.
 • 99.1% në kohën e duhur të Montrealit – Shërbimet e InMotion nuk ishin të disponueshme vetëm 0.9% përqind të kohës për përdoruesit e Montrealit. Matematika barazohet me rreth 78 orë pushim gjatë një viti.
 • Meansfarë do të thotë kjo për disponueshmërinë – Një pjesë e një përqindje pikë mund të bëjë një ndryshim të rëndësishëm në disponueshmërinë e faqes suaj të internetit

Kohët e mira – Ne e konsiderojmë kohën e duhur metrics mbi 98% të jenë të forta.

Times InMotion Load në Kanada

Farë do të thotë koha e ngarkesës?
 • Koha e ngarkesës – Matjet e shpejtësisë aktuale.
 • Njësia e matjes – Kohët e parashikuara më lart maten në milisekonda dhe mbulojnë gjatësinë e një kërkese të plotë dhe përgjigje ndaj një serveri në internet re.
 • Si është testuar kjo – numrat e përpiluar janë mesatarisht gjatë muajve të testimit me platformën e iPage me shfletues të ndryshëm si Google Chrome, Mozilla Firefox dhe Microsoft Internet Explorer.
 • Variablat e tjerë – Përdoruesit fundorë të faqes suaj të internetit mund të duken disa ndryshime në kohën e përgjigjes për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë shpejtësinë e rrjetit lokal, sjelljen e shfletuesit dhe trafikun e serverëve.
 • Koha e mirë e ngarkesës – Koha e ngarkesës mesatarisht në 2,000 milisekonda ose më pak konsiderohet të jetë me performancë të lartë.

domethënia e ngarkesës

Ofruesit e strehimit me kohë më të ngadalta të reagimit janë të rrezikshme për t’u përdorur, sepse lexuesit dhe klienti juaj mund të mërziten nga vonesat dhe të vendosni të shfletoni faqet e tjera në vend. Marrja e një zhytjeje më të thellë në hulumtimin tonë do t’ju tregojë se ofruesit e pritjes janë në të gjithë hartën.

Rezultatet e testimit të InMotion për kohën e ngarkesës ishin rreth mesatares dhe rezultatet e tyre në kohë janë mbi mesataren. Kështu bëhet pyetja, janë normat dhe karakteristikat e tyre mjaft të mira për t’i bërë ata një zgjedhje intriguese për pritjen?

Icingmimi i lëvizjes

Siç mund ta shihni nga lart, InMotion ofron një performancë relativisht të fortë kur bëhet fjalë për matjet në kohë dhe kohën mesatare të ngarkesës së faqes. Me këtë tha, kompania gjithashtu ka një reputacionin e të qënit një nga ofruesit më të shtrenjtë në treg.

Ja një vështrim se si Paraqitni InMotion paketat dhe planet e tyre:

Ndarja e biznesit të përbashkët me SSD falas InMotion Hosting

InMotion i ndan shërbimet e tyre në tre kategori të qarta. E para është plani Launch, i cili është krijuar për dizajnuesit e rinj të faqeve në internet dhe bloget e thjeshta. Për një sit të rishikimit të skijimit ose një vend për rishikimin e luftës së hokejve – kjo do të ishte më shumë se sa e mjaftueshme – pasi ajo përfshin një emër falas domain dhe bandë të pakufizuar.

Plani i mesëm i InMotion quhet Fuqia, dhe është opsioni më i njohur i tyre për bizneset e vogla që kërkojnë të migrojnë të dhënat e uebit në një platformë të re. Ai lejon mbajtjen e gjashtë faqeve të internetit të veçantë dhe performancën që supozohet se është dy herë fuqia e planit të Nisjes.

Së fundmi, InMotion ka një mundësi të nivelit të lartë të quajtur Pro plan, i cili do të interesohej vetëm për një biznes të madh, të pjekur. Ai përfshin pritës të pakufizuar në uebfaqe, performanca të dyfishta përkundrejt planit të energjisë dhe një paketë speciale për mbështetje teknike.

Prmimet afatgjata me InMotion janë relativisht të krahasueshme me të gjitha platformat e tjera të njohura të pritjes në dispozicion sot. Fillimi është që çmimet e tyre hyrëse janë relativisht të dobëta.

Për shumë nga platformat më të njohura të pritjes mund të kapni një abonim tre vjeçar me 2 deri 4 dollarë në muaj për të filluar. Kjo është padyshim një vlerë gjigande e shtuar dhe ne duam t’u themi njerëzve që të përfitojnë nga ato modele çmimi.

Nëse llogarit çmimet hyrëse – InMotion ka të drejtë atje me tendencat aktuale të çmimeve.

Features

Në shikim të parë, tre opsionet e planit të InMotion mund të duken mjaft të ngjashme. Por ndërsa gërmoni në detaje mund të shihni se çfarë ata kanë për të ofruar.

Për të filluar – InMotion ofron një mori karakteristikash për të gjitha planet e tyre:

 • Drives falas SSD
 • Domain falas
 • Garancia 90-ditore
 • Rezervime falas të të dhënave
 • Instalues ​​falas me 1 klik
 • Opsione të shumta të kodimit
 • Email i sigurt IMAP
 • Zona e Shpejtësisë Max
 • Qasja në SSH
 • Integrimi i Aplikacioneve Google
 • Hapësirë ​​e Pafund Disk
 • Certifikatë falas SSL
 • 24/7 Ndihma për klientin

Një aspekt që me të vërtetë del jashtë është Garancia 90-ditore. Shumica e platformave të hostimit ofrojnë vetëm garanci për 30 ditë kthim të parave. Testimi i një platforme pritëse për tre muaj sesa një mund të bëjë një ndryshim të madh.

Kur bëhet fjalë për ndryshimet midis planeve ka disa aspekte që mund të lëvizin gjilpëra në varësi të nevojave tuaja të pritjes.

pozitive

Pozitivët për InMotion janë fantastikë dhe mund t’ju bëjnë të mendoni se do të regjistroheni menjëherë në shërbimin e pritjes. Detajet janë të rëndësishme kur bëhet fjalë për pretendime të guximshme që ofron një shërbim pritës.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit në InMotion me të vërtetë përbën mungesën e bazës intuitive të njohurive. Me 24/7/365 mbështetje të klientit të ofruar në faqen e tyre të internetit, padyshim që duhej ta testonim sistemin.

Kam hapur një biletë dhe më është ofruar një përgjigje brenda pesë minutave. Shtrohet pyetja – pse ata madje ofrojnë mbështetje prioritare? Kjo më bën të mendoj se ata thjesht e reklamojnë atë opsion si një sulm për azhurnimin.

Mbështetje për lëvizje

Garancia e kthimit të parave 90-ditore

Të gjithë duhet të duan kur kompanitë ofrojnë garanci që janë të ndjeshme në kohë. Unë mendoj se ata janë jashtëzakonisht duke thënë.

Me që garancia mesatare e industrisë është 30-ditore, ajo tregon se InMotion nuk ka frikë të ofrojë një kohëzgjatje të gjatë testimi. Ata me të vërtetë mendojnë se ju do të jeni të kënaqur me ato që ofrojnë.

Transferta falas të faqes dhe kopjimi i të dhënave

Këto nuk janë çdo ditë karakteristika falas që hedhin shërbimet pritëse. Shtë e vërtetë që një host i mirë gjithmonë ofron një transferim falas të faqes.

Por – një shërbim i shkëlqyeshëm i pritjes ofron rezervë falas të të dhënave. Një shumë e shërbimeve të pritjes përpiqen të ju bëjnë të paguani rezervë që është një lloj budalla për mendimin tim. Duhet të përfshihen kopje rezervë falas të të dhënave.

negative

Mime të larta hyrëse

Krahasimi i niveleve hyrëse me drejtuesit e tjerë të industrisë, lë çmimet për InMotion në periferi të të qenit një opsion pritjeje “më e lirë”.

Shfrytëzimi i tarifave hyrëse është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kursyer para kur filloni.

Mimet e ofruara nga InMotion nuk janë të tepruara dhe në të vërtetë janë të drejta në mesataren e industrisë për çmimet afatgjata. Sidoqoftë, ata patjetër hidhni topin kur bëhet fjalë për çmimet hyrëse.

Koha mesatare e ngarkesës

Ky nuk është një negativ por më shumë një jo-diferencues. Personalisht, preferoj kohë të shpejtë të flakës. Shumica e njerëzve do ta duan këtë për shërbimin e tyre të mbajtjes në internet. Nëse kjo nuk është e rëndësishme për ju ose kohërat mesatare të ngarkesës janë në rregull, atëherë InMotion nuk ka ndonjë negativ në këtë kategori për ju.

Vendosja e bazës së njohurive

Honestshtë sinqerisht një lloj i çuditshëm se sa baza e keqe e njohurive e InMotion është krahasuar me ekipin e tyre për mbështetjen e klientëve.

qendra e mbështetjes për webhosting

Nuk di për ju por preferoj bazën time të njohurive pak më të organizuar dhe moderne.

Kjo ndodh ndonjëherë si kompania është duke i dhënë përparësi mbështetjes së kërkesës në vend se të keni prapambetje të dobishme të informacionit për klientin e tyre. Kjo nuk do të thotë që ata nuk kanë informacione të disponueshme – konfigurimi është thjesht pak i çuditshëm dhe nuk ka aq konkurrentë.

Nuk ka asgjë të keqe me këtë por shumë njerëz preferojnë të lexojnë një artikull sesa të flasin për mbështetjen e klientit.

Duke e përmbledhur atë

Ofrojnë planet e pritjes së InMotion performanca e mirë dhe besueshmëri e ngurtë dhe eshte e mbushur plot me karakteristika.

InMotion është një zgjedhje fantastike nëse ju jepni përparësi rezervave dhe transferimeve të të dhënave, si dhe kërkoni garanci më të gjatë për kthimin e parave. Problemi kryesor me InMotion është çmimi i tyre më pak se ideal ideal.

FAQ

Cili është pritja më e mirë për WordPress?

Për vlerën më të mirë kundrejt performancës ne kemi zgjedhur SiteGround si zgjedhjen tonë të lartë.

Cili host është më i mirë Linux apo Windows?

E gjithë kjo do të thotë është se cili sistem operativ po funksionon në serverët që kompania po përdor. Linux është më i popullarizuari në serverë, kështu që ka më shumë karakteristika dhe shumica e stilistëve të internetit preferojnë mbajtjen në internet të bazuar në Linux. E vetmja kohë kur Windows do të kishte kuptim është nëse ka aplikacione specifike të Windows që duhet të përdoren.

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map