Revisió d’allotjament A2: és més ràpid que Bluehost i SiteGround? Anem a esbrinar…

pàgina d'inici d'allotjament a2A2: allotjament web recomanat


El servei d’allotjament A2 ha estat des del 2001 i ha proporcionat algunes de les velocitats del servidor més ràpides que hem vist durant els darrers 24 mesos.

El seu servei d’atenció al client és eficient, els plans d’allotjament són amigables per als desenvolupadors i tenen una garantia única de retorn de diners “en qualsevol moment”.

L’horari ha caigut en els últims mesos, però. I els índexs de renovació augmenten de manera força agressiva un cop finalitzi el primer període de compra. Tanmateix, si necessiteu un servei d’allotjament web ràpid a preus relativament barats (2,96 dòlars / mes) amb la possibilitat d’escalar una vegada que el lloc web creixi, A2 Hosting pot ser una molt bona opció.

A continuació, us detallem els avantatges i avantatges contra Hosting d’A2 després de registrar-vos, pagar-los i posar-los a prova.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: El servidor d’allotjament compartit més ràpid
VELOCITAT: 317ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ: 99,93% (mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7
APPS: WordPress, Joomla, Drupal i Magento
CARACTERÍSTIQUES: Amplada de banda i emmagatzematge il·limitats, SSL gratuït, en qualsevol moment de devolució de diners
PLANES D’ACOLLIDA: Servidors compartits, WordPress, VPS, distribuïdors i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOC Transferència única del lloc gratuït
PREU: A partir de 2,96 dòlars / mes (es renova a 8,99 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar A2 Hosting

A2 Hosting és una de les millors empreses d’allotjament radar sobre el radar sobre les quals hauríeu de conèixer més informació.

La seva velocitat és excel·lent, el servei d’atenció al client és amable, les funcions de seguretat són abundants, la política de reemborsament és liberal i, fins i tot, són conscients del medi ambient..

Anem passant per cadascun, de manera que pugueu veure per vosaltres mateixos.

1. Hem provat el proveïdor d’allotjament compartit més ràpid (317ms)

Veureu un tema recurrent quan aneu a A2Hosting.com:

Velocitat.

Parlen de velocitat a la pàgina principal. Totes les funcions estan dissenyades perquè el vostre lloc “cridarà ràpidament”. I fins i tot el nom de cada pla de preus està relacionat amb la velocitat (com “Swift” i “Turbo”).

No ha de sorprendre que A2 Hosting sigui, de fet, ràpid. Són el proveïdor d’allotjament compartit més ràpid que hem provat i ara són els més ràpids des de fa uns quants anys.

Això no és cap cosa important en un món on els temps de càrrega de pàgines poden ser la diferència entre mantenir un visitant al lloc web o perdre’ls a la competició..

Temps de càrrega mitjà de hosting A2:

A2-Hosting-2019-2020-estadístiquesVelocitat mitjana d’allotjament A2 2019-2020 | Veure estadístiques

2. Amable & Atenció al client eficient

A2 Hosting proporciona centenars d’articles a la seva base de coneixement si preferiu trobar una resposta ràpida al vostre punt d’adherència.

Si preferiu parlar amb un humà, us ofereixen tot, des del xat fins al telèfon i l’ajuda basada en bitllets.

Vam encendre el xat en directe. Irònicament, el servei d’assistència al client d’A2 Hosting va tenir una connexió poc lenta a la sessió de xat en directe, que va trigar uns cinc minuts a esperar.

Però a partir d’aquí, tot va anar navegant sense problemes.

Exemple de xat en viu d'Assistència al client de A2

Julio va ser molt amable i va respondre totes les nostres preguntes directament en 30 segons més o menys. Semblava que realment li importava i no necessitava resoldre cap resposta.

Va ser una bona experiència en general.

3. El “HackScan” gratuït manté el vostre lloc segur

En línia, la velocitat i la seguretat no sempre van junts. El fet és que els rastrejaments addicionals, els tallafocs o les capes de xifratge sovint poden retardar els usuaris.

A2 Hosting tampoc ha aconseguit ser ràpid i sense caure la pilota a la seguretat.

Els seus servidors estan protegits per “HackScan”, un servei de vigilància 24/7 que busca el malware i altres atacs durant el dia.

La millor manera de mantenir el vostre lloc segur és prevenint problemes abans que esclatin.

Els seus centres de dades també es poden escalar, cosa que significa que esteu protegit si es produeix un esclat de denegació de servei (DDoS). Aquests atacs intenten inundar els servidors de trànsit i fer fora del lloc fora de línia. Així doncs, l’A2 té l’esquena per fer front a sobtats sobtats i inesperats.

4. Migracions de llocs lliures (1 a 25 segons el pla)

A2 Hosting traslladarà personalment el vostre lloc web existent als seus servidors sense cap càrrec addicional en tots els plans.

Tot el que heu de fer és adreçar-vos al departament d’atenció al client amb les credencials del vostre compte cPanel, i la resta us atendrà..

L’única captura és el nombre de llocs, en funció del pla que heu adquirit. Els seus termes expressen tot en detall.

Els clients d’allotjament compartit dels plans Lite, Swift i Turbo obtindran un únic lloc traslladat de forma gratuïta. Però si adquireixs un hosting VPS revendedor, dedicat o gestionat, tindràs 25 migracions gratuïtes.

De nou, això suposa que podreu proporcionar accés a cPanel als vostres llocs existents. En cas contrari, A2 podria assumir una petita quota per la feina addicional.

5. Sistemes de gestió de continguts (CMS), creadors de llocs web i eines amigables per a desenvolupadors

A2 Hosting funciona perfectament amb tots els sistemes de gestió de contingut importants. Podeu instal·lar un lloc WordPress, OpenCart, Drupal, Joomla o Magento amb només uns clics. No cal que un desenvolupador us ajudi.

Tenen algunes funcions especials per a aquests llocs, com ara el connector de WordPress optimitzat A2 que inclourà amb els plans de Turbo per mantenir el vostre lloc ràpid.

Plugin d’optimització A2

A2 Hosting també té el seu propi creador de llocs web, anomenat correctament SiteBuilder. Aquests són ideals si busqueu una mica més fàcil d’utilitzar per personalitzar el vostre lloc sense haver de fer servir Google una sola etiqueta HTML. Tingueu en compte que els preus i els plans són diferents per al SiteBuilder d’A2 (que els plans d’allotjament compartits habituals).

Els plans de l’allotjament A2 són compatibles amb un compte CDN de Cloudflare per, repetir després de mi, mantenir el vostre lloc ràpid (carregant imatges i altres fitxers grans separats del vostre servidor).

Si sou un administrador web o una agència que vol allotjar desenes de llocs sota un mateix sostre, A2 Hosting inclou eines amigables per als desenvolupadors. Podeu obtenir accés a nivell d’administrador en servidors, còpies de seguretat de rebobinat de servidors gratuïts i diverses versions de tot, des de PHP a MySQL, PostgreSQL, Python, etc..

6. Garantia de devolució de diners en qualsevol moment

El servei d’allotjament A2 solia tenir la garantia estàndard de devolució de 30 dies com la majoria dels altres amfitrions que hem revisat.

Ja sabeu el simulacre amb aquests. Teniu problemes o problemes en els primers 30 dies i podreu obtenir un reembossament complet. No es fa cap pregunta.

Tot i això, A2 Hosting ha modificat una mica aquesta política durant els darrers anys. I els clients són els que es beneficien.

A2 ara ofereix una garantia de devolució de diners en qualsevol moment.

Encara tindreu un reemborsament complet durant els primers 30 dies. Però, si passa amb tres anys de prepagament per obtenir el millor acord (més sobre això més endavant), i no estàs satisfet després del primer any?

Encara podeu demanar un reembossament i rebre una quantitat prorratejada durant el temps restant (per tant, els dos últims anys del vostre acord).

Hi ha algunes advertències, però.

El primer és que qualsevol sol·licitud de devolució passat els primers 120 dies s’emetrà a través de PayPal. Com altres host, els serveis “addicionals” com ara registres de dominis, despeses de configuració o migració, no es poden reemborsar.

Tot i així, haureu de guardar qualsevol cosa que no es reemborsi, com el vostre nom de domini.

7. Allotjament Web Verd

La ciutat natal d’A2 Hosting d’Ann Arbor, Michigan, és coneguda com “Tree Town”. Segons el seu lloc, segons contenen 50.000 arbres i 150 parcs.

opcions d'allotjament verdes a2
Així doncs, l’A2 sent l’obligació moral d’ajudar a protegir el planeta de l’escalfament global.

S’han unit amb Carbonfund.org per ajudar a donar suport a les energies renovables i la reforestació. També tenen una iniciativa d’allotjament verd “FutureServe” per ajudar a compensar les emissions dels servidors.

No hauria de ser aquest el factor decisiu per registrar-se a un amfitrió web. Però conèixer l’empresa que treballa amb preocupacions pel medi ambient és una bona avantatge.

8. Horari del 99,93%

Els temps de càrrega de pàgines més ràpids del món no poden constituir un lloc que està fora de línia constantment.

Això pot semblar evident, però és un punt crític. El temps de funcionament de l’A2 Hosting va ser excel·lent quan ens vam inscriure per primera vegada el 2015. Però durant els darrers 24 mesos, hem notat una baixa caiguda del rendiment..

Tot i això, encara van aconseguir un resultat estàndard de la indústria del 99,93%.

Últim temps de 12 mesos per al hosting A2:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 99,99%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,99%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,95%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,85%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,70%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,98%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,83%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 99,94%

a2-hosting-rendiment-24 mesosLloc de proves en viu: hostingfacts-a2.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

Contra d’utilitzar l’allotjament A2

A2 Hosting té molts avantatges.

Tot i això, les velocitats ràpides i l’assistència amistosa no poden compensar tot.

A continuació, detallem cadascun d’aquests problemes:

1. Preus elevats de renovació (i termini de 15 dies)

A2 Hosting ofereix una petita pausa de preus en els plans a llarg termini. Així, per endavant, prepagem tres anys generarà un parell de dòlars del preu mensual, que es pot incrementar durant els 36 mesos.

A2 després s’endolceix l’oferta per a nous clients amb uns preus introductoris especials que bàsicament redueixen el preu total a la meitat.

A2 Allotjament de preus introductoris

El problema és que quan finalitzi el seu termini inicial, la renovació automàtica es donarà compte dels preus “regulars” (gairebé el doble del que va pagar per primera vegada).

La majoria dels servidors web tiren aquesta mateixa trucada d’una forma o una altra. Ells saben que si esteu satisfets amb el servei en general, probablement serà un enorme dolor el fet de tornar a moure el lloc abans que l’augment de preus comenci.

Aquí hi ha la part que no sembla bé.

Segons els seus termes, heu d’enviar una sol·licitud de cancel·lació per escrit “15 dies abans de l’inici del termini de renovació” a través del seu portal de clients o enviant-los per correu electrònic a [email protected]

Què passa si us perdeu aquesta finestra de 15 dies? Estareu al ganxo per pagar el proper pla de renovació, que es renovarà automàticament i no podreu rebre cap reembossament..

És a dir, us obliden d’aturar el compte abans que no sigui massa tard.

2. Restriccions del pla més barat

El preu introductori de l’opció d’allotjament compartit més barat d’A2 Hosting (“Lite”) és actualment de 2,96 USD / mes (el 51% del preu normal). No és el preu més baix que hem vist, però és bastant bo.

Però, quan comenceu a comparar aquest punt de preu amb el que obteniu (en comparació amb la competència), apareixen alguns problemes.

Aquest pla només obté un lloc web únic, amb emmagatzematge il·limitat, SSL gratuït, migració del lloc i garantia de devolució de diners en qualsevol moment..

No obteniu gaires avantatges que ajuden a fer que A2 sigui una bona elecció, com els servidors turbo que ofereixen “fins a 20 vegades més ràpides càrregues de pàgina”, rebobinatge del servidor o fins i tot còpies de seguretat fora de lloc..

El mateix problema s’aplica al pla del creador de llocs web. L’opció més barata que té un preu similar al voltant de ~ 4 dòlars / mes només obté una sola pàgina, no prou prou per crear un lloc web real.

A2 Preu d’allotjament, plans d’allotjament & Fets ràpids

A2 Planes i preus de hosting

A2 Hosting té tres nivells de preus allotjament compartit:

 • Pla de lite: Aquest pla comença a partir de 2,96 dòlars mensuals. Inclou prou amb un lloc web, cinc bases de dades, emmagatzematge i amplada de banda il·limitada, un SSL gratuït, a més d’accés al control cPanel
 • Pla ràpid: Aquest pla comença a partir de 3,70 dòlars mensuals. Admet llocs web il·limitats, bases de dades, emmagatzematge, transferències, certificat SSL, cPanel i migració d’un sol lloc.
 • Pla turbo: Aquest pla comença a partir de 7,03 dòlars mensuals. Inclou amb tot el pla Swift, a més de Turbo (velocitats 20X) i l’Acelerador de llocs A2.

Recordeu-vos si feu servir el cupó “HOSTINGFACTS” a la darrera pàgina de compra, podreu obtenir-la notablement més barata.

 • Facilitat de registre: Inscripció en tres passos No massa difícil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal, xec o comanda de diners, transferència bancària, Skrill i PayULatam.
 • Taxes i clàusules ocultes: Les taxes de renovació són superiors al període d’introducció. Heu de cancel·lar 15 dies abans del Període de Renovació; altrament, se us cobrarà automàticament. Les compres de noms de domini no són reemborsables. Només una migració del lloc és gratuïta en els seus plans d’allotjament compartits.
 • Upsells: Molt poques revoltes.
 • Activació del compte: Activació instantània.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Hi ha opció per instal·lar WordPress i altres CMS populars al final de la caixa.

Us recomanem allotjament amb A2?

Sí, ho fem.

A2 Hosting ha proporcionat la màxima velocitat de qualitat constant durant els últims anys. El seu servei d’atenció al client és amable i servicial. Tots els plans compartits inclouen un certificat SSL gratuït i una migració gratuïta. A més, el seu temps de funcionament no és massa dolent.

I si teniu problemes en qualsevol moment mentre sou client, podeu demanar un reemborsament del saldo proporcional de temps no utilitzat.

L’únic inconvenient és que les taxes de renovació són elevades (i els termes estrictes no són excel·lents).

A més, si pagueu pel pla compartit més car per allotjar llocs web il·limitats (“Turbo”), us donaran només una migració gratuïta del lloc..

És possible que alguns detalls finals no funcionin per a algunes persones. Així que si bé A2 és força bona, tampoc no és el millor que hem vist.

P.S. Ja heu fet servir A2 Hosting? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector