A 9 legjobb weboldalkészítő (összehasonlítás)

weboldal készítőkMelyik weboldal-készítőt választja??


Több mint 50 különböző webhely-készítő van a piacon.

Ezen eszközök mindegyike ígér egy weboldalt könnyedén, alacsony költséggel.

De mi lenne a tényleges használhatóságukkal és teljesítményükkel? És mi a helyzet a rugalmassággal – hozhat létre online áruházat vagy blogot??

Úgy döntöttünk, hogy időt és pénzt költenek a 9 legnépszerűbb weboldal-készítő regisztrációjára, tesztelésére és áttekintésére.

Mindegyik építővel egy egyszerű „5 perces” teszthelyet is felépítettünk, és legalább 12 hónapig figyeltük az üzemidőt és a sebességüket.

De először:

Ki használjon webhely-készítőt? Neked?

A weboldal-készítők fantasztikus eszköz, ha helyesen használják. Sajnos nem mindenkinek megfelelő. Ennek ellenére valószínűleg az Ön számára megfelelő Ha szeretne létrehozni:

 • Kisvállalkozás weboldala
 • Személyes webhely (blog)
 • e-kereskedelem webhely (online áruház) termékek vagy szolgáltatások eladására

… És gyorsan és olcsón akarod.

Valószínűleg ez nem az Ön számára, ha:

 • Ön egy tapasztalt webes fejlesztő / tervező, aki ismeri a HTML-t, a CSS-t és a PHP-t
 • Nagyon összetett és nagy webhelyet szeretne létrehozni

Teljes nyilvánosságra hozatal: Mi a hostingfacts.com webhelyen jutalékot keresünk, ha az ezen áttekintésben található linkek révén webhely-készítőt vásárol. Köszönjük a támogatást (lásd a felülvizsgálati folyamatot).

A 2020 legjobb 9 webhely-készítője

Itt található a 9 legnépszerűbb weboldal-készítő:

1. Wix.com

Wix honlap

 • A Wix használatának előnyei 

+ Nagyon könnyen használható (húzza és dobja)
+ Ingyenes verzió & ingyenes próbaverzió elérhető
+ 630+ témák és sablonok
+ Jó webhelyekhez, blogokhoz, online boltokhoz
+ Megbízható teljesítmény
+ AI építő (5 perc weboldal)
+ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

  • Hátrányok a Wix használatával

Nincs élő csevegés, csak jegyek / telefon
E-mail fiókok többletköltség

A Wix weboldal készítő jön 630 téma amelyek sokféle vállalkozáshoz, magánszemélyhez és nonprofit szervezethez alkalmazhatók.

A témákat fényképezés, portfólió, utazás, étel, szépség és egyéb kategóriák szerint kategorizálták. Ezen túlmenően számos olyan témával rendelkeznek, amelyek a legmegfelelőbbek blogokhoz, online áruházakhoz vagy üzleti webhelyekhez:

Wix sablonok

A több tématervezés mellett a Wix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 100 betűtípus közül választhassanak, és ha ez nem elég, feltöltheti saját egyedi betűtípusait is. Ha bármilyen képre van szüksége a webhelyéhez, akkor több mint 1000 állományból álló könyvtárat tartalmaz.

A Wix segítségével létrehozhat egy galériát a munkájának bemutatására. Ezek közé tartozik egy ingyenes favicon és logó készítő. Ha még nem rendelkezik logóval a webhelyén, ez az eszköz határozottan segít létrehozni a logót (még akkor is, ha nincs tervezési készsége).

Igaz azt is mondani, hogy Wix egy kicsit több, mint egy „weboldal készítő”. A Wix segítségével online áruházat hozhat létre a termékek eladására, kuponok létrehozására és e-mail hírlevelek küldésére..

Ezen felül, sok más népszerű weboldal-készítő eszköztől eltérően, a Wix a következőket is tartalmazta: húzza és vidd funkciót – ez lehetővé teszi a weboldal létrehozását a lehető legegyszerűbbé. Így működik a drag and drop a Wix-en:

Wix Drag and Drop szerkesztő

A drag and drop egy Wix szolgáltatás, amely lehetővé teszi a webhely egyszerű átszervezését, szakaszok / blokkok hozzáadását és olyan módosítások elvégzését, amelyek szinte azonnal közzéteszik és módosítják a webhelyet.

Ezenkívül nemrégiben hozzáadtak egy új funkciót, amelyet ADI-nek hívnak. Röviden: egy AI, amely kevesebb, mint néhány perc alatt teljesen egyedi webhelyet hoz létre az Ön számára. Néhány egyszerű kérdéssel a Wix AI egy weboldalt fog létrehozni, amely megfelel az Ön vállalkozása és igényeinek. Soha két webhely nem fog azonos módon kinézni, azaz kaphat egy teljesen egyedi webhelyet.

A Wix felhasználók szerkeszthetik webhelyüket más eszközökön is, ahogy vannak iOS és Android alkalmazások elérhető. Végül, de nem utolsósorban, egy webhelyhez több szerkesztőt / szerzőt is hozzá lehet rendelni, ami jó megtérülés, ha nagyobb csapat vagy szervezet van, aki a webhelyet / üzletet kezeli. Támogatásuk telefonon és jegyvásárláson keresztül érhető el.

Miután feliratkozik a Wix-ra, ők felelnek a webhely üzemeltetéséért és annak biztosításáért is, hogy gyorsan töltse be. Az elmúlt 12 hónapban stabil üzemideje 99,98% volt és az oldalsebesség 412 ms, ami jó, mint sok más.

A Wix ingyenes tervet is kínál a szolgáltatás kipróbálására. Bárki létrehozhat egy fiókot, és azonnal elkezdhet webhelyet létrehozni. Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy nem csatlakoztathatja a saját domain nevét, és webhelyén Wix hirdetések lesznek. Ha tetszik, amit létrehozott, később bármikor frissíthet.

Áttekintés:

 • Minden tervhez 14 napos ingyenes próbaverzió tartozik
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Az összes éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, később 12,95 dollárra megújítva
 • A legolcsóbb csomag 13 dollár / hónap, és 2 GB sávszélességet és 3 GB tárolást tartalmaz
 • A legolcsóbb e-kereskedelmi terv 23 dollárral kezdődik, és korlátlan sávszélességet és 20 GB tárhelyet tartalmaz
 • Minden e-mail fiók havi 6 dollárba kerül a Google Suite segítségével

A Wix.com által készített tesztoldalunk
Wix rendelkezésre állási és sebesség adatok

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Állandó kapcsolatépítő

  A CTCT Builder használatának előnyei

+ Könnyen és egyszerűen használható
+ Ingyenes verzió
+ Tartalmazza az AI építőjét
+ 24/7 élő chat támogatás
+ Ingyenes képek nagy választéka
+ 30 napos pénz-visszafizetési garancia

  • Hátrányok a CTCT Builder használatában

Sablonok helyett elrendezéseket használ
– A képek szerkesztése / testreszabása nehéz

A Constant Contact Builder az ügyfeleknek irányított AI varázslót kínál, amely egy teljesen egyedi weboldalt készít, amelyhez tartalmi javaslatokat és személyre szabott képeket adhat hozzá..

Az AI készítő automatikusan létrehoz egy mobilbarát webhely amely minden eszközön lenyűgözőnek tűnik. Az újonnan létrehozott webhely szerkesztése egyszerű az előre beépített lehetőségekkel, a szöveg-, szín- és képszerkesztő eszközökkel (az Unsplash-rel is integrálva, amely több mint egymillió kiváló minőségű képhez fér hozzá). Sőt, kínál e-mail automatizálás, harmadik fél beépülő moduljai, és támogatja az automatikus szinkronizálást a közösségi hálózatokkal.

Állandó kapcsolatépítő sablonok

Minden, a Constant Contact Builder segítségével létrehozott webhely egy robusztus és gyors tartalomterjesztési hálózaton (CDN) támaszkodik, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy bármikor elérhetők legyenek a rendelkezésre álló leggyorsabb letöltési verziók. Ez a weboldal készítő egy AI-alapú logó készítő ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a márkájának megfelelő rendezése miatt.

A folyamatos kapcsolatfelvétel az AI-építővel egyszerűen használható. Csak meg kell válaszolnia néhány kérdést, és a weboldal készítő személyre szabott weboldalt hoz létre a válaszai alapján.

Az AI-alapú építő segítségével könnyedén hozzáadhat új oldalakat, szerkeszthet szakaszokat, valamint testreszabhatja az elrendezéseket, így gyorsan és egyszerűen elkészítheti webhelyét..

Folyamatos kapcsolattartó online tervező

A Constant Contact Builder integrációt kínál a nagyobb fizetési átjárókkal, beleértve a Paypalot és a Stripe-t.

Az Unsplash képtárral való integráció több mint egymillió minőségű képhez nyújt hozzáférést az ügyfelek számára, ami megterheli a nagy felbontású képek készítésének és a kezéből folyamatosan kiváló minőségű fényképeknek a terheit..

A weboldal készítője a következőket kínálja: szabad terv (hitelkártya nem szükséges), és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Az ingyenes terv lehetőséget nyújt arra, hogy megszokja a platformot, és eldöntse, később kívánja-e azt frissíteni további szolgáltatásokkal. Az e-mail előfizetők listája azonban az ingyenes csomagra korlátozódik.

Ez a platform annyira hatalmas e-mail marketing megoldás, hogy lehetőséget ad arra, hogy célzott e-maileket küldjön, amelyeket testreszabhat. Nagyszerű funkciókat kínál, például weboldal-elemzést, lead-rögzítési űrlapokat és egy esemény regisztrációs lehetőséget, amely elősegítheti az eseményekben való részvételt.

A platform a következőket kínálja: 24/7 élő csevegés, e-mail és telefonos támogatás. A Constant Contact Builder emellett okos lehetőség az e-kereskedelem tulajdonosai számára, mivel a platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online áruházat hozzanak létre, még az ingyenes próbaverzió használata közben is. Ezenkívül nincs olyan tranzakciós díj az ügyfelek számára, akik megkapják a Business Plus tervet.

A Constant Contact Builderrel végzett tesztelési helyünk stabil üzemidejét 99,98% -kal és 264 ms-os oldalsebességgel mutatta. Összességében a Constant Contact Builder szilárd és megfizethető lehetőség a kisvállalkozások, az e-mailes marketing kezdők és a nem technikai jellegű vállalkozások tulajdonosai számára, akik nem akarnak belemenni a meghosszabbított weboldal-tervezési folyamat gondjába..

Áttekintés:

 • Ingyenes terv elérhető
 • Minden terv tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt (https: //)
 • Minden fizetett tervhez egy évig ingyenes domain tartozik, amelyet később 22,00 USD / év-re megújítanak
 • Az olcsóbb fizetett csomag 10 dollárba kerül, és korlátlan sávszélességet és tárolást tartalmaz
 • Az e-kereskedelem még az ingyenes csomagban is szerepel, de 3 elemre korlátozódik, és 3% tranzakciós díjat tartalmaz (korlátlan és 0% díj az Business Plus csomaggal)

A ConstantContact.com webhelyen készített tesztoldal
A CTCT készítő üzemidejére és sebességére vonatkozó adatok

3. SITE123.com

 • SITE123

  A SITE123 használatának előnyei

+ Jó kis webhelyekhez, például blogokhoz
+ Ingyenes korlátozott terv hirdetésekkel
+ Hozzáadhatja az online bolt funkciót
+ Galéria hozzáadható
+ Weboldal fordítási szolgáltatás

  • A SITE123 használatának hátrányai

Nincs húzás és dobás
– Nem minden testreszabható

A SITE123 egy egyszerű weboldal-készítő, amely lehetővé teszi, hogy néhány kattintással létrehozhasson egy kisvállalkozású webhelyet, blogot vagy e-kereskedelmi webhelyet. Először használhatja néhány kiváló minőségű sablonját – az összes SITE123 sablon teljesen érzékeny és mobil eszközökre optimalizált.

SITE123 sablonok

A SITE123 rugalmas a képek feltöltése, betűkészletek és színsémák megváltoztatása, valamint az új weboldal kezdőlapjának szerkezetének és kialakításának módosítása terén, bár a sablonok nem módosíthatók, amint a webhely nyilvánosságra kerül. A platformon több száz ingyenes kép található, és hozzáférés van a Google betűtípus-könyvtárához. Néhány kattintással integrálja az alkalmazásokat, és összekapcsolhatja 25 különböző közösségi médiaplatformot.

Ez a weboldal-készítő alternatívaként szolgál a drag-and-drop weboldal-készítők számára azzal, hogy egyszerűsített opciót kínál az ügyfelek számára, amely lehetővé teszi számukra tartalom feltöltését drótváz formátumban. A figyelmeztetés itt az, hogy bár az egyszerű felület használata felgyorsítja a beállítási folyamatot, csökkenti a testreszabhatóságot.

A SITE123 különbözteti meg más webhely-készítőktől az, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára többnyelvű webhelyeket hozhat létre. Ez egy szilárd lehetőség a nemzetközi vállalkozások számára, mivel nem kell több webhelyre lenniük más nyelveken, hanem webhelyük egyszerűen további nyelvi változataival.

A SITE123 segíti az ügyfeleket weboldal tartalmának gazdagításában azáltal, hogy széles körű webhely-bővítményeket szolgáltat számukra, ideértve az elemző eszközöket, az élő csevegés támogatását, a marketing és a webmester eszközöket..

A platform tisztességes SEO funkcionalitást kínál – az ügyfelek szerkeszthetik a meta- és címleírásokat, testreszabhatják az URL-eket, és hozzáadhatják a képekhez szöveget. A Google Analytics szintén része a SITE123 webhely-bővítménylistájának.

Ez a platform kínál 24/7 élő csevegés és telefonos támogatás bármilyen típusú technikai segítségnyújtáshoz. Emellett hozzáférést kínálnak tudásközpontjukhoz, ingyenes útmutatókkal egészítik ki eszközük és funkcióik használatát, az ügyfelek pedig további információkat is megnézhetnek a Youtube csatornán található webhely-készítő oktatóanyagokból..

A SITE123 segítségével könnyen aktiválhatja a domainhez kapcsolódó e-maileket, amelyek elengedhetetlenek a weboldal promóciója és az üzleti hírnév szempontjából.

SITE123 háttérkép

Az ügyfelek a platformon keresztül elfogadhatják a PayPal és a Stripe online fizetéseket. A kuponkódokat a közösségi médián és e-mail marketing útján is kézbesíthetjük. Ezenkívül a SITE123 ingyenes SSL-tanúsítványt kínál annak biztosítására, hogy nem fog semmiféle jogosulatlan hozzáférést megtenni.

Az elmúlt 12 hónapban a SITE123 stabil üzemidejét 99,87% -kal, 724 ms-os oldalsebességgel teljesítette. Sajnos szeptember eleje óta a SITE123 blokkolta a Pingdom számára a weboldalak nyomon követését, kérdeztük az élő csevegési támogatást erről, de ők nem tudtak segíteni.

Áttekintés:

 • Ingyenes verzió elérhető
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Az összes éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, amelyet később évente 13,00 dollárra megújítanak
 • A legolcsóbb terv 8,45 dollárba kerül, és magában foglalja az 5 GB-os sávszélességet és a 10 GB-os tárolást
 • A legolcsóbb e-kereskedelmi terv 14,45 dollárral kezdődik, és 45 GB sávszélességet és 90 GB tárolót tartalmaz
 • Korlátozott e-mail fiókok (ingyenes – 0, haladó – 2, profi – 5, arany – 10)

Tesztelőhelyünk a SITE123.com webhelyen készült
A SITE123 szeptember óta blokkolta a Pingdom nyomon követését, itt állnak a korábbi rendelkezésre állási és sebesség-adatok

4. Squarespace.com

 • Squarespace

  A négyzet használatának előnyei

+ Könnyen használható, húzza és dobja
+ Modern 70+ témák és sablonok
+ Nagyon intuitív
+ Megbízható támogatás e-mailben
+ Jó választék a kiegészítő szolgáltatásokról
+ A legjobb kreatív vállalkozások / emberek számára

  • Cons of Usia Négyzetben

Magas havi költség
Korlátozott külső gyártói integráció

A Squarespace egy weboldal-készítő, amely több mint 100 jól megtervezett témát kínál, amelyek érzékenyek mind a telefonokra, mind a táblagépekre. A tervek, betűkészletek, méretek és képek tekintetében a Squarespace a tökéletesítésre törekvő platform. Webhelystílusuk menü lehetővé teszi a sablonok nagyszerű testreszabhatóságát. A platform határozottan eleget tesz a „Build It Beautiful” címkének.

Négyzet alakú sablonok

A Squarespace egyik nagy előnye a weboldal-készítőkkel szemben, hogy lehetőséget ad a sablonok váltására a tartalom elvesztése nélkül. A platform lehetővé teszi, hogy akár több sablont is használjon ugyanarra a webhelyre egyszerre. Ha számodra fontos, hogy webhelye lenyűgöző kialakítású, a Squarespace kreatív szabadságot biztosít Önnek egyedi sablonok létrehozásához saját fényképeinek cseréjével, de nagy felbontásúaknak kell lenniük.

Ha érdekli a blogolás, a Squarespace egy szilárd lehetőség, mivel számos praktikus funkciót kínál az ügyfelek számára, ideértve a több szerzőből álló funkciókat, az ütemezés utáni ütemezést, az AMP támogatást és még a saját podcast házigazdájának lehetőségét is..

Négy Squarespace mobil alkalmazás érhető el. A legjobbat egyszerűen Squarespace néven hívják fel, és lehetőséget biztosít a webhely szinte minden aspektusának átrendezésére, ideértve a blogokat, az áruházat és az oldalakat..

A platform szilárd SEO optimalizálási lehetőségeket kínál, ideértve a metaleírás, a címkék és az URL-ek testreszabásának lehetőségét (bármely oldalhoz). Felvehet alt szöveget a képekhez, de ez bonyolultabb más weboldal-készítőkhöz képest.

Noha a kiegészítő szolgáltatások szép választékát kínálja, beleértve a közösségi média kütyüket, a galéria kütyüket, az éttermek eszközét és a találkozó ütemezését, a Squarespace nem támogatja a kiterjesztéseket és a harmadik fél által készített alkalmazásokat. Harmadik féltől származó alkalmazások csak akkor valósíthatók meg, ha a Kódbefecskendezést fejlesztői eszközkészletként használja.

A Squarespace lehetővé teszi az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára egy online áruház felvételét egy felülettel, ahol könnyedén kezelheti a termékeket, a megrendeléseket, a leltárt és a kupon kedvezményeket. A fizetés feldolgozása a Stripe, az Apple Pay és a PayPal segítségével történik. A Squarespace nem engedélyezi a további fizetési lehetőségeket.

A Négyzet felület vonzónak és minimalistanak tűnik, de nem intuitív. Használhatósága kívánnivalót hagy maga után – mivel folyamatos új változtatások mentését igényli, amelyek időigényesek lehetnek.

Négyzet alakú háttérkép

A platformon 6 interfésznyelv található (EN, ES, FR, DE, IT, PT), de nem nagyon robusztus többnyelvű webhelyek létrehozásakor, mivel csak a Google fordításokra támaszkodik.

A közelmúltban a Squarespace számos lenyűgöző új funkciót indított – Cover Page Builder, G Suite, és Getty Images. Legújabb verziója (7. verzió) néhány nagyszerű szerkesztési funkciót valósított meg, ideértve a tartalom élő szerkesztésének lehetőségét az inline szerkesztés használatával.

Az elmúlt 12 hónapban saját teszthelyünkkel figyeltük a Squarespace teljesítményét, és a platform stabil üzemideje 99,99%, az oldalsebesség pedig 587 ms.

A platform 24 órás ügyfélszolgálatot, élő csevegést és e-mail jegyeket kínál, de nem nyújt telefonos támogatást. Ezen felül nagy tudásbázissal rendelkeznek iránymutatásokkal és videókkal.

Áttekintés:

 • 14 napos ingyenes próbaverzió a legtöbb prémium funkcióval
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Az éves tervek tartalmazzák az ingyenes domain nevet az első évre, amely megújítja az évi 20,00 dollárt
 • A legolcsóbb terv 12 dollárba kerül, és korlátlan sávszélességet és tárolást tartalmaz
 • A legolcsóbb e-kereskedelmi terv 26 dollárral kezdődik, és korlátlan sávszélességet és tárolást is tartalmaz
 • Egy ingyenes Gsuite-számla egy évre, havonta 6 dollárral megújul a Google Suite segítségével

A tesztoldalunk a Squarespace segítségével készült
A teret és a négyzetet felölelő idő- és sebességadatok

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • A HostGator webhely készítőjének áttekintése

  A Gator Builder használatának előnyei

+ Könnyen és egyszerűen használható
+ Költséghatékony
+ 200+ webhelysablon
+ Ingyenes képgaléria
+ Olcsó

  • Hátrányok nak,-nek Ubűng Gator Builder

Lassú ügyfélszolgálat
Nincs ingyenes terv vagy próbaverzió

A Gator egy népszerű weboldal-készítő, amely lehetővé teszi kisvállalkozású weboldal, blog vagy e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely létrehozását.

A platform intuitív megoldást kínál drag and drop szerkesztő webhelyének létrehozásához. Néhány jól megtervezett sablonnal rendelkezik, amelyeket hihetetlenül könnyű testreszabni az egyszerű szerkesztővel – a húzást, a dobást és a közzétételt a lehető legnagyobb mértékben egyszerűsítik.

Minden professzionális sablonuk mobilbarát, így az ügyfelek kapnak egy reagáló weboldalt, amely teljesen mobilra van optimalizálva, ami jelentősen javíthatja webhelyének felhasználói élményét. Választhat Több mint 200 professzionálisan tervezett webhelysablon, és széles skálájuk van beépített stock fotótár ahol minőségi fényképeket is kaphat.

Gator-sablonok

A platformon integrált webhely-elemzés található, amely folyamatosan tájékoztatja az ügyfeleket a fontos webhely-statisztikákról, például a webhely látogatói számáról vagy a forgalom generálásának fő forrásairól. Minden Gator-tervhez tartozik egy a ingyenes SSL tanúsítvány amely automatikusan hozzáadódik minden domainhez, így biztos lehet benne, hogy webhelye biztonságos az illetéktelen hozzáférés ellen.

A Gator nem nagy teljesítményű építő, és nem alkalmas összetett webhelyekre, de nagyon jó azoknak a nem technikai személyeknek, akik kisvállalkozást vagy személyes blogot akarnak indítani. Ennek ellenére a Gator egy viszonylag új webhely-készítő, ezért nagy valószínűséggel az idő múlásával frissülni fog.

HostGator Weboldalkészítő háttérrendszer

A kis e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek esetében a Gator elég jól működik – az összes alapvető funkciót kínálja, beleértve a készletkezelést, a kuponkezelést, a szállítást, az adószámolót és a jelentéstételt. A platform az ügyfeleknek lehetőséget nyújt arra is, hogy beépített bevásárló kosárral működő online áruházat hozzanak létre (a e-kereskedelem terv).

A Gator jelenleg nem kínál ingyenes próbaverziót webhely-készítőnek. Mit kínálnak, az az 24/7 élő támogatás. Bár az ügyfelek számíthatnak késésre, attól függően, hogy milyen elfoglaltak az élő csevegőcsatornák. A Gator Premium terv prioritást élvez.

A Gator azonban lenyűgöző tudásbázissal rendelkezik alapcikkekkel, amelyek a leggyakoribb webhelyekkel kapcsolatos témák különféle témáit fedik le.

A tesztelőhelyünknek az elmúlt 12 hónapban történő megfigyeléséből összegyűjtött teljesítménystatisztikák azt mutatják, hogy a Gator szilárd üzemideje 99,98% és terhelési ideje 299 ms.

Áttekintés:

 • Nincs ingyenes verzió vagy próbaverzió
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Az összes éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, amelyet később évente 15,00 dollárra megújítanak
 • A legolcsóbb terv 3,84 dollárt vesz igénybe havonta, és magában foglalja a nem mért sávszélességet és a tárolást is
 • Az e-kereskedelem terv 9,22 dollárt indít havonta, és magában foglalja a nem mért sávszélességet és a tárolást is
 • Minden e-mail fiók havi 6 dollárba kerül a Google Suite segítségével

A tesztoldalunk Gatorral készült
Gator üzemidő és sebesség adatok

6. GoDaddy.com

 • GoDaddy honlap

  A GoDaddy Builder használatának előnyei

+ Könnyen és egyszerűen használható
+ Az AI Builder tartalmazza
+ 30 napos ingyenes próbaverzió
+ Élő csevegés és telefonos támogatás
+ Könnyen kezelhető online áruház
+ Jól megalapozott társaság

  • Hátrányok nak,-nek UsiGoDaddy Builder

Sok eladás
Korlátozott testreszabás

A GoDaddy egy népszerű felhasználóbarát webhely-készítő, amely használ Mesterséges tervezési intelligencia (ADI) csupán néhány kattintással segítve az ügyfeleket egy egyedi, testreszabott webhely létrehozásában. A platform rendkívül egyszerűen használható, és tökéletes azok számára, akik nem olyan szakértelem, de egyszerű webhelyet szeretnének online létrehozni.

A GoDaddy költséghatékony, és jól működik a kis üzleti vállalkozások webhelyein, amelyek nem igényelnek összetett funkciókat. Ez egy jó lehetőség a blogoláshoz, mivel lehetővé teszi a blogbejegyzésekkel kapcsolatos megjegyzések engedélyezését, ahol az olvasók képeket, videókat és akár hangot is közzétehetnek. Ezenkívül a platform lehetőséget ad a látogatóknak RSS-hírcsatornán keresztül történő feliratkozásra, és azonnal értesülhet mindenről, amit felad.

GoDaddy sablonok

Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal felállításának érdeklődői jól mennének, ha a GoDaddy-t választanák, mivel a tudásbázisuk SEO útmutatása jó forrás, amely segíthet a vállalkozásoknak megtanulni, hogyan lehetne magasabb rangsorolni a keresőmotorokban, mint például a Google. Ezenkívül az ügyfelek elhagyott kosár-helyreállítási funkciót kapnak, és képesek arra, hogy webhelyüket összekapcsolják az összes közösségi média áruházával.

A platform SSL-titkosítással rendelkezik, amely nagy biztonságot nyújt, és amelyet a Google nagyon ajánl.

GoDaddy Website Builder háttérkép

2017-ben a GoDaddy bemutatta webhely-készítőjének vadonatúj verzióját, az úgynevezett GoCentral. A GoDaddy lehetőséget ad egy hónapig ingyenes GoCentral tesztelésére, és örömmel veszi tudomásul, hogy az új verzió érzékeny és mobil eszközökre optimalizált. Hat témastílusa van, és az ügyfelek korlátozott sablonok, előre kitöltött fényképezési elemek és minták közül választhatnak.

A GoDaddy azonban még nem adott hozzá egy drag and drop szerkesztőt a GoCentralhoz, így bárki, aki meg akarja túllépni a weboldal tervezés alapjain, azt korlátozottnak találja. Például az ügyfelek nem tudják megváltoztatni a betűkészleteket, és a platform csak egy speciális módot tesz lehetővé a fényképek és videók hozzáadására – anélkül, hogy megváltoztathatnák a méretüket vagy szöveget.

A GoCentral szilárd lehetőség a kisvállalkozások számára, mivel egy online áruházhoz tartozik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára fizikai termékek és szolgáltatások eladását. Ez egy nagyon alapvető megoldás – nem adhat el digitális cikkeket a GoDaddy-n, és a platform nem engedélyezi a minősítéseket vagy az ajánlott termékeket.

A GoCentral nem tartalmaz domain nevet, de külön megvásárolhatja a felületen keresztül, vagy átviheti a domain nevet, ha már rendelkezik ilyennel.

Megállapítottuk, hogy a GoDaddy tárhely stabil (99,99% uptime) és gyors (átlagosan 614 ms).

A platform 24 órás telefonos és élő csevegési támogatást kínál.

Áttekintés:

 • 30 napos ingyenes próbaverzió (nincs szükség hitelkártyára)
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Az összes éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, később 17,99 dollárra megújítva
 • A legolcsóbb terv 10 dollárba kerül havonta
 • Az e-kereskedelemi terv 25 dollár / hónap

A tesztoldalunk GoDaddy építőjével készült
GoDaddy rendelkezésre állási és sebesség-adatok

7. Weebly.com

 • Weebly

  A Weebly használatának előnyei

+ Könnyen használható, magában foglalja a drag and drop-t is
+ 64 érzékeny téma
+ Létrehozhat tagsági oldalt
+ Nagyszerű SEO eszközök
+ Számos alkalmazás integrálható

  • Hátrányok of UsiWeebly

Korlátozott tervezési rugalmasság
Nincs e-mail marketing eszköz

A Weebly az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő. A Weebly segítségével portfóliókat, üzleti webhelyeket, blogokat és online áruházakat hozhat létre, és néhány perc alatt élvezheti őket. Intuitív drag and drop szerkesztő kezdőbarát, és lehetővé teszi az ügyfelek számára webhelyek létrehozását kódsor nélkül. Kiváló azoknak a bloggereknek és embereknek, akik szeretnék létrehozni első online áruházu.

A Weebly professzionálisan tervezett sablonokkal rendelkezik, amelyek teljes mértékben reagálnak, de nincs olyan sokféle választás. A vizuális tartalom testreszabásakor a Weebly kínál bizonyos funkciókat, de nem feltétlenül a legrugalmasabb weboldal-készítő. A Weebly sablonok testreszabhatók a CSS-en keresztül, és a platform lehetővé teszi a forráskód szerkesztését, de ezt csak olyan személyek tehetik meg, akik jól megértik a tervezést és a programozást.

Weebly témák

A Weebly egyik előnye versenytársaival szemben a szuper praktikus App Center amely kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek egyetlen kattintással telepíthetők. A Weebly App Center kb. 250 különféle alkalmazást tartalmaz, amelyek többségének ingyenes verziója és prémium verziója van a hozzáadott funkcionalitás érdekében. Amit az ügyfelek nem tudnak létrehozni a Weebly beépített funkcióival, ezt a lenyűgöző Weebly alkalmazásokkal is megtehetik.

A Weebly lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy különböző bejelentkezési és hozzáférési szinteket hozzon létre, ami elengedhetetlen a több webhelyszerkesztővel rendelkező vállalatok számára. Lehetőség van egy jelszóval védett tagsági terület létrehozására is, ahol a tagok hozzáférhetnek exkluzív tartalomhoz.

Weebly Backend

A Weebly nagyszerű SEO-optimalizálást kínál – hozzáadhat metaleírásokat, címeket, URL-neveket, a képek mellé szöveget és 301 átirányítást. Ezenkívül lehetővé teszi a kódnak a weboldal fejlécében és az oldalakon történő beillesztését, ami jó lehetőség lehet külső eszközök, például online csevegés és fizetési gombok hozzáadására. Az egyik fő hátránya, hogy a platform nem biztosít e-mail marketing eszközöket. Az e-mail marketing kampányokhoz az ügyfelek más marketing platformokat is használhatnak, például a MailChimp, az E-goi és az Aweber.

A Weebly ingyenes tervet kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára egy kis webhely létrehozását. A figyelmeztetés az, hogy ha saját domainnevüket akarják használni, akkor frissíteniük kell néhány fizetett tervüket.

Áttekintés:

 • Ingyenes terv elérhető
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Minden éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, később 19,95 dollárra megújítva
 • A legolcsóbb terv 6 dollár / hónap
 • Legolcsóbb e-kereskedelmi tervük havi 12 dollárból indul, és korlátlan tárhelyet tartalmaz
 • A Weebly a Google Suite alkalmazást használja e-mail szolgáltatójaként, amely fiókonként 6 USD / hónap

A Weebly-vel készített teszthelyünk
Weebly üzemidő és sebesség adatok

8. Jimdo.com

 • Jimdo honlapja

  A Jimdo használatának előnyei

+ Húzza és dobja
+ Ingyenes korlátozott terv a hirdetésekkel együtt
+ Nagyszerű SEO lehetőségek
+ Rugalmas stíluskészletek

  • Hátrányok a Jimdo használatával

Nincs élő csevegés és telefonos támogatás
Rossz rendelkezésre állás és oldalsebesség
– Kevés sablon

A Jimdo egy mindenre kiterjedő drag and drop weboldal-készítő, amely lehetőséget ad a kódolási ismeretekkel nem rendelkező emberek számára teljes funkcionalitású, mobilra optimalizált webhelyek készítésére. A könnyű használat a Jimdo egyik legnagyobb erőssége.

A Jimdo segítségével az ügyfelek lehetőséget kapnak a tartalom kezelésére kétféle megközelítés – „Dolphin” és „Teremtő” – közötti választással.

Jimdo Backend

Azok a ügyfelek, akik a „Dolphin” módot használják, egy weboldal segítségével készítik webhelyüket AI szerkesztő. Beszélgethetnek a mesterséges intelligencia tervezőjével és válaszolhatnak a létrehozni kívánt webhely típusával kapcsolatos kérdésekre. A „Dolphin” mód kihúzza az ügyfelekre vonatkozó információkat a szociális média fiókjaiból, és megpróbálja a weboldalt személyes ízlésének megfelelően beállítani. Ez egyszerű és könnyen használható, de a tervezés megváltoztatásakor nem túl rugalmas.

A Jimdo „Teremtő” módja sokkal rugalmasabb, mert ügyfeleket kínál 40 sablon, húzza és dobja le a szerkesztőt és lehetőséget további szolgáltatások beillesztésére, például háttérvideók, galériák, blogok és egy online áruház. A Teremtő felület intuitív és felhasználóbarát, és weboldal-tervezési tapasztalatokkal nem rendelkező emberek könnyen kezelhetik. A platform azonban nem engedélyezi az ügyfelek számára a képek közvetlen szerkesztését vagy kivágását a Jimdo szerkesztőjével, ami jelentős visszaesést jelent.

Jimdo sablonok

Minden sablonhoz tartozik egy mobilra optimalizált verzió, amely könnyen aktiválható a beállítások területén. A Jimdo egyik nagy előnye a versenytársakkal szemben, hogy szinte nincs korlátozás a színek és a betűméret megváltoztatására.

A kódolás iránt érdeklődők könnyen hozzáférhetnek a Jimdo webhelyén található CSS-hez, és további ellenőrzést kaphatnak webhelyük kialakítása felett. Ezen felül a haladó felhasználók szerkeszthetik webhelyük HTML kódját, és egyedi sablonokat hozhatnak létre.

A Jimdo nagyszerű SEO lehetőségekkel rendelkezik, mivel lehetővé teszi az ügyfelek számára szövegek, oldalcímek és metaleírások hozzáadását, valamint SEO-barát címsorok használatát. Az ügyfelek Google-barát URL-eket és 301 átirányítást is létrehozhatnak. A platform nem engedélyezi az ügyfelek számára a SEO pluginok és alkalmazások használatát, de nagyszerű erőforrásokat használhat, mint például a Google Search Console, a Pingdom, a Yoast valósidejű tartalomelemző eszköze vagy a HubSpot Weboldal-osztályozója. Ezenkívül a Jimdo azonnal áttekintést nyújt az ügyfelekről arról, hogy hogyan fog kinézni oldaluk a Google keresésben.

A platform van SSL-titkosítás és teljesíti az összes biztonsági előírást. A Jimdo ügyfeleket kínál e-mail és szociális média támogatás de nincs telefonos és élő csevegési támogatása. Ennek ellenére hasznos tudásbázissal rendelkezik átfogó cikkekkel és videókkal, amelyek segítenek a közös kérdések megoldásában.

Az elmúlt 12 hónapban a Jimdo nem hozott létre ideális teljesítmény statisztikákat – a platform 99,91% -os rendelkezésre állást mutatott, oldaluk betöltési ideje 893ms.

Áttekintés:

 • Alapszintű ingyenes verzió elérhető
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Minden éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, később 20,00 USD / év-re megújítva
 • A legolcsóbb csomag 9 dollár / hónap, 10 GB sávszélességet és 5 GB tárolást tartalmaz
 • A legolcsóbb e-kereskedelmi terv 19 dollárral kezdődik, és 15 GB tárhelyet tartalmaz
 • Minden e-mail fiók havi 6 dollárba kerül a Google Suite segítségével

A tesztoldalunk Jimdóval készült
Jimdo rendelkezésre állás és sebesség adatok

9. Webs.com

 • paplanok

  A web használatának előnyei

+ Könnyen használható (húzza és dobja)
+ Ingyenes alapterv
+ Létrehozhat tagsági oldalt
+ Tudható támogatás
+ 30 napos pénzvisszafizetési garancia

  • Hátrányok a web használata

Korlátozott testreszabás
Rossz rendelkezésre állás és oldalsebesség

A Webs egy weboldal készítő és egy hosting platform, amely lehetőséget ad a vállalkozások és az egyének számára a kódolás nélküli ismeretek létrehozására gyönyörű webhelyek létrehozására. Minimalista, mégis intuitív drag and drop szerkesztő és egy tiszta felület, ahol a felhasználók modulokat könnyedén hozzáadhatnak és szerkeszthetnek. Az interfész lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a tartalmat a webhely bármely pontjára beillesszék, egyszerűen a képeket és a szöveget a helyükre húzva. Mivel mindez annyira egyértelmű, a Webs nem rendelkezik nagy tanulási görbével néhány versenytársához képest.

Az ügyfelek körül választhatnak 400 sablon de az ügyfelek némelyikét keltesek lehetnek, nagyrészt azért, mert többnyire üzletközpontúak. A platform nem engedi meg a felhasználóknak, hogy HTML és CSS kódokon keresztül megváltoztassák terveiket, ami nem ideális, mert a Web által kínált testreszabási lehetőségek csak a betűtípus, a háttér és a színséma változását teszik lehetővé. Ezenkívül korlátozott az ingyenes és a mobilra optimalizált sablonok száma. Csak Pro terv az ügyfelek lehetőséget kapnak a mobil webhelyek testreszabására.

Web témák

A Webs egyik nagy előnye a versenytársakkal szemben a tagsági funkció, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy exkluzív tartalmat és csoportos e-maileket küldjenek.

Azok a felhasználók, akiknek fejlettebb eszközökre és szolgáltatásokra van szükségük, meglátogathatják a Webs App Store és naptárakat, fórumokat, blogokat, videókat és fotógalériákat adhat a webhelyükre. A weben elérhető alkalmazások nem lenyűgözőek a versenytársakhoz képest, de a platform lehetővé teszi az ügyfelek telepítését külső gyártók kütyüi az egyéni HTML beállítás használatával.

Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalak felülettel bővíthetnek egy online áruházat, ahol könnyen kezelhetik a termékeket és az értékesítést, és kuponkódokat adhatnak ki. A webes online áruház lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több képet töltsenek fel elemre, a termékeket kategóriákba rendezzék, és árcsökkentő grafikákat készítsenek.

A fizetés feldolgozása a Stripe és a PayPal segítségével lehetséges. A platformon kényelmes globális valutaopciók is vannak, amelyek lehetőséget adnak az ügyfelek számára, hogy világszerte ügyfélbázist hozzanak létre.

A webes webhelyek ingyenes, hirdetés-támogatott verziót kínálnak időkorlát nélkül. A webes ügyfeleknek lehetősége nyílik arra, hogy 30 napon belül felmondják előfizetésüket és visszatérítsék pénzüket az előfizetőiknek, akik feliratkoztak valamilyen fizetős tervükre..

Jó ügyfél-támogatási lehetőségeket hoztak létre, beleértve egy közösségi fórumot, tudásbázist, e-mailt és telefonos támogatást (csak a Pro-terv felhasználók számára elérhető). A platform nem kínál többnyelvű támogatást.

Az elmúlt 12 hónapban a Web-szel ellátott teszthelyünk 99,69% -os rendelkezésre állást és 759 ms-os oldalsebességet hozott létre..

Webs Backend

Áttekintés:

 • Ingyenes verzió elérhető
 • Minden terv tartalmazza az SSL-t (https: //)
 • Minden éves terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, később 19,95 dollárra megújítva
 • A legolcsóbb terv 5,99 dollárba kerül, és magában foglalja az 1 GB-os tárolást
 • A legolcsóbb e-kereskedelmi terv 12,99 USD / hónap indul, és magában foglalja az 5 GB-os tárolást
 • Korlátozott e-mail fiókok (3 fiók továbbfejlesztett tervvel és 25 fiók Pro-val)

A weben készített tesztoldalunk
Weboldal uptime és sebesség adatok

Következtetés

A megfelelő weboldal-készítő kiválasztása időigényes és felesleges lehet, de azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Tesztelési helyszíneket építettünk az összes ajánlott építőnkkel, és figyelemmel kísértük az üzemidő és az oldalbetöltési sebesség adatait, így Önnek nem kell az alapjait elvégeznie.

Ha még mindig nem hajlandó elkötelezni magát, javasoljuk, hogy válasszon egy weboldal-készítőt ingyenes tervvel vagy ingyenes próbaverzióval, amely lehetővé teszi a szolgáltatások viszonylag kockázatmentes tesztelését..

Kérdése van olyan webhely-készítő ajánlásainkkal kapcsolatban, amelyek itt nem szerepelnek? Szeretne tudni valami pontosabbat vagy valamit, amelyről még nem fedeztünk fel ezeket az építőket? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map