A2 Hosting Review: Er det raskere enn Bluehost & SiteGround? La oss finne det ut…

a2 hosting hjemmesideA2 Hosting: Anbefalt webhotell


A2 Hosting har eksistert siden 2001 og har levert noen av de raskeste serverhastighetene vi har sett de siste 24 månedene.

Kundesupporten deres er effektiv, hostingplanene er utviklervennlige, og de har en unik “når som helst” pengene-tilbake-garanti.

Oppetid har imidlertid gått over de siste månedene. Og fornyelsesgraden hopper ganske aggressivt etter at den første kjøpsperioden er slutt. Imidlertid, hvis du trenger en rask webhotell til relativt billige priser ($ 2,96 / mo) med muligheten til å skalere når nettstedet ditt vokser, kan A2 Hosting være et veldig godt alternativ.

Her er en grundig titt på A2 Hosting’s Pros vs. Cons når du har registrert deg, betalt og satt det på prøve.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT: Raskest delt webvert
HASTIGHET: 317ms (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid: 99,93% (februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
BRUKERSTØTTE: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, Joomla, Drupal og Magento
FUNKSJONER: Ubegrenset båndbredde og lagring, gratis SSL, når som helst pengene tilbake
BOLIGPLANER: Delte, WordPress, VPS, forhandler og dedikerte servere
NETTOVERSIKT: Enkelt gratis nettstedoverføring
PRIS: Fra $ 2,96 / mo (fornyes til $ 8.99 / mo)

Fordeler med å bruke A2 Hosting

A2 Hosting er et av de beste hosting-selskapene under radaren du bør vite mer om.

Deres hastighet er utmerket, kundeservice er vennlig, sikkerhetsfunksjoner er rikelig, refusjonspolitikk er liberal, og de er til og med miljøbevisste på toppen av det hele.

La oss gå gjennom hver og en, så du kan se selv.

1. Den raskeste delte hostingleverandøren vi har testet (317ms)

Du vil se et tilbakevendende tema når du går til A2Hosting.com:

Hastighet.

De snakker om hastighet på hjemmesiden. Alle funksjonene er designet for å gjøre nettstedet ditt “skrikende fort.” Og til og med navnet på hver prisplan er relatert til hastighet (som “Swift” og “Turbo”).

Det skal ikke komme som noen overraskelse at A2 Hosting faktisk er rask. De er den raskeste delte hostingleverandøren vi har testet, og de har vært den raskeste i flere år nå.

Det er ingen liten prestasjon i en verden der lastetid for sider kan være forskjellen mellom å holde en besøkende på nettstedet eller å miste dem til konkurransen.

A2 Hosting gjennomsnittlig lastetid:

A2-hosting-2019-2020-statistikkA2 Hosting gjennomsnittshastighet 2019-2020 | Se statistikk

2. Vennlig & Effektiv kundesupport

A2 Hosting tilbyr hundrevis av artikler i kunnskapsbasen deres hvis du foretrekker å finne et raskt svar på ditt klistremerke.

Hvis du foretrekker å snakke med et menneske, tilbyr de alt fra chat til telefon og billettbasert hjelp.

Vi fyrte opp live-chatten. Ironisk nok var A2 Hosting kundesupport litt treg til å koble seg til live chat-økten, og det tok rundt fem minutter å hoppe på.

Men derfra var alt jevn seiling.

A2 Hosting Kundesupport Live Chat-eksempel

Julio var veldig vennlig og svarte på alle spørsmålene våre direkte i løpet av 30 sekunder. Det virket som om han virkelig brydde seg og ikke trengte å slå opp hvert svar.

Det var en god opplevelse totalt sett.

3. Gratis ‘HackScan’ holder nettstedet ditt trygt

Online, hastighet og sikkerhet går ikke alltid bra sammen. Det er fordi ekstra skanning, brannmurer eller lag med kryptering ofte kan bremse brukere.

A2 Hosting har klart å bli lynrask mens han heller ikke slipper ballen på sikkerhet.

Serverne deres er beskyttet av “HackScan,” en 24/7-overvåkningstjeneste som søker etter malware og andre angrep dag-til-dag-ut.

Den beste måten å holde nettstedet ditt trygt på er ved å forhindre problemer før de bryter ut.

Datasentrene deres er også skalerbare, noe som betyr at du er beskyttet hvis et angrep om nektelse av tjenester (DDoS) bryter ut. Disse angrepene prøver å oversvømme serverne dine med trafikk og slå nettstedet ditt offline. Så A2 har ryggen til å håndtere plutselige, uventede bølger.

4. Gratis migrering av nettsteder (1 – 25 avhengig av plan)

A2 Hosting flytter ditt eksisterende nettsted personlig til deres servere uten ekstra kostnad for alle planer.

Alt du trenger å gjøre er å nå kundesupportavdelingen din med legitimasjonen til cPanel-kontoen din, og resten vil bli ivaretatt.

Den eneste fangsten er antall nettsteder, basert på planen du har kjøpt. Begrepene deres stave alt i detalj.

Delte vertskunder på Lite, Swift og Turbo-planene vil få et enkelt nettsted flyttet gratis. Men hvis du kjøper forhandler, dedikert eller administrert VPS-hosting, vil du få 25 gratis overføringer.

Igjen, forutsetter dette at du kan gi cPanel-tilgang til de eksisterende nettstedene. Ellers kan A2 ta en liten avgift for ekstraarbeidet.

5. Content Management Systems (CMS), nettstedbyggere og utviklervennlige verktøy

A2 Hosting fungerer sømløst med alle større innholdsstyringssystemer. Du kan installere et WordPress-, OpenCart-, Drupal-, Joomla- eller Magento-nettsted med bare noen få klikk. Ingen behov for at en utvikler hjelper deg.

De har noen spesielle funksjoner for disse nettstedene, som A2 Optimized WordPress-plugin som kommer med Turbo-planer om å holde nettstedet raskt.

A2-optimaliseringsplugin

A2 Hosting har også en egen nettstedbygger, med passende navn SiteBuilder. Disse er ideelle hvis du leter etter noe litt mer brukervennlig for å tilpasse nettstedet ditt selv uten å måtte Google en enkelt HTML-kode. Bare husk at priser og planer er litt annerledes for A2s SiteBuilder (enn de vanlige delte hostingplanene).

A2 Hosting sine planer er kompatible med en Cloudflare CDN-konto, for å gjenta etter meg, holde nettstedet raskt (ved å laste bilder og andre store filer atskilt fra serveren din).

Hvis du er en nettredaktør eller etat som ønsker å ha dusinvis av nettsteder under ett tak, kommer A2 Hosting med utviklervennlige verktøy. Du kan få tilgang på admin-nivå på servere, gratis tilbakespoling av server og flere versjoner av alt fra PHP til MySQL, PostgreSQL, Python osv..

6. Når som helst pengene-tilbake-garanti

A2 Hosting hadde tidligere 30-dagers pengene-tilbake-garanti som de fleste andre verter vi har vurdert.

Du kjenner boret med disse. Har du problemer eller problemer i løpet av de første 30 dagene, kan du få full refusjon. Ingen spørsmål spurt.

A2 Hosting har imidlertid endret denne politikken litt de siste årene. Og kundene er de som drar nytte av.

A2 tilbyr nå en “når som helst” pengene-tilbake-garanti.

Du vil fortsatt få full refusjon i løpet av de første 30 dagene. Men hva hvis du forskuddsbetaler i tre år for å få den beste avtalen (mer om det senere), og du er ulykkelig etter det første året?

Du kan fremdeles be om refusjon og motta et forhåndsbetalt beløp tilbake for den gjenværende tiden (så de to siste årene av avtalen din).

Det er imidlertid noen få advarsler.

Den første er at enhver forespørsel om refusjon de første 120 dagene vil bli utstedt via PayPal. I likhet med andre verter kan ikke “tilleggs” tjenester som domeneregistrering, oppsett eller overføringsgebyr refunderes.

Du får beholde alt som ikke blir refundert, som domenenavnet ditt.

7. Grønn webhotell

A2 Hosting hjemby Ann Arbor, Michigan er kjent som “Tree Town.” De har angivelig 50 000 trær og 150 parker, ifølge nettstedet deres.

a2 grønne vertsalternativer
Så A2 føler en moralsk forpliktelse til å beskytte planeten mot global oppvarming.

De har inngått et samarbeid med Carbonfund.org for å støtte fornybar energi og gjenplanting. De har også et “FutureServe” grønt vertsinitiativ på plass for å bidra til å oppveie utslipp fra serverne deres.

Dette skal ikke være den avgjørende faktoren for å registrere deg for en webvert. Men å kjenne selskapet du jobber med bryr seg om miljøet er en fin ekstra fordel.

8. Oppetid på 99,93%

De raskeste tidene for lasting av sider i verden kan ikke gjøre opp for et nettsted som er konstant offline.

Det høres kanskje opplagt ut, men det er et kritisk poeng. Oppholdstiden for A2 Hosting var fantastisk da vi meldte oss på første gang i 2015. Men i løpet av de siste 24 månedene har vi lagt merke til en liten nedgang i ytelsen.

Imidlertid klarte de likevel å oppnå et bransjestandardresultat på 99,93%.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid for A2-hosting:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,99%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,99%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,85%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,70%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,83%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,94%

a2-hosting-performance-24monthsLive testside: hostingfacts-a2.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+

Ulemper ved å bruke A2 Hosting

A2 Hosting har mange fordeler som går for det.

Rask hastighet og vennlig støtte kan ikke gjøre opp for alt.

Her er en titt på hvert av disse problemene i detalj:

1. Høye fornyelsespriser (og 15-dagers frist)

A2 Hosting har et lite prisbrudd på langsiktige planer. Så forhåndsbetaling i tre år vil slå et par dollar av månedsprisen, som kan legge opp i løpet av 36 måneder.

A2 søtgjør deretter avtalen for nye kunder med spesiell introduksjonspris som i utgangspunktet kutter totalprisen til halvparten.

A2 Hosting Innledende priser

Problemet er at når den første terminperioden utløper, vil automatisk fornyelse komme til “vanlige” priser (nesten det dobbelte av det du først betalte).

De fleste webverter drar det samme stuntet i en eller annen form. De vet at hvis du er fornøyd med tjenesten generelt, vil det sannsynligvis være veldig vondt å flytte nettstedet ditt igjen før prisøkningen starter.

Her er imidlertid den delen som ikke sitter bra.

I henhold til betingelsene deres, må du sende inn en skriftlig avbestillingsforespørsel “15 dager før begynnelsen av fornyelsesperioden” gjennom deres kundeportal eller ved å sende dem en e-post til [e-postbeskyttet]

Hva skjer hvis du savner dette 15-dagers vinduet? Du kommer til å betale for neste fornyelsesplan, som automatisk fornyes, og du er ikke kvalifisert til å motta noe refusjon.

Med andre ord banker du på at du glemmer å stoppe kontoen din før det er for sent.

2. Begrensninger på den billigste planen

Den innledende prisen for A2 Hosting billigste delte hostingalternativ (“Lite”) er for øyeblikket $ 2,96 / måned (51% avslag på ordinær pris). Det er ikke den laveste prisingen vi har sett, men det er ganske bra.

Men når du begynner å sammenligne det prispunktet med det du får (sammenlignet med konkurransen), oppstår det noen problemer.

Denne planen gir deg bare et enkelt nettsted, med ubegrenset lagring, en gratis SSL, migrering av nettstedet og når som helst pengene-tilbake-garanti.

Du får ikke mange gode fordeler som gjør A2 til et godt valg, for eksempel Turbo-servere som gir “opptil 20X raskere sideinnlasting”, tilbakespoling av server eller til og med sikkerhetskopiering på stedet.

Den samme saken gjelder deres nettstedbyggerplan. Det billigste alternativet som er priset rundt $ 4 per måned gir deg bare en enkelt side – ikke nesten nok til å opprette en faktisk webside.

A2 Hosting Prising, Hosting Plans & Kjappe fakta

A2 Hosting priser og planer

A2 Hosting har tre prisnivåer for det delt hosting:

 • Lite plan: Denne planen starter på $ 2,96 per måned. Det kommer med nok for ett nettsted, fem databaser, ubegrenset lagring og båndbredde, gratis SSL, pluss tilgang til cPanel-kontroll
 • Rask plan: Denne planen starter på $ 3,70 per måned. Den støtter ubegrensede nettsteder, databaser, lagring, overføringer, SSL-sertifikat, cPanel og migrering på ett sted.
 • Turbo-plan: Denne planen starter på $ 7,03 per måned. Den kommer med alt fra Swift-planen, pluss Turbo (20X hastigheter) og A2 Site Accelerator.

Husk at hvis du bruker “HOSTINGFACTS” -kupongen på den siste kassen siden, vil du kunne få den spesielt billigere.

 • Enkel registrering: Påmelding i tre trinn. Ikke for vanskelig.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal, sjekk eller postanvisning, bankoverføring, Skrill og PayULatam.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Fornyelsesgraden er høyere enn introduksjonsperioden. Du må avbryte 15 dager før fornyelsesperioden; Ellers blir du automatisk belastet. Domenenavn kjøp kan ikke refunderes. Bare en migrering av nettsteder er gratis på de delte hostingplanene.
 • upsells: Svært få upsells.
 • kontoaktivering: Øyeblikkelig aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Alternativ til å installere WordPress og andre populære CMS er tilgjengelig i kassen.

Anbefaler vi A2 Hosting?

Ja det gjør vi.

A2 Hosting har konsekvent levert hastighet i beste klasse de siste årene. Kundesupporten deres er vennlig og hjelpsom. Alle delte planer har gratis SSL-sertifikat og én gratis overføring. Også oppetiden deres er ikke så dårlig.

Og hvis du får problemer når som helst mens du er kunde, kan du be om tilbakebetaling på den forholdsmessige saldoen for ubenyttet tid.

Den eneste ulempen er at fornyelsesgraden er høy (og de strenge vilkårene er ikke bra).

I tillegg, hvis du betaler for den dyreste delte planen for å være vert for ubegrensede nettsteder (“Turbo”), vil de fremdeles bare gi deg en gratis nettstedoverføring.

Disse endelige detaljene fungerer kanskje ikke for noen mennesker. Så mens A2 er ganske bra, er det heller ikke det beste vi har sett.

PS! Har du brukt A2 Hosting før? Vennligst vurder å legge igjen en anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge det er nyttig for de besøkende. Takk for støtten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector