Arvixe – Ofron siguri të fortë

Kërkimi për një shërbim pritës është një shqetësues. Po të isha unë nxirr jashtë të dhëna, besueshmëri, veçori, kosto dhe gjithçka tjetër që njerëzit duhet të shikojnë kur vendosin të zgjedhin një shërbim për të përdorur – unë do ta bazoja vendimin tim thjesht në emër.


Arvixe_LogoUnë jam gjithçka për të përdorur shërbime me emra interesant. Merrni për shembull Arvixe. Afarë emri të lezetshëm A është frengjisht? A është vietnamez? Kush mund të thotë Ndoshta në faqen e Arvixe por qëndroni me mua këtu.

Unë supozoj se Arvixe është një fjalë frënge dhe shqipton “ar-veex” – POR – është shumë më argëtuese të thuash ar-vikes.

Thuaje me mua – Arvixe.

Sa qef! Kjo tingëllon si një sëpatë mitike beteje që ju përdorni për të mbytur greminat e liga duke sulmuar fshatin tuaj të peshkimit paqësor.

Le të shikoni nëse emri i tyre i freskët jeton deri në hype kur është fjala për web hosting.

TLDR;

Arvixe nuk është opsioni i vetëm që ofron siguri të nivelit të lartë por nëse e vlerësoni këtë në web hosting tuaj atëherë ky shërbim duhet të jetë në bisedë. Themimi i lartë dhe koha më pak se ngarkesa yjore janë shqetësime por veçoritë e përparuara të kodimit mund ta bëjnë atë të parëndësishëm për ju.

Qasja jonë Analitike

Shqyrtimet tona të ofruesve të pritjes bazohen në numra të vështirë, të përpiluar gjatë shumë muajve të testimit me projektet tona të mostrës në internet.

Me Arvixe, ne ekzekutuam një numër testesh nga qendrat e të dhënave në Kanada, Sh.B.A dhe Evropë për të përcaktuar nivelin e tyre mesatar të performancës. Me atë informacion, ne mund t’i krahasojmë ato me ofruesit e tjerë të cloud dhe të ofrojmë rekomandime.

Shkencë e vështirë

Kur testoni performancën e një ofruesi të mbajtjes së uebit, është e rëndësishme të përhapet gjeografikisht, pasi lokacione të ndryshme kanë shpejtësi të ndryshme të rrjetit lokal.

Në vlerësimin e Arvixe, ne kemi drejtuar teste nga disa qytete të mëdha kanadeze për t’ju dhënë një përshtypje të mirë të përgjithshme se çfarë të prisni nga qendra e tyre e të dhënave. Këtu janë numrat e thjeshtë:

 • Montreal

  Uptime – 98.9%
  Koha e ngarkesës – 2,612Ms

 • Toronto

  Uptime – 98.7%
  Koha e ngarkesës – 2,532Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98.8%
  Koha e ngarkesës – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 97.9%
  Koha e ngarkesës – 2,758Ms

Farë do të thotë koha e duhur?
 • Uptime – Një përqindje për të treguar kohën e përgjithshme që ofruesi i pritjes është në internet dhe funksionon normalisht.
 • 98.9% në kohë të Montrealit – Shërbimet iPage funksiononin jonormalisht për 1.1% përqind të kohës për përdoruesit e Montrealit. Matematika barazohet me rreth 96 orë pushim gjatë një viti.
 • Meansfarë do të thotë kjo për disponueshmërinë – Një pjesë e një përqindje pikë mund të bëjë një ndryshim të rëndësishëm në disponueshmërinë e faqes suaj të internetit
 • Kohët e mira – Ne e konsiderojmë kohën e duhur metrics mbi 98% të jenë të forta.
Farë do të thotë koha e ngarkesës?
 • Koha e ngarkesës – Matjet e shpejtësisë aktuale.
 • Njësia e matjes – Kohët e parashikuara më lart maten në milisekonda dhe mbulojnë gjatësinë e një kërkese të plotë dhe përgjigje ndaj një serveri në internet re.
 • Si është testuar kjo – numrat e përpiluar janë mesatarisht gjatë muajve të testimit me platformën e iPage me shfletues të ndryshëm si Google Chrome, Mozilla Firefox dhe Microsoft Internet Explorer.
 • Variablat e tjerë – Përdoruesit fundorë të faqes suaj të internetit mund të duken disa ndryshime në kohën e përgjigjes për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë shpejtësinë e rrjetit lokal, sjelljen e shfletuesit dhe trafikun e serverëve.
 • Koha e mirë e ngarkesës – Koha e ngarkesës mesatarisht në 2,000 milisekonda ose më pak konsiderohet të jetë me performancë të lartë.

domethënia e ngarkesës

Ofruesit e strehimit me kohë më të ngadalta të reagimit janë të rrezikshme për t’u përdorur, sepse lexuesit dhe klienti juaj mund të mërziten nga vonesat dhe të zgjidhni të shfletoni faqet e tjera në vend.

Marrja e një zhytjeje më të thellë në hulumtimin tonë do t’ju tregojë se ofruesit e pritjes janë në të gjithë hartën.

Rezultatet e testimit të Arvixe ishin mbi mesataren në kohën e ngritjes dhe nën mesataren në kohën e ngarkesës. Për t’u krahasuar me ofruesit e tjerë të pritjes, mos ngurroni të shikoni faqen tonë të hulumtimit.

Kështu bëhet pyetja, janë normat dhe karakteristikat e tyre mjaft të mira për t’i bërë ato ende një zgjedhje intriguese për të pritur blogun tuaj?

Ështjet e Parave – Armimi Arvixe

Në rregull – vendosëm që ju po shesni akset e betejës. Ju nuk duhet të përmendni asnjë prej tyre Arvixe pasi mund të jeni duke përdorur një shërbim pritës të quajtur Arvixe. Mund të bëhet konfuz.

Këto ditë, është e mundshme të drejtosh një projekt në internet me një buxhet të vogël – akset e betejës nuk janë të lira – por prapëseprapë duhet të jesh i sigurt që po merr performancë e mirë dhe mbështetje nga ofruesi juaj i pritjes.

Shtë e rëndësishme të përdorni një ofrues pritës që është shumë i qartë në praktikat e tij të faturimit dhe nuk ka tarifa të fshehura. Kjo tha, këtu është një vështrim në planet dhe çmimet e Arvixe:

planet e çmimeve arvixe

Në faqen e tyre të internetit, Arvixe i ndan ofertat e tyre në dy plane, megjithëse konfigurimi është pak më konfuz se ai.

Para së gjithash, ata i detyrojnë klientët të zgjedhin mes mjedisit Linux dhe Windows. Kjo është e shkëlqyeshme për njerëzit me njohuri të thella teknike të cilët dinë që duan platformën që dëshirojnë, por për ata më të rinj në zhvillimin e faqes në internet, mund të jetë konfuz.

Shumica e klientëve kanadezë do të jenë më mirë me opsionin Linux, veçanërisht pasi çmimet për ato plane janë më të lira. Nga atje, ju mund të zgjidhni midis opsioneve Class Class ose Personal Class Pro.

Sidenote: Ata ofrojnë versione të tjera të tilla si Business Class, Klasë Rishites, VPS Class, dhe Class Dedicated. Do version vjen me opsione standarde dhe pro. Ne do të shkojmë rrinë në Klasa personale pasi shumica e përdoruesve do të zgjedhin atë opsion.

E vetmja domethënie midis dy planeve është se Klasa personale ju kufizon në gjashtë lidhje domain, ndërsa opsioni Personal Class Pro do t’ju lejojë të përdorni domene të pakufizuara brenda qendrës së të dhënave të Arvixe.

Jini të vetëdijshëm që faturat me Arvixe do të rriten shpejt ndërsa shtoni më shumë karakteristika. Për shembull, përdorimi i WordPress me Arvixe do të kushtojë zakonisht 7 dollarë shtesë në muaj.

Për të kyçur në tarifat më të mira të pagesave të Arvixe, do të duhet të regjistroheni në një plan dy vjeçar që nuk mund të anulohet.

Nuk ka tarifa speciale hyrëse për t’u përfituar nga Arvixe për dallim nga shërbimet e tjera të pritjes që ne kemi rishikuar.

Features

Në mënyrë që të joshë më shumë klientë në platformën e tyre, Arvixe krenohet me një sërë karakteristikash shtesë që vijnë përfshirë me planet e tyre të pritjes. Pamja e ekranit më poshtë kap disa nga pikat kryesore.

faqja kryesore e arvixe

Në faqen e tyre të internetit, Arvixe bën shumë gjëra në lidhje me mjetin e tyre të ndërtimit të faqes në internet që është në dispozicion për të gjithë klientët e saj, pavarësisht nëse ata zgjedhin planin e Klasit Personal ose Personal Class Pro.

Mjet ndihmon përdoruesit e rinj të hartojnë uebfaqen e tyre duke përdorur një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse. Kjo tingëllon si një zgjidhje e shkëlqyeshme, por e gjetëm të ngathët dhe të gabuar krahasuar me Wix dhe ndërtuesit e tjerë më të mirë të faqes në internet.

Kjo nuk do të thotë që Arvixe nuk është një mundësi e vlefshme, por për sa i përket krijuesve të faqeve të internetit mund të ishte një ide më e mirë të shikoni diku tjetër.

Arvixe gjithashtu ofron disa karakteristika të ndryshme për menaxhimin e postës elektronike. Planet e tyre të pajtimit përfshijnë hapësirën e kutisë postare në mënyrë që të mund ta lidhni domenin tuaj me postën hyrëse dhe dalëse. Përveç kësaj, ju mund të vendoseni me mjete të ndryshme të marketingut me email. Kjo mund të jetë e dobishme pasi zgjeroni ndërmarrjen tuaj në internet dhe dëshironi të filloni reklamat përmes emailit.

Një gjë kryesore për tu kujdesur me Arvixe është mënyra se si ata trajtojnë SSL, protokolli i cili kodon transmetimet midis shfletuesve të internetit dhe serverëve. Shumë ofrues të pritjes përfshijnë një çertifikatë SSL me paketat e tyre ose përndryshe do t’ju ndihmojnë të vendosni një të lirë përmes Encrypt të Le. Por Arvixe nuk bën as dhe në të vërtetë do t’ju paguajnë $ 25,00 në vit në mënyrë që të siguroni uebfaqen tuaj.

Ata gjithashtu ju ngarkojnë për “Ndihmë Prioritare” për 20 dollarë në muaj. Unë nuk jam tifoz i kësaj praktike pasi mbështetja duhet të jetë një përparësi e përfshirë në shumicën e shërbimeve të pritjes. E vetmja kohë kur ka kuptim të paguani më shumë për mbështetje është në një ndërmarrje.

Karakteristikat e tjera që vlen të përmenden (më shumë mund të shihen në faqen e tyre të çmimeve) janë paraqitur më poshtë:

Duke parë tiparet e Arvixe zbulon se ky web hosting u tregtohet njerëzve që nuk janë fillestarë. Kodimi është një përparësi e lartë në faqen e karakteristikave.

pozitive

Fillestarët nuk do të gjejnë shumë pozitive për tu lidhur me Arvixe. Me këtë të thënë – përdoruesit e përparuar do të gjejnë disa gjëra që duhen pëlqyer në lidhje me shërbimin.

Karakteristikat e përparuara

Përveç kuponave falas – nëse i referoheni grafikut më lart Arvixe ofron shumë karakteristika që synojnë një treg më të përparuar.

Edhe mënyra e vendosjes së çmimeve e bën të thjeshtë të shihet se ata kujdesen për përdoruesit më të përparuar – veçanërisht në planet me nivele më të larta.

Me theks në veçoritë e zhvillimit të qenit në gjendje të vendosë kod të ndryshëm është qartë një faktor i rëndësishëm kur vendosni të përdorni Arvixe.

siguri

Ky është aspekti im i preferuar i Arvixe deri tani. Masat e sigurisë të marra falas me Arvixe janë më lart dhe më tej ofruesit e tjerë të pritjes.

Përgjigja e specializuar për sulmin e DDoS është e mrekullueshme duke parë sesi ato janë format më të zakonshme të sulmeve në faqet e internetit të përditshme.

Ata gjithashtu ofrojnë hyrje / dalje të sigurt, monitorimin e rrjetit, firewall, zbulimin brut të forcës dhe azhurnimet e sigurisë së natës.

Mbi të gjitha ato siguroni kopje rezervë ditore që është një vlerë e shtuar çmendur.

negative

Nëse siguria është përparësia juaj numër një, atëherë këto negativë mund të mos kenë rëndësi fare për ju.

Jo miqësore për fillestarët

Nëse po sapo filloja nuk do ta prekja Arvixe. Gjithçka në lidhje me ofertat e Arvixe është tepër i ndërlikuar. Dikush që ka shumë njohuri paraprake nuk do të ngatërrohet, por ai ende nuk është miqësor me përdoruesit – ata duhet të thjeshtojnë.

Më ngadalë se koha mesatare e ngarkesës

Siç u përmend më parë – koha e ngarkesës është super duper e rëndësishme. Po. Super duper.

Përdorimi i një shërbimi që është më i ngadaltë se shërbimet e tjera ose nën mesataren nuk do ta ketë kaq shumë kuptim. Nëse një klient ose vizitor në uebfaqe pret shumë gjatë një faqe në internet për të ngarkuar, ata thjesht do të largohen nga faqja juaj. Sa kohë do të presësh për të ngarkuar një faqe në internet?

Baza e njohurive dhe mbështetja e klientit

Shërbimi ndaj klientit - i dobëtMjerisht, Arvixe më lëshon kur bëhet fjalë për bazën e tyre të njohurive. Nuk është sikur ato nuk kanë shumë tema – thjesht se temat që ato mbulojnë nuk janë aq të rëndësishme.

Temat përkatëse që ato mbulojnë nuk janë shpjeguar plotësisht ose hap pas hapi shumicën e kohës. Ata ofrojnë mundësinë që ju të rishikoni artikujt e tyre të njohurive dhe vlerësimet nuk janë të bukura.

Arvixe gjithashtu akuzon më shumë para për mbështetje prioritare që është thjesht banane për mua. Si kanadez pres një nivel të caktuar mbështetjeje të përfshirë në çmimin që unë paguaj. Mbështetja e tyre themelore është mjaft e ngadaltë dhe nuk krijon shumë besim në dispozicion të mbështetjes parësore të tyre.

çmim

Arvixe humbi memo kur bëhet fjalë për çmimet në këtë treg. Shumica e shërbimeve të pritjes ofrojnë norma marramendëse hyrëse duke ju lejuar të përdorni produktin relativisht pa rrezik.

Arvixe është njësoj si – “Nah, kontrollo këtë çmim të plotë”.

Nuk ka asgjë të keqe me këtë por për të garuar me opsione të tjera shërbimi duhet të ia vlen.

Duke e përmbledhur atë

Arvixe nuk është një mundësi e keqe nëse i jepni përparësi prioriteteve të sigurisë dhe veçorive të përparuara të kodifikimit mbi gjithçka tjetër. Unë do t’ju rekomandoja të kontrollonit listën tonë të ofruesve më të mirë të pritjes në Kanada, sepse nëse jeni fillestar ose vlerësoni aspektet e tjera të hostimit, së bashku me sigurinë, ka shumë shërbime në dispozicion.

FAQ

Kush e zotëron Arvixe?

Endurance International Group (i njohur si EIG) zotëron Arvixe. Ata gjithashtu zotërojnë ndërmarrje të tjera të mbajtjes në internet si BlueHost, HostGator dhe iPage.

A mund ta përdor Linux hosting në Windows?

Po, kjo thjesht do të thotë që serveri që po përdorni është ekzekutuar në Linux. Shumica e situatave kërkojnë përdorimin e Linux hosting.

Referenca dhe kredi për imazh:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map