A2 Hosting Review: Er det hurtigere end Bluehost & SiteGround? Lad os finde ud af det…

a2 hosting-hjemmesideA2 Hosting: Anbefalet webhost


A2 Hosting har eksisteret siden 2001 og har leveret nogle af de hurtigste serverhastigheder, vi har set i løbet af de sidste 24 måneder.

Deres kundesupport er effektiv, hosting-planerne er udviklervenlige, og de har en unik “når som helst” pengene-tilbage-garanti.

Uptime er imidlertid glidet over de sidste par måneder. Og fornyelsesraterne hopper temmelig aggressivt efter din første købsperiode er afsluttet. Hvis du har brug for en hurtig webhostetjeneste til en relativt billig pris ($ 2,96 / mo) med muligheden for at skalere, når dit websted vokser, kan A2 Hosting muligvis være en meget god mulighed.

Her er et dybtgående kig på A2 Hosting’s Pros vs. Cons, når du har tilmeldt dig, betalt og sat det på prøve.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: Hurtigste delte webhost
HASTIGHED: 317ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid: 99,93% (februar 2018 til januar 2020 gennemsnit)
SUPPORT: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, Joomla, Drupal og Magento
FUNKTIONER: Ubegrænset båndbredde og opbevaring, gratis SSL, når som helst penge tilbage
Beboelsesplaner: Delte, WordPress, VPS, forhandler og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT: Enkelt gratis webstedsoverførsel
PRISSÆTNING: Fra $ 2,96 / mo (fornyes ved $ 8.99 / mo)

Fordele ved at bruge A2 Hosting

A2 Hosting er en af ​​de bedste hosting-virksomheder under radaren, du burde vide mere om.

Deres hastighed er fremragende, kundeservice er venlig, sikkerhedsfunktioner er rigelige, refusionspolitik er liberal, og de er endda miljøbevidste oven på det hele.

Lad os gennemgå én efter én, så du kan se selv.

1. Den hurtigste delte hostingudbyder, vi har testet (317ms)

Du vil se et tilbagevendende tema, når du går til A2Hosting.com:

Hastighed.

De taler om hastighed på hjemmesiden. Alle funktionerne er designet til at gøre dit websted “skrigende hurtigt.” Og selv navnet på hver prisplan er relateret til hastighed (som “Swift” og “Turbo”).

Det bør ikke overraske, at A2 Hosting faktisk er hurtig. De er den hurtigste delte hostingudbyder, vi har testet, og de har været den hurtigste i flere år nu.

Det er ingen lille bedrift i en verden, hvor sider med indlæsning af sider kan være forskellen mellem at holde en besøgende på webstedet eller at miste dem til konkurrencen.

A2 hosting gennemsnitlig belastningstid:

A2-Hosting-2019-2020-statistikA2 Hosting gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. Venlig & Effektiv kundesupport

A2 Hosting indeholder hundreder af artikler i deres videnbase, hvis du foretrækker at finde et hurtigt svar på dit klæbepunkt.

Hvis du foretrækker at tale med et menneske, tilbyder de alt fra chat til telefon og billetbaseret hjælp.

Vi fyrede op live chat. Ironisk nok var A2 Hosting kundesupport lidt langsom forbindelse til live chat-sessionen, hvilket tog omkring fem minutter at hoppe på.

Men derfra var alt glat sejlads.

A2 Hosting Kundesupport Live Chat-eksempel

Julio var virkelig venlig og besvarede alle vores spørgsmål direkte inden for 30 sekunder eller deromkring. Det virkede som om han virkelig var interesseret og ikke behøvede at slå ethvert svar op.

Det var generelt en god oplevelse.

3. Gratis ‘HackScan’ holder dit websted sikkert

Online, hastighed og sikkerhed går ikke altid godt sammen. Det skyldes, at ekstra scanning, firewalls eller krypteringslag ofte kan bremse brugere.

A2 Hosting har formået at være lynhurtig, mens han heller ikke slipper bolden for sikkerhed.

Deres servere er beskyttet af “HackScan,” en 24/7-overvågningstjeneste, der søger efter malware og andre angreb dag-til-dag-ud.

Den bedste måde at holde dit websted sikkert på er ved at forhindre problemer, før de bryder ud.

Deres datacentre er også skalerbare, hvilket betyder, at du er beskyttet, hvis der går ud på et angreb på afslag på service (DDoS). Disse angreb forsøger at oversvømme dine servere med trafik og banke dit websted offline. Så A2 har din ryg til at håndtere pludselige, uventede bølger.

4. Gratis migration af websteder (1 – 25 afhængigt af planen)

A2 Hosting flytter personligt dit eksisterende websted til deres servere uden ekstra omkostninger på alle planer.

Alt hvad du skal gøre er at nå ud til deres kundesupport med dine cPanel-kontooplysninger, og resten vil blive taget hånd om.

Den eneste fangst er antallet af websteder, baseret på den plan, du har købt. Deres betingelser stave alt i detaljer.

Delt hostingkunder på Lite-, Swift- og Turbo-planerne får et enkelt websted flyttet gratis. Men hvis du køber forhandler, dedikeret eller administreret VPS-hosting, får du 25 gratis migreringer.

Igen antager dette, at du kan give cPanel-adgang til dine eksisterende websteder. Ellers tager A2 muligvis et mindre gebyr for det ekstra arbejde.

5. Indholdsstyringssystemer (CMS), webstedsbyggere og udviklervenlige værktøjer

A2 Hosting fungerer problemfrit med alle større indholdsstyringssystemer. Du kan installere et WordPress-, OpenCart-, Drupal-, Joomla- eller Magento-websted med blot et par klik. Intet behov for en udvikler til at hjælpe dig.

De har et par særlige funktioner til disse websteder, som A2 Optimeret WordPress-plugin, der kommer med Turbo-planer om at holde dit websted hurtigt.

A2-optimeringsplugin

A2 Hosting har også sin egen webstedsbygger, der er passende benævnt SiteBuilder. Disse er ideelle, hvis du leder efter noget, der er lidt mere brugervenligt til at tilpasse dit websted selv uden at skulle bruge Google et enkelt HTML-tag. Bare husk, at priser og planer er lidt anderledes for A2s SiteBuilder (end de normale delte hostingplaner).

A2 Hosting’s planer er kompatible med en Cloudflare CDN-konto til, gentag efter mig, hold dit websted hurtigt (ved at indlæse billeder og andre store filer adskilt fra din server).

Hvis du er en webmaster eller et bureau, der ønsker at være vært for snesevis af sider under ét tag, kommer A2 Hosting med udviklervenlige værktøjer. Du kan få adgang på admin-niveau på servere, gratis tilbagespoling af server-spoler og flere versioner af alt fra PHP til MySQL, PostgreSQL, Python osv..

6. Når som helst pengene-tilbage-garanti

A2 Hosting havde tidligere den 30-dages pengene-tilbage-garanti som de fleste andre værter, vi har gennemgået.

Du kender boremaskinen med disse. Problemer med eller problemer inden for de første 30 dage, og du kan få en komplet refusion. Ingen stillede spørgsmål.

A2 Hosting har dog ændret denne politik lidt i de sidste par år. Og det er kunder, der drager fordel.

A2 tilbyder nu en “når som helst” pengene-tilbage-garanti.

Du får stadig en fuld refusion inden for de første 30 dage. Men hvad nu hvis du forudbetaler i tre år for at få den bedste deal (mere om det senere), og du er ulykkelig efter det første år?

Du kan stadig bede om en refusion og modtage et forholdsmæssigt beløb tilbage i den resterende tid (så de sidste to år af din aftale).

Der er dog et par advarsler.

Den første er, at enhver anmodning om refusion over de første 120 dage vil blive udstedt via PayPal. Ligesom andre værter refunderes ikke “yderligere” tjenester som domæneregistreringer, installations- eller migrationsgebyrer.

Du får dog beholde noget, der ikke refunderes, ligesom dit domænenavn.

7. Green Web Hosting

A2 Hosting’s hjemby Ann Arbor, Michigan er kendt som “Tree Town.” De har angiveligt 50.000 træer og 150 parker ifølge deres websted.

a2 grøn hosting muligheder
Så A2 føler en moralsk forpligtelse til at hjælpe med at beskytte planeten mod global opvarmning.

De har samarbejdet med Carbonfund.org for at hjælpe med at støtte vedvarende energi og genplantning. De har også et “FutureServe” -grønt hostinginitiativ på plads for at hjælpe med at udligne emissioner fra deres servere.

Dette bør ikke være den afgørende faktor for at tilmelde dig en webhost. Men at kende det firma, du arbejder med, er interesseret i miljøet er en dejlig ekstra frynsegod.

8. Oppetid på 99,93%

De hurtigste sideindlæsningstider i verden kan ikke kompensere for et websted, der konstant er offline.

Det lyder måske indlysende, men det er et kritisk punkt. A2 Hosting’s oppetid var fantastisk, da vi først tilmeldte os i 2015. Men i løbet af de sidste 24 måneder har vi bemærket en lille nedgang i ydelsen.

Imidlertid lykkedes det stadig at opnå et branchenormeret resultat på 99,93%.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid for A2-hosting:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,95%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,85%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,70%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,83%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%

A2-hosting-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-a2.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

Ulemper ved at bruge A2 Hosting

A2 Hosting har en masse fordele der går for det.

Hurtige hastigheder og venlig support kan dog ikke kompensere for alt.

Her er et detaljeret kig på hvert af disse spørgsmål:

1. Høje fornyelsespriser (og 15-dages frist)

A2 Hosting har en mindre prisbrud på langsigtede planer. Så forudbetaling i tre år vil slå et par dollars af den månedlige pris, som kan tilføjes i løbet af 36 måneder.

A2 sødder derefter aftalen for nye kunder med speciel introduktionspris, som dybest set skærer den samlede pris i halvdelen.

A2 Hosting Introduktionspriser

Problemet er, at når din indledende periode udløber, vil automatisk fornyelse starte med til den “almindelige” prisfastsættelse (næsten det dobbelte af det, du først har betalt).

De fleste webværter trækker det samme stunt i en eller anden form. De ved, hvis du er tilfreds med den samlede service, vil det sandsynligvis være en stor smerte at flytte dit websted igen, før prisstigningen starter.

Her er dog den del, der ikke sidder godt.

I henhold til deres betingelser skal du indsende en skriftlig afbestillingsanmodning “15 dage før begyndelsen af ​​fornyelsesperioden” gennem deres kundeportal eller ved at e-maile dem på [e-mail beskyttet]

Hvad sker der, hvis du går glip af dette 15-dages vindue? Du kommer til at betale for den næste fornyelsesplan, der automatisk fornyes, og du er ikke berettiget til at modtage nogen refusion.

Med andre ord banker de på dig og glemmer at stoppe din konto, før det er for sent.

2. Begrænsninger for den billigste plan

Den indledende pris for A2 Hostings billigste delte hosting-mulighed (“Lite”) er i øjeblikket $ 2,96 / måned (51% rabat på den normale pris). Det er ikke den laveste pris, vi har set, men det er ret godt.

Men når du begynder at sammenligne det prispoint med det, du får (sammenlignet med konkurrencen), opstår der nogle problemer.

Denne plan giver dig kun et enkelt websted med ubegrænset lagerplads, en gratis SSL, migrering af webstedet og når som helst pengene-tilbage-garanti.

Du får ikke meget af de store frynsegoder, der hjælper med at gøre A2 til et godt valg, ligesom Turbo-servere, der giver “op til 20X hurtigere indlæsninger af sider”, tilbagespoling af server eller endda sikkerhedskopiering på stedet.

Det samme problem gælder for deres webstedsbyggerplan. Den billigste mulighed, der er lignende prissat omkring ~ $ 4 / måned, giver dig kun en enkelt side – ikke næsten nok til at oprette et faktisk websted.

A2-hostingpriser, hostingplaner & Hurtige fakta

A2 Hosting priser og planer

A2 Hosting har tre prisniveauer til dets delt hosting:

 • Lite plan: Denne plan starter ved $ 2,96 pr. Måned. Det leveres med nok til et websted, fem databaser, ubegrænset lagerplads og båndbredde, en gratis SSL plus cPanel-kontroladgang
 • Hurtig plan: Denne plan starter på $ 3,70 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede websteder, databaser, opbevaring, overførsler, SSL-certifikat, cPanel og migrering på én side.
 • Turbo plan: Denne plan starter på $ 7,03 pr. Måned. Det leveres med alt fra Swift-planen plus Turbo (20X hastigheder) og A2 Site Accelerator.

Husk, hvis du bruger “HOSTINGFACTS” -kupon på den sidste kasseside kan du få den især billigere.

 • Nem tilmelding: Tilmelding i tre trin. Ikke for svært.
 • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal, check eller postanvisning, bankoverførsel, Skrill og PayULatam.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Fornyelsesgraden er højere end den indledende periode. Du skal annullere 15 dage før fornyelsesperioden; Ellers bliver du automatisk debiteret. Køb af domænenavne refunderes ikke. Kun en migration af websteder er gratis på deres delte hostingplaner.
 • Upsells: Meget få udsalg.
 • Kontoaktivering: Øjeblikkelig aktivering.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Mulighed for at installere WordPress og andre populære CMS’er er tilgængelige ved kassen.

Anbefaler vi A2 Hosting?

Ja vi gør.

A2 Hosting har konsekvent leveret bedst i klassen hastighed de sidste flere år. Deres kundesupport er venlig og hjælpsom. Alle delte planer leveres med et gratis SSL-certifikat og en gratis migrering. Deres oppetid er heller ikke så dårlig.

Og hvis du når som helst oplever problemer, mens du er kunde, kan du bede om refusion på den forholdsmæssige saldo på ubrugt tid.

Den eneste ulempe er, at fornyelsesgraden er høj (og de strenge betingelser er ikke store).

Plus, hvis du betaler for den dyreste delte plan for at være vært for ubegrænsede websteder (“Turbo”), vil de stadig kun give dig en gratis webstedsmigrering.

Disse endelige detaljer fungerer muligvis ikke for nogle mennesker. Så selvom A2 er ganske god, er det heller ikke det bedste, vi har set.

P. S. Har du brugt A2 Hosting før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector