Gjeneruesit më të mirë të emrave të domenit

vektori i gjeneratorit të emrit të domainitDuke ardhur me emri i duhur i domenit mund të jetë pak e një sfide, pasi ju nuk mund të rrotulloni saktësisht timonin e pasurisë për të siguruar disponueshmërinë e domain … ?


Emri i domain-it tuaj duhet të mbahet mend lehtë (dhe në të vërtetë do të thotë diçka), ndërsa përshkruan gjithashtu atë që marka bën ose shet.

Fatkeqësisht, edhe kur pronarët e bizneseve dalin me një emër tërheqës që pasqyron markën e tyre, domeni i përsosur mund të jetë tashmë në përdorim, i cili ju dërgon menjëherë në bordin e vizatimeve. Ajo që filloi si një projekt argëtues mund të kthehet shpejt në diçka zhgënjyese dhe stresuese.

?Për fat të mirë, ka mjete në dispozicion për t’ju ndihmuar të zgjidhni emri më i mirë i domenit. Këto mjete shkurtojnë kohëzgjatjen që duhet për të zgjedhur një emër dhe ato ju ndihmojnë të gjeneroni një emër domain që nuk është marrë tashmë.

A nuk keni ende një emër domain? Kap një këtu për të lira:

 • HostGator.com (kostoja e domenit: 0.01 dollarë për 1 vit)
 • Bluehost.com (kostoja e domenit: FALAS për 1 vit)
 • Gjeni më shumë regjistrues domenesh këtu.

Nga të gjithë të mëdhenjtë gjeneratorë të emrave të domain në internet, këto janë të preferuarat tona:

1. Kërkimi i Lirë i Domainit

logoja e rastësishme e kërkimitLean Domain Search ju ndihmon të zgjidhni një emër domain duke futur një fjalë kyçe të vetme në lidhje me produktet ose shërbimet tuaja. Pasi të futni fjalen tuaj të zgjedhur, do të keni mundësi të kërkoni opsionet e lidhura të fushës që janë në dispozicion.

Rezultatet kthehen si adresa .com.

Për më tepër, ju jeni në gjendje të:

 • Filtroni kërkimin tuaj sipas gjatësisë, popullaritetit ose alfabetit
 • Ruani emrat që ju pëlqejnë më së miri
 • Ndiqni historikun tuaj të kërkimit
 • Ndani rezultatet me njerëzit e tjerë
 • Kërkoni menjëherë emra specifikë për të parë nëse ato janë në dispozicion

Ky mjet i kërkimit është ai më i miri në dispozicion nëse keni parasysh disa fjalë kyçe që dëshironi të përfshini, por jeni duke kërkuar ide të freskëta për një emër të plotë.

2. Bust një emër

logon e bustanameBust a Name ofron një larmi mjetesh filtrimi që e bëjnë më të lehtë gjetjen e emrit më të mirë që plotëson nevojat tuaja.

Ju mund të filloni kërkimin duke filtruar për fjalë kyçe dhe pastaj të zgjidhni opsione të tilla si “fillon me” ose “mbaron me” fjalen. Ju pastaj mund të filtroni rezultatet tuaja më tej duke përcaktuar se sa e natyrshme dëshironi të jetë emri i domain dhe nëse ka apo jo një kufi karakteri.

Shtë gjithashtu e mundur të tregohen emrat e domain-ve që janë marrë tashmë dhe të filtrojnë emrat nga .com, .org dhe .net. Sajti gjithashtu do të ofrojë sugjerime shtesë për fjalen.

Ky është një gjenerator i shkëlqyeshëm i emrave të domain, nëse nuk keni parasysh ndonjë fjalë kyçe. Ju mund të zgjidhni “Bëni një Domain të Rastësishëm”, i cili do t’ju ndihmojë të krijoni ide. Ju jeni gjithashtu në gjendje të ruani fjalë kyçe për më vonë nëse nuk jeni mjaft të gatshëm për të blerë ose mund të lidheni direkt me regjistruesit e domeneve si GoDaddy dhe Namecheap nëse jeni gati për të blerë.

Më në fund, kjo faqe gjithashtu ju lejon të kërkoni një emër specifik domain nëse dëshironi të shihni nëse emri që keni zgjedhur tashmë është i disponueshëm.

3. Shopify Generator Emri i Biznesit

blerje logon e biznesitShopify Generator Emri i Biznesit do t’ju ndihmojë të gjeni emrat e domain të disponueshëm, edhe nëse nuk jeni duke i përdorur për biznes.

Ju filloni kërkimin tuaj duke zgjedhur një fjalë kyçe në lidhje me temën që dëshironi të mbuloni ose të lidhura me produktet ose shërbimet e biznesit tuaj. Futeni atë në tiparin e kërkimit të faqes dhe do të gjenerojë qindra sugjerime të mundshme për emrin e domain.

Sajti ju inkurajon të krijoni një dyqan Shopify me emrin e domain që ju zgjidhni, por nuk keni nevojë. Mund të shkoni diku tjetër për të blerë adresën e internetit.

Të gjitha sugjerimet janë kthyer duke përdorur shtesën .com.

4. Emri

logoja e emritNameboy është një mjet i mirë për të gjetur emrat e domain të disponueshëm bazuar në fjalët tuaja të zgjedhura. Ju jeni në gjendje të shkruani deri në dy fjalë kyçe në kërkimin e paraqitur dhe faqja kthen një listë të emrave të sugjeruar menjëherë.

Ata ofrojnë një tabelë që e bën më të lehtë të kuptoni se cilat shtesa janë në përdorim dhe cilat janë në dispozicion. Për shembull, emri i domain-it donuts.com mund të merret, por donuts.net ose donuts.org mund të jenë të disponueshme.

Shtë gjithashtu e mundur të shikoni se cilat emra domain janë në dispozicion për rishitje, edhe nëse ato janë marrë tashmë. Ndonjëherë bizneset dhe individët nga emrat e domain-ve duke menduar se do t’i përdorin ato në të ardhmen, por më pas vendosin t’i rishitin ato.

Ky është një gjenerues i shkëlqyeshëm i emrave të domain-ve nëse keni në mendje disa fjalë kyçe, por nuk jeni të sigurt se si t’i shndërroni ato në një emër domain.

5. EmriStall

logoja namestallNameStall përmban disa mjete të ndryshme që e bëjnë më të lehtë kërkimin për një emër domain. Ju jeni në gjendje të filloni kërkimin tuaj me mjetin e gjeneratorit të tyre të emrit, i cili bën të mundur kërkimin duke përdorur:

 • Pjeset e fjalimit
 • Fjalë kyçe të njohura
 • Kategoritë e industrisë
 • Fjalët themelore në anglisht

Mjeti ju lejon të përcaktoni nëse dëshironi që fjalët tuaja të jenë në fund ose në fillim të emrit të domain, ose nëse doni të përfshini një gyp në adresën e internetit. Shtë gjithashtu e mundur të filtrohet sipas zgjatjes.

Mjeti kthen rezultatet që janë në dispozicion, si dhe emrat që janë marrë, por që nuk janë regjistruar ende.

Ju gjithashtu mund të përdorni NameStall për të gjeneruar një emër domain dhe për të bërë një kërkim nëse emri që keni në mend është apo jo në dispozicion. Shtë gjithashtu e mundur të kërkoni fjalë kyçe me pagim të lartë.

6. Domain Puzzler

Logoja e Domain PuzzlerDomain Puzzler është një nga mjetet më të thjeshta në listën tonë të gjeneruesve të emrave të domain.

Ju futni fjalë kyçe tuaj ideal dhe zgjidhni një shtrirje domeni dhe më pas kërkoni për idetë e emrit. Ne na pëlqen kjo sepse ju jeni në gjendje të përfshini disa fjalë kyçe të ndryshme në vend të vetëm një ose dy, gjë që është rasti me sugjerimet e listuara deri më tani. Mjet do të kombinojë fjalët kyçe që futni në kombinime të ndryshme për t’ju ndihmuar të zhvilloni emrin e përsosur.

Ju mund të shtoni emrat që ju pëlqen në një listë të preferuar.

Ky mjet përmban gjithashtu një mundësi kërkimi më të përparuar. Shtë gjithashtu e mundur të krahasoni rangun e faqeve për emra të ndryshëm domain, kështu që ju do të dini nëse emri juaj është SEO miqësor.

7. Emri Mesh

Emri logon MeshEmri Mesh është një mjet tjetër që ju lejon të kërkoni nga më shumë se një ose dy fjalë kyçe dhe është një mundësi e shkëlqyeshme nëse keni disa fjalë kyçe në mendje. Vendosni 2-3 në kutinë e kërkimit dhe gjeneroni listën.

Rezultatet tuaja do të klasifikohen në kategori të tilla si:

 • SEO
 • I ngjashëm
 • I ri
 • I zakonshëm
 • I shkurtër

Pas kërkimit tuaj për fjalen, ju jeni në gjendje të filtroni rezultatet bazuar në shtrirjen, gjatësinë maksimale dhe nëse domeni është regjistruar ende. Emri Mesh është gjithashtu në gjendje të sugjerojë fjalë kyçe shtesë që mund të dëshironi t’i konsideroni.

8. Domain Bot

Logoja e Domain BotDomains Bot mund t’ju ndihmojë të kërkoni një emër dhe të përcaktoni nëse është në përdorim tashmë. Ju filloni kërkimin me një fjalë kyçe që kthen një listë të emrave të sugjeruar bazuar në atë fjalë kyçe, fjalë kyçe të kombinuara dhe fjalë kyçe të tjera të lidhura.

Ju jeni gjithashtu në gjendje të kërkoni për emrin e domain që dëshironi të përcaktoni nëse është në dispozicion dhe nëse është, mund ta blini dhe regjistroni atë duke ndjekur lidhjen. Kjo faqe gjithashtu sugjeron emra të ngjashëm domenesh dhe ju lejon të filtroni sipas shtesave dhe gjuhëve. Ju jeni gjithashtu në gjendje të shtoni parashtesat, prapashtesat dhe sinonimet tuaja.

9. Panabee

Logoja e PanabeePanabee ju lejon të kërkoni një emër domain, të gjeneroni një emër të ri dhe të gjeneroni një emër biznesi.

Kjo ju lejon të filloni kërkimin tuaj duke përdorur deri në dy fjalë kyçe dhe kthimin e sugjerimeve bazuar në ato fjalë kyçe. Nëse merret emri i domain që ju zgjidhni, mund të vizitoni GoDaddy për të parë shtesat e tjera që mund të jenë të disponueshme.

Panabee është gjithashtu në gjendje të sigurojë sugjerime bazuar në termat e kërkimit të lidhura dhe do t’ju tregojë nëse emri juaj ideal i domain është duke përdorur apo jo në mediat sociale – diçka që shumë pronarë të bizneseve nuk e konsiderojnë derisa të jetë vonë.

10. Stacioni i Emrave

logoja e namazitEmri Stacioni ofron një llogari falas që mund të lidhet me emailin tuaj ose me llogarinë tuaj në Facebook. Pasi të jeni regjistruar, mund të keni mundësi

 • Gjeneroni emra domenesh
 • Kontrolloni për të parë nëse emri është në dispozicion
 • Vendosni konkurset për emrin publik
 • Eksploroni sugjerime për fjalen

Emri Station ju lejon të filtroni rezultatet sipas zgjatjes, gjatësisë së emrit ose një shumëllojshmëri opsionesh të tjera. Nëse jeni të humbur për idetë e fjalëve, do t’ju ndihmojë të gjeneroni disa duke hyrë në industrinë tuaj. Faqja është paraqitur në SEOMoz, TechCrunch, Mashable, dhe lojtarë të tjerë me reputacion në biznes, kështu që ata janë të njohur dhe ia vlen të kontrollohen.

11. pamundësia!

Pamundësia! logoPamundësia merr një qasje unike për gjenerimin e emrave të domain. Ju filloni me një fjalen dhe më pas zgjidhni mbiemrat, emrat dhe foljet që mund të shtohen në fillim ose në fund të fjalës suaj. Pastaj përcaktoni nëse dëshironi një opsion me katër, pesë ose gjashtë shkronja ose nëse doni të lejoni që çdo gjë të përzihet me fjalen tuaj.

Kjo faqe është e shkëlqyeshme për gjenerimin e ideve argëtuese. Nëse ndonjë prej emrave është sipas dëshirës tuaj, ju jeni në gjendje ta blini atë nga GoDaddy ose Namecheap përmes lidhjes së dhënë.

12. Kërkimi i menjëhershëm i domenit

Logoja e kërkimit të menjëhershëm të domenitMjeti i kërkimit është i shkëlqyeshëm nëse tashmë keni në mendje një emër specifik domain.

Shkruajeni atë në sit dhe do të zbuloni nëse është tashmë në përdorim. Nëse nuk është në dispozicion, faqja do të sugjerojë alternativa të ngjashme që janë në dispozicion. Ai gjithashtu do t’ju paralajmërojë nëse emri juaj origjinal është në ankand.

Pasi të gjeni emrin e duhur ose vendosni të bëni ofertën për emrin tashmë në përdorim, mund të lidheni direkt me GoDaddy përmes Kërkimit të Domainit të Shpejtë për të bërë blerjen ose ofertën tuaj. Ju jeni gjithashtu në gjendje të shikoni se kush zotëron një sit nëse është në përdorim dhe të zbuloni se si të bëni një ofertë për ta blerë atë nëse dëshironi.

13. Unë dua emrin tim

Dua logon e emrit timDua Emri im të ofrojë veçori që janë të ngjashme me Kërkimin e Domainit. Ajo funksionon më mirë për ata që tashmë kanë një emër domain në mendje.

Ju shkruani adresën e domenit që shpresoni të përdorni dhe faqja do t’ju njoftojë nëse është në dispozicion. Për herë që emri i domain që ju dëshironi është marrë tashmë, Dua Emri im ju jep alternativa dhe kostot e tyre. Shtë gjithashtu e mundur për të filtruar duke fshehur emrat e domain që nuk janë të disponueshëm, kështu që ju jeni në gjendje të lexoni një listë të emrave të mundshëm pa shpresat tuaja për diçka që nuk mund të përdorni.

14. Dot-o-Mator

Logoja Dot-o-MatorNëse nuk keni ide se ku të filloni kur bëhet fjalë për krijimin e një emri domain, Dot-o-Mator është një mjet i shkëlqyeshëm për të provuar.

Ekzistojnë dy kategori që ju lejojnë të zgjidhni fillimin dhe mbarimin e emrit të domain. Sajti më pas kthen një listë të gjatë të opsioneve të rastit. Gjithashtu ju lejon të shkruani fjalët tuaja që kanë të bëjnë me temën tuaj.

Nëse gjeni diçka që tërheq interesin tuaj midis rezultateve, mund t’i shtoni ato në Scratchbox që ju ndihmon të gjurmoni emrat tuaj të preferuar. Sajti gjithashtu ofron një Gjenerator të Emrave Web 2.0 që ju ndihmon të gjeneroni emra të rastësishëm biznesi dhe domeni pa hyrë edhe në ndonjë fjalë kyçe.

Kjo faqe ju jep shumë informacion dhe mund të jetë e vështirë të zbrisni listën e gjatë të emrave, por është një vend i shkëlqyeshëm për të filluar nëse dëshironi të gjeneroni ide të reja.

15. Idetë e ftohta të emrit

logoja e ideve të emrave të ftohtëIdetë Cool Emri përmban një emër biznesi duke gjeneruar një mjet që gjithashtu mund t’ju tregojë nëse ka emra të lidhur me domain janë në dispozicion. Ky mjet është unik sepse ju lejon të filtroni rezultatet bazuar në madhësinë e një biznesi ose në bazën e klientit. Kjo e bën më të lehtë gjetjen e emrave të shkëlqyera të biznesit që tërheqin tashmë për një audiencë.

Sajti përmban mundësi të përparuara që ju lejojnë të zgjidhni një gjatësi karakteri për emrin tuaj, si dhe vendndodhjen e fjalëve kyçe që keni zgjedhur. Ju jeni në gjendje të shihni nëse domeni është i disponueshëm dhe mund të kontrolloni Twitter për të parë nëse emri është duke u përdorur si dikush i trajtuar.

16. DomainWheel

Logoja e DomainWheelDomainWheel është më i ri midis mjeteve që kemi renditur. Isshtë një nga opsionet më të mira në listë për shkak të dizajnit të thjeshtë. Ai gjithashtu përmban një mjet të fuqishëm kërkimi që mund të sugjerojë fusha që janë në dispozicion për t’u blerë.

Ju merrni rezultate të ushqyera për ju me +15 shtesat e nivelit të lartë të fushës, duke përfshirë .com, .net, .org, .info dhe .biz). Shtë gjithashtu e mundur të kërkoni emra të rinj origjinalë. Nëse po përpiqeni të zgjidhni një emër, mjeti siguron një listë të sugjerimeve dhe fjalëve kyçe që sugjerojnë ta bëjnë faqen tuaj si tërheqëse për motorët e kërkimit dhe për njerëzit.

Ne kemi siguruar më shumë se një duzinë gjeneratorësh të emrave të domain këtu që shpresojmë se do t’ju ndihmojnë të krijoni një emër që është i shkëlqyeshëm për biznesin tuaj dhe që është gjithashtu i disponueshëm për blerje.

Referenca dhe kredi për imazh:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map