A legjobb web hosting szolgáltatások Kanada számára

Elkészítettük a teszteket, a kanadai web hosting értékeléseket és az összehasonlításokat. A következő tényezőket használtuk fel a webes házigazdák értékeléséhez: Könnyű használat, támogatás és sebesség.


Kutatásaink alapján, a 15 legjobb kanadai web hosting szolgáltatás vannak:

 1. HostPapa – A legjobb általános webgazda
 2. WHC.ca – Legjobb házigazda helyi támogatással
 3. GreenGeeks – A legtöbb zöld webhelygazda
 4. HostUpon – A legjobb viszonteladói webtárhely
 5. WP Engine – a legjobb menedzsment WordPress host
 6. HostGator – nagy értékű webgazda
 7. InMotion tárhely – legjobb üzleti webtárhely
 8. Cloudways – A legjobb felhő tárhely
 9. Dreamhost – Nagyszerű üzleti webtárhely
 10. Bluehost – Tapasztalt házigazda
 11. Dinamikus tárhely
 12. Cirrus tárhely
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Fontos a folyamatos webtárhely!

kanadai internetes házigazdák kutatása

Mivel egy webhely, amely sok tárhelyet foglal magában (szeretnénk kísérletezni és sok mellékprojekttel rendelkezik), azt mondanám, hogy nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes fogadót.

A kanadai web hosting szolgáltató minősége hatalmas hatással lehet webhelye potenciális sikerére.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web A házigazda létfontosságú!

Remélhetőleg az alábbi összehasonlító táblázat és áttekintések segíthetnek abban, hogy megalapozott döntést hozzon arról, hogy melyik internetes házigazdát vegye igénybe.

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap (3 éves terv alapján) Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
HostPapa logó 2,95 USD (lejjebb 8,99 USD / hónap – különleges MangoMatter árengedmény) 100 GB
 • HQ + szerverek Kanadában
 • Nagyon megfizethető!
 • Díjak CAD-ban!
 • Sok támogatási lehetőség
 • Nagyszerű előadás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
HostPapa áttekintés
WHCLogo 3,89 USD (lefelé 5,99 USD-tól) Korlátlan
 • HQ + szerverek Kanadában
 • Nagyon megfizethető (díjak CAD-ban)
 • Korlátlan lemezterület
 • Csodálatos teljesítmény
 • Napi biztonsági másolat tartalmazza
 • 24/7 kétnyelvű támogatás
WHC.ca áttekintés
GreengeeksLogo 2,95 USD (lefelé 9,95 USD-től) Korlátlan
 • Szuper zöld tárhely
 • Gyors és egyszerű beállítás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Szerverek Kanadában és világszerte
GreenGeeks Review
HostuponLogo 2,95 USD (lefelé 7,95 USD-től) Korlátlan
 • Korlátlan lemezterület!
 • Kanadai értékesítés és támogatás
 • Szerverek Kanadában és az Egyesült Államokban
 • Zárt árképzés!
Hostupon áttekintés
wpengine 35 USD 10 GB
 • A WordPress tárhely tökéletesítve! (ha van költségvetése)
A WP motor áttekintése

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

A legjobb webtárhely Kanada 2020-ban

Itt vannak a 15 legjobb web hosting vélemény Kanada számára, a költségek, a támogatási lehetőségek és a lemezterület részletezése:

1. HostPapa – A legjobb általános webgazda

Weboldal: www.hostpapa.ca
Ár:
$ 2.95
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

HostPapa logó

A HostPapa az első zöld gazdaszervezetként indult, és folyamatosan tartotta fenn, az energiafogyasztást környezetbarát, zöld energiaforrásokkal ellensúlyozva. Kanadában a székhellyel, a torontói szerverekkel és az árakkal, amelyek valójában CAD helyett USD-értéken vannak, ez egy tökéletes és nagyon megbízható kanadai web hosting szolgáltató.!

Sok ingyenes dolgot is kínálnak, például szükség esetén ingyenes migrációt a régi gazdagépről, ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t a biztonság érdekében, stb. + 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha nem boldogok …

Őszintén szólva, ha helyi vagy, akkor ezek a srácok az igazi üzlet!

Támogatás

Sokféle támogatást kínálnak. Ezek magukban foglalják a telefonos támogatást, az e-mailt, az élő csevegést, a tudásbázist, a videókat, a heti webináriumokat, a hálózati állapotoldalt és az ingyenes egy-egy videó képzést, amely nagyon lenyűgöző és nagyon praktikus.!

Sebesség

Mint fentebb említettük, gyors kiszolgálójuk van Kanadában, de ha más országokat kell megcéloznia, akkor a Cloudflare CDN ingyenesen elérhető minden tervben. Ez azt jelenti, hogy webhelyének adatait gyorsítótárként tárolják a világ különböző pontjain, biztosítva ezzel a gyors websebességet az elsődleges adatközponttól távol eső látogatók számára. Továbbfejlesztett szilárdtestalapú meghajtók is biztosítják a weboldal gyorsabb betöltési sebességét a hagyományos lemezmeghajtókhoz képest.

További teljesítménynövelés, például rakéta gyors prémium kiszolgálók, több erőforrás-elosztás fiókonként és kevesebb számla kiszolgálónként szerepel a legdrágább webtárhely-tervben, a Business Pro-ban..

Előnyök:

 • Szuper megfizethető
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Ingyenes SSL
 • Kiszolgálók Kanadában
 • Díjak CAD-ban!

Különleges MangoMatter árengedményünkkel a legolcsóbb terv csak a kezdetben kezdődik 2,95 USD / hónap (lefelé 8,99 USD / hónap)

2. WHC.ca – Legjobb házigazda helyi támogatással

Weboldal: whc.ca
Ár:
3,89 USD (CAD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

WHC logó

A Montrealban székhellyel rendelkező Kanada Web Hosting (WHC) 2003 óta erőteljesen fejlődik. Ismerik a belső és a külső fogadást, és tapasztalataik valóban azt mutatják (NAGYON megbízható szolgáltatás)! Ezek egyike azon kevés kanadai szolgáltatónak, akik mindkét keleti oldalon kiszolgálókkal rendelkeznek & Nyugati partok a gyorsabb szállítás érdekében.

A tárhelyen és a domaineken kívül a WHC olyan SEO és e-mail marketing terveket kínál, amelyeket ingyenes kipróbálásokkal kipróbálhat. Nagyon tetszett nekik a felhőszerver tervei is … szinte dedikált szerver típusú teljesítményt kínál sokkal megfizethetőbb áron.

24 órás, kétnyelvű (!!) támogatást kínálnak e-mailben, telefonon és csevegésen keresztül & korlátlan lemezterületet tartalmaz. + Valójában CAD-ben töltik, yay!

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 3,89 CAD / hónap (lefelé 5,99 USD-tól).

Támogatás

A WHC különféle támogatási lehetőségeket kínál: 24/7 élő csevegés, telefonos támogatás és online ügyfélszolgálat. A támogatás francia és angol nyelven is elérhető!

Sebesség

A WHC adatközpontokat működtet Vancouverben és Montrealban egyaránt. Az adatközpont automatikusan az Ön tartózkodási helye alapján kerül kiválasztásra. Ha kanadai vállalkozása van, akkor webhelyének Kanadában tárolása nagy sebességgel és adatvédelmi követelményekkel jár.

Szervereket használnak szilárdtestalapú meghajtókkal (SSD), amelyek a vállalat szerint 7x gyorsabbak, mint a hagyományos mechanikus meghajtók. Ide tartozik a weboldal ingyenes gyorsítása a LiteSpeed ​​technológiával, ami valóban megkönnyíti a WordPress webhelyek repülését!

A WHC az egyik processzormag erőforrásainak 100% -át kiosztja a PRO hosting számlájára, + 1 GB memóriára (RAM) és 5 MB / s I / O-ra. Az ingyenes Cloudflare CDN minden tervbe beletartozik.

Előnyök:

 • HQ + szerverek Kanadában
 • Nagyon megfizethető! (díjak CAD-ban)
 • Korlátlan lemezterület
 • Csodálatos teljesítmény!
 • 24/7 kétnyelvű támogatás
 • Napi biztonsági másolat tartalmazza

3. GreenGeeks – A legtöbb zöld webhelygazda

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

GreenGeeks logó

’08 óta működnek és működnek, és azóta olyan energiatakarékoskká váltak, hogy energiaszükségletüket háromszor visszahelyezik a hálózatba a szélenergia révén, ami nagyon elképesztő!

Mint web hosting cég, A GreenGeeks rendkívül megbízható, nemcsak Kanadában, hanem világszerte is erőteljes kiszolgálókkal rendelkeznek. Korlátlan lemezterületet kínálnak még a legalapvetőbb tervükön is.

Közös tárhely-, viszonteladói és WordPress-tárhely-terveket osztottak meg. Támogatásuk elérhető 24/7/365 és nagyon érzékenyen reagálnak. Ami igazán tetszett a GreenGeeks kapcsán, az az alapértelmezett ingyenes szolgáltatások listája, amelyet minden hostolási tervvel kap. Mindent egy ingyenes domain névtől, ingyenes SSL-től, ingyenes webhely-migrációtól, ingyenes CDN-integrációtól a szupergyors SSD-tárolástól és egy lenyűgöző biztonsági rendszertől, amely minden zökkenőmentesen működik!

Adjon hozzá egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ha nem vagy elégedett.

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik Havi 2,95 USD (lefelé 9,95 USD-tól).

Támogatás

A vállalat támogatási lehetőségeinek széles választékát kínálja: tudásbázis, élő csevegés, telefonos támogatás és e-mail / jegyküldés. Az élő csevegés elérhető 365/7/24. Amíg telefonos támogatás érhető el hétfőtől péntekig, 9-től 12-ig, EST-ig és szombaton, 9-től 8-ig, EST.

Sebesség

Ami a sebességet illeti, a GreenGeeks több adatközpontot kínál Önnek, amelyek közül választhat, amely lehetővé teszi a célpiachoz közelebb eső hely meghatározását. Adatközpontok Torontóban, Kalifornia, Amszterdam, NL, Chicago, USA és Phoenix, USA.

Szintén szilárdtest meghajtókat (SSD) használnak a gyorsabb oldalbetöltési sebesség eléréséhez, a hagyományos merevlemezekkel szemben. Az optimalizált LiteSpeed ​​webszervereket a gyorsabb betöltési sebességre használják. Az NGINX-hez és az Apache-hez képest a LiteSpeed ​​2–5-szer gyorsabb. Az oldalbetöltési sebesség növelése érdekében a GreenGeeks PowerCacher nevű gyorsítótárazási technológiát telepített. Ez az exkluzív szolgáltatás gyors alkalmazásbetöltési időt biztosít a továbbfejlesztett felhasználói élmény érdekében.

Előnyök:

 • Szuper zöld!
 • Korlátlan lemezterület
 • 24/7 támogatás
 • Nagy biztonság
 • Könnyen méretezhető

4. HostUpon – A legjobb viszonteladói webtárhely

Weboldal: hostupon.ca
Ár:
2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

HostUpon logó

A dolog, ami beállít HostUpon A versenytől eltekintve határozottan elkötelezik magukat a kanadai helyi értékesítés és támogatás iránt! Ahogy el tudod képzelni, ez tényleg változtat.

Rendelkeznek hostolási tervvel a szokásos megosztott tárhelyhez (amelyre a legtöbb embernek szüksége van), a WordPress tárhelyéhez egy jobban menedzselt megoldáshoz, a VPS-hez és a dedikált szerverekhez. Alapítóik 1998 óta működnek az iparban, tehát nagyon jól ismerik a tárhely játékot, és ez azt mutatja! Szervereik SSD meghajtókat, MariaDB-t használnak a MySQL teljesítményéhez és LiteSpeed-et az LSCache-vel, ami valóban maximalizálja a WordPress-telepítések teljesítményét.

Nagyon szeretjük viszonteladói beállításaikat és csomagjaikat, komplett WHM kezelőpanellel és rendkívül versenyképes árképzéssel. Ez magában foglalja egy ingyenes migrációs szolgáltatást és az egyedi névkiszolgálók beállításának lehetőségét is!

Ehhez adjuk még egy nagyon gyors adatközpontot Torontóban (+ 3 az Egyesült Államokban), korlátlan lemezterület, rögzített árképzés (így mindig ugyanazt fizetjük, még akkor is, ha a webhely árai emelkednek), és végül is legyőzi a verseny nagy részét az árképzés területén … jó kezekben vagy!

3 hosting csomagot kínálnak, legolcsóbb tervük csak a kezdettel kezdődik 2,95 USD / hónap (7,95 USD / hónap).

Támogatás

A HostUpon különféle lehetőségeket kínál a támogatás eléréséhez. Ezek magukban foglalják a tudásbázist, a hálózat állapotát, a jegyek benyújtását, az online élő csevegést és a telefonos támogatást. Az élő csevegés, a telefonos támogatás és a jegyek benyújtása 24 órán keresztül elérhető.

Sebesség

A teljesítménynövelés drágább terveiknél érhető el. A Business Unlimited csomagban 80% CPU-erőforrást, a Premium Unlimited Plan-ban pedig a teljes 100% -os CPU-t használják. A legolcsóbb tervhez a CPU-mag erőforrásainak 40% -át kell elkülöníteni (ami elegendő a legtöbb kis- és középvállalkozáshoz vagy bloghoz).

A garantált memória (RAM) mérete 512 MB. A garantált lemezes I / O sebesség 512KB / s.

Előnyök:

 • Korlátlan lemezterület
 • Kanada alapú támogatási és értékesítési csapat
 • Az árak bezárva vannak
 • Szerverek Kanadában és az Egyesült Államokban
 • Ingyenes domain név

5. WP Engine – a legjobban kezelt WordPress host

Weboldal: wpengine.com
Ár:
35 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

WP Engine logó

Ha valóban kiváló minőségű, kezelt WordPress-tárhelyet keres Kanadába, akkor a WP Enginere van szüksége! A piacvezetõk a WordPress webhelyek üzemeltetésekor, és erõteljes okkal (bár elég drágák). Házon kívüli gyorsítótárazási rendszerük van az oldalak szupergyors kiszolgálására (úgynevezett EverCache), és CDN-vel kombinálva ők a leggyorsabb WordPress tárhely-szolgáltató!

24 órás és hét órás támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Ráadásul a WordPress alapvető frissítéseiről is gondoskodnak, így nem kell aggódnia. És ha ez egy jelentős frissítés, akkor valójában először tesztelik a webhelyet a frissítés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy semmi sem szakad meg, a legkiválóbb szolgáltatás. Emellett élő valós idejű fenyegetések felismerésével is foglalkoznak, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még ingyenesen kijavítják az Ön webhelyét, ha azt feltörik…

A fentiek többé nem indokolják az árat! Nyugodtan érdekli és megtakaríthatja a költségvetést?

A legolcsóbb terv itt kezdődik: USD $ 35 / hó.

Támogatás

A WPEngine erőforrásközpontot, dokumentációt, megoldásközpontot, rendszerállapotot, élő csevegést, jegyküldést és telefonos támogatást nyújt a szükséges segítségért. A társaság szerint támogató csoportjuk elérhető 24/7/365.

A WPEngine ügyfélszolgálati rendszerének áttekintése vegyes volt. Ezen áttekintések szerint a képviselők különösen a WordPressről tudják a host csomag csínját és hátrányát. Képesek voltak válaszolni a rájuk bonyolult kérdésekre. Másrészről, néhány áttekintés szerint átlagosan körülbelül 3 napig tartott a válasz megkeresése tőlük, és nem tudtak bizonyos kérdéseket megoldani..

Sebesség

Az adatközpontok elérhetőek az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Németországban, Írországban, Tajvanon, Belgiumban és Japánban. A világos oldalról, ha a célpiac Kanadában helyezkedik el, akkor határozottan kínálhat számukra a webhelyek gyorsabb betöltési sebességét a szerverük közelsége miatt.

Ingyenes CDN-integrációt tartalmaz a világméretű ügyfelek kiszolgálása érdekében.

Előnyök:

 • WP szakértők
 • Nagy teljesítményű szerverek
 • Rendkívül speciális támogatás
 • Teljesen sikerült

Hátrányok:

 • Drága

6. HostGator – nagy értékű webtárhely

Weboldal: www.hostgator.com
Ár:
 2,75 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

HostGator logó

A HostGator, csakúgy, mint a Bluehost és sok más webtárhely, az EIG tulajdonában van egy olyan webtárhely-óriásnak, amely más web-hosting cégeket vásárol. Ez általában a támogatás hatékonyságának csökkenését, a sebesség csökkenését és néhány egyéb problémát jelent. Úgy tűnik, hogy a HostGator legyőzte ezek többségét, és nagyon jó egyensúlyt talált a költségek és az értékek között.

A tárhelyi terveken kívül ppc, seo és webdesign szolgáltatásokat is kínálnak, amelyek hasznosak lehetnek, ha nem talál helyi digitális ügynökséget, amely segít online marketingjében..

A Hostgator megosztott tárhely, felhő-tárhely, WordPress-tárhely, viszonteladói tárhely, VPS, dedikált szerver, Windows-tárhely és alkalmazás-tárhely terveit tervezi.

Mindemellett ugyanolyan költségek ellenében vehet igénybe a Web Hosting Canada webhelyet, szervereket szerezhet Kanadában, és nagyszerű támogatást nyújt … tehát, hacsak nem igazán akarja a HostGatorot üzemeltetni, akkor vannak jobb lehetőségek.

Támogatás

A támogatást többféle módon nyújtják, például egy támogatási portálon, video oktatóanyagon, telefonon, élő csevegőn és jegyküldésen keresztül. Ezek a támogatási lehetőségek 24 órán keresztül elérhetők. A HostGator támogatási rendszerével kapcsolatos vélemények vegyesek voltak. Sokan elégedettek voltak a támogató személyzettel. Annak ellenére, hogy néhány ember is dühöngött, mivel a képviselõk állítólagosan inkompetensek voltak a társaság termékeihez és szolgáltatásaihoz.

Sebesség

A HostGator a sebesség szempontjából nem sokat kínál. Nincs olyan adatközpont Kanadában, amely zavaró, ha a közönség az említett helyen tartózkodik. A kiszolgálók Provóban, Utahban és Houstonban találhatóak, Texasban.

A mod_cloudflare telepítve van a megosztott és viszonteladói szerverekre is. Ez a tartalom elosztó hálózat (CDN) gyorsítótárban tárolja az Ön adatait különböző helyszíneken, hogy a fő adatközponttól távol eső helyekről gyorsan hozzáférhessenek..

Előnyök:

 • Olcsó
 • Jó költség / érték egyensúly

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában
 • Összességében gyengébb minőségű szolgáltatások

7. InMotion tárhely – legjobb üzleti webtárhely

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár:
6,39 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

InMotion Hosting logó

Az InMotion Hosting itt egy másik veterán, de elsősorban az üzleti tárhelyre és a megoldásokra összpontosít, ennélfogva a magasabb költségek. Nagyon jóak, de Kanadában nincs adatközpontuk … ezt kombinálva a magasabb költségekkel, nem sok ok vele együtt menni.

5 tárhelytípust kínálnak: megosztott tárhely, WordPress tárhely, VPS, dedikált szerverek és viszonteladói tárhely. Emellett webdesign szolgáltatásokat is kínálnak arra az esetre, ha erre szüksége van … és támogatják a legnépszerűbb CMS-eket és e-kereskedelmi platformokat, + moodle-t (tanulási platform / tanfolyamkezelő rendszer).

Amit szeretünk velük, az a módjuk, hogy visszaadják a közösséget. 50% -os engedményt kínálnak a hallgatók számára, és adatközpontjaik meglehetősen környezetbarátak.

Támogatás

A 24/7 Premier támogatás minden hosting tervhez elérhető, telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül történik. Online oktatóanyagok és egy közösségi alapú kérdőív&A szintén kapható. Az értékelések többnyire pozitívak, amikor ügyfélszolgálati rendszerükről van szó. Ügyfeleik kijelentették, hogy gyors válaszidővel rendelkeznek, és képviselőik tájékozottak, amikor mind az egyszerű, mind az összetett problémákat megoldják.

Sebesség

Az SSD-ket az egyedi folyamatokkal használják, amelyek gyorsabbá teszik webhelyének betöltését, szemben a hagyományos mechanikus meghajtókkal. Max. Sebességzónával rendelkeznek az USA keleti és nyugati partján (nem Kanadában). Ezek kifejezetten a kaliforniai Los Angelesben és a virginiai Herndonban találhatók.

Noha a tárolás és a sávszélesség korlátlan, a CPU, a RAM és más olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják webhelye teljesítményét, nem kerülnek nyilvánosságra. Lehet, hogy korlátlan sávszélességgel rendelkezik, de ha eléri a memória és a CPU korlátját, akkor nem biztos, hogy képes lesz az összes olyan néző befogadására, akik megpróbálják elérni az Ön webhelyét.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Rengeteg lehetőség
 • Jó támogatás az alkalmazásokhoz / CMS-ekhez

Hátrányok:

 • Drága
 • Nincs szerver Kanadában

8. Cloudways – A legjobb felhőtárhely

Weboldal: www.cloudways.com
Ár:
10 USD (USD)
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Cloudways logó

A Cloudways különféle fenevad, más társaság nyers kiszolgálóit használja fel, és lehetővé teszi a nagy teljesítményű alkalmazások és webhelyek telepítését, kezelését és felügyeletét ezeken a szerverekön, kiszűrve a szokásos webtárhely-középkategóriát. Ha még enyhén is technikus, sok pénzt takaríthat meg Önnek.

A szolgáltatások közé tartozik az ingyenes ssl, az ingyenes webhely-migráció és a kívánt számú alkalmazás telepítésének lehetősége.

Ha kifejezetten ilyen típusú felhő-tárhelyet keres, akkor a Cloudways az az út, amellyel az általuk kínált rugalmasság meghaladja a mindennapi megosztott tárhely szolgáltatót. És nagyon könnyű méretezni őket, mivel webhelyének több kiszolgáló erőforrásra van szüksége.

Partnereik között szerepel a Linode, az Amazon AWS, a Vultr, a Digital Ocean, a Stackpatch és a Google Cloud Platform.

Támogatás

A Cloudways különféle támogatási lehetőségeket kínál, beleértve a tudásbázist, a jegyek benyújtását, az élő csevegést, a platform állapotát és az online kitöltési űrlapokat. A kitöltési űrlapokon keresztül hívást kérhet, érdeklődhet az értékesítésről és partnerré válhat.

Áttekintésük remek. A legtöbb vélemény szerint ügyfélszolgálati rendszere nagyon gyors és gyors. A képviselők tudják, mit kell tenni az egyszerű és bonyolult problémák megoldása érdekében. Összességében az ügyfelek elégedettek voltak az ügyfélszolgálattal.

Sebesség

A legolcsóbb tervvel 1 GB-os memória (RAM) biztosított. A kiszolgálók szilárdtestalapú meghajtókon alapulnak, amelyek gyorsabb betöltési sebességet jelentenek a hagyományos mechanikus meghajtókhoz képest. A kiszolgálók szintén készen állnak a PHP 7-re. A PHP 7 jelenleg a webfejlesztők választása, amely a webhelyek és alkalmazások kiváló és gyorsabb teljesítményét nyújtja a PHP 5.6-hoz képest. A CloudwaysCDN a webhelyek gyorsabb betöltési sebességét is lehetővé teszi az egész világon, mivel az adatok a világ több pontján tárolódnak.

Optimalizált kötegeket fejlett gyorsítótárral, mint például a Memcached, Carnish és Redis a gyors válaszokhoz. A WordPress és a Magento gyors hostolási sebessége szintén elérhető a Breeze gyorsítótár és a Full Page gyorsítótár miatt. Jelenleg 60 adatközpontja van a világ minden tájáról, amelyek közül választhat. Ennél is fontosabb, hogy van egy adatközpontuk a kanadai Torontóban, amely lehetővé teszi a kanadai célpiac pontos meghatározását és gyors töltési sebességet..

Előnyök:

 • Szuper skálázható
 • Megfizethető felhőtárhely
 • Több felhő szolgáltató

Hátrányok:

 • Drágább, mint a megosztott tárhely
 • További műszaki ismeretekre van szükség

9. Dreamhost – Nagyszerű üzleti webtárhely

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár:
7,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

DreamHost logó

A Dreamhost nagyon jó hírnevet szerzett magának, jó okkal. Az összes tárhely-termék szilárd, pontosan támogatja, szerverük pedig jó és gyors. Ugyancsak nem bocsátják ki a támogatást, amely mindig nagy nyereség a könyvünkben. A könnyű használat egy másik dolog, amiről a Dreamhost ismert, mivel ügyfeleik számára egyéni vezérlőpanelt készítettek … ez nagyon felhasználóbarát.

Ami a hostolási megoldásokat illeti, megosztott tárhelyet, WordPress-tárhelyet, felhő-tárhelyet, VPS-t és dedikált tárhelyet kínálnak. Van egy nagyon ügyes weboldal-készítő is, hogy megtakarítsák a web-tervező felvételének költségeit, attól függően, hogy természetesen milyen alapvető a tervezési igényeik.

Az egyetlen hátránya az adatközpontok hiánya Kanadában lenne, és a költségek, amelyeket 3 évig előre kell fizetnie, ha a legolcsóbb árat szeretné. Nem ideális.

Támogatás

A DreamHost különféle támogatási lehetőségeket kínál a tudásbázis, a fórum, a rendszerállapot-oldal, az online élő csevegés, az e-mail támogatás és a jegyek benyújtása révén. Az utolsó három támogatási mód 24 órán keresztül elérhető. Jelenleg nincs telefonos támogatás.

Csodálatos az ügyfél-támogatási rendszer véleménye. Pozitív visszajelzéseket kaptak segítőkész és hozzáértő képviselőikkel. Kevesebb, mint egy percet igénybe vesz egy képviselő, aki beszélget veled élő chat-en. És ez nem az. Emellett hasznos linkeket is nyújtottak a probléma elhárításához.

Sebesség

A DreamHost szilárdtestalapú meghajtókat (SSD) használ a hagyományos mechanikus meghajtókkal szemben. Az előző használatakor a webhely gyorsabban töltődik be, mint az utóbbi. Adatközpontok Kanadában nem állnak rendelkezésre. Ezek székhelye: Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Kaliforniai Irvine és Los Angeles.

A társaság nem kínál sokat, amikor webhelyét felgyorsítja. A webhely gyorsabb betöltésének érdekében el kell végeznie a kézi beállítást.

Előnyök:

 • Jó hírnév
 • Minőségi szolgáltatások
 • Házon belüli támogatás

Hátrányok:

 • Drágább
 • Nincs szerver Kanadában

10. Bluehost – Tapasztalt gazdagép

Weboldal: www.bluehost.com
Ár:
3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Bluehost logó

A Bluehost egy másik EIG tulajdonában álló internetes host. Bizonyára néhány évig végigmentek egy durva javításon, de úgy tűnik, hogy keményen dolgoznak a képük tisztításán és a termékek tárolásán. Összességében nagyon megbízhatóak és határozottan tapasztalataikkal rendelkeznek mögöttük, hogy bebizonyítsák a világ számára, hogy erőkkel kell számolni. Rengeteg webhelyet üzemeltetnek, hamarosan újra kell értékelnünk őket, hogy meg tudjuk-e csinálni őket a listánkban.

30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal. Ami a hostolási terveket illeti, megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, dedikált tárhelyet, WordPress-tárhelyet és VPS-t kínálnak. Kanadában azonban nincs szerver.

Támogatás

A BlueHost tudásbázist, video oktatóanyagokat, élő csevegést, jegyek benyújtását és telefonos támogatást nyújt Önnek. 24 órán keresztül elérhetők. A BlueHost ügyfélszolgálatával kapcsolatos vélemények többnyire negatívak voltak. Nagyon sok időbe telik, hogy még az egyszerű problémákat is elhárítsák. Fájdalmasan lassúak a kérdések megválaszolásakor, és úgy tűnik, hogy ügyfélszolgálati képviselőiket más országokba bocsátják ki, akik angolul, mint második nyelven beszélnek..

Sebesség

A legolcsóbb megosztott tárhely-terv teljesítményét (beleértve a sebességet) nem fedik fel. Csak azt állítja, hogy az említett terv „standard” teljesítményű. Támogatási képviselőjük szerint a Standard Performance azt jelenti, hogy 25 GB RAM-ot kap, és a webhely 2-3 másodpercen belül betöltődik.

Tudásbázisuk kutatása után több CPU, memória és erőforrás állhat rendelkezésére havonta 25,99 USD-ért. Ugyanakkor a Pro csomagot „Nagy teljesítményű” címkével látják el, ahol kiszolgálónként 80% -kal kevesebb fiókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi számlánként több erőforrás felhasználását. Ezzel a csomagmal a kevesebb felhasználó miatt megnövekszik a sebesség és az energia. Az adatközpontok Utahban, az Egyesült Államokban találhatók. Sajnos Kanadában nincs adatközpont.

Előnyök:

 • Tapasztalt
 • Versenyképes árak
 • Tisztességes a WordPress webhelyek számára

Hátrányok:

 • Sziklás hírnevét
 • Nincs szerver Kanadában

11. Dinamikus tárhely

Weboldal: www.dynamichosting.ca
Ár:
3,95 USD (CAD)
Lemez terület: 5 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Dinamikus tárhely logó

1999 óta működnek az iparban, és most 100% -ban megújuló energiát használnak, tudják, hogy kívülről is otthont adnak, és ez megmutatja szolgáltatásaik minőségét!

Míg webhelyük elsősorban a magas színvonalú, kezelt WordPress tárhelyet reklámozza (amely ingyenesen tartalmazza a CloudFlare PRO programot, nagyon lenyűgöző), ők megosztott tárhelyet kínálnak valóban megfizethető áron. Mi kedveljük velük azokat a funkciókat, amelyek még a legalapvetőbb tervükhöz is tartoznak.

Ide tartoznak az ingyenes SSL, az automatikus biztonsági mentések és az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése a csapkodások megelőzése érdekében. Ingyenes migrációkat is kínálnak, így nem kell aggódnia, hogy fizet valakinek azért, hogy a webhelyét a hostjába helyezze.

Támogatás

A társaság különféle támogatási lehetőségeket kínál. Ezek magukban foglalják az élő csevegést, a tudásbázist, a támogatási jegyeket és a 24 órán keresztül elérhető ingyenes telefonos ügyfélszolgálatot. Egy órán belül (vagy annál rövidebb időn belül) nyomon követést kapnak a támogatási jegyükkel. Telefonos támogatásukban nincs olyan várakozási periódus, amely elkényeztetni fogja Önt. A legtöbb beszámoló az említett társaság ezt a garanciát tanúsítja azáltal, hogy kiváló értékelést ad nekik a véleményeken. Az ügyfelek szerint a legjobb ár-érték arányt képviselnek, és a támogatást haladéktalanul megtették.

Sebesség

A sebesség és a teljesítmény szempontjából a Dynamic Hosting különféle funkciókat kínál. Félvezető meghajtókat használnak, amelyek gyorsabbak, mint a hagyományos mechanikus meghajtók. PHP 7-re is készen állnak, és végrehajtják a HTTP / 2-t. Mindkettő megegyezik a weboldal gyorsabb betöltési sebességével.

A Cloudflare CDN ingyenes, és be van építve a tárhely vezérlőpultjába. Ha Kanadában tartózkodik, akkor előnyeit élvezheti a Halifaxban és Calgaryban található adatközpontok.

Előnyök:

 • Nagyon jól kezelt WordPress tárhely-szolgáltató
 • Rengeteg ingyenes szolgáltatás
 • Kiszolgálók Kanadában

Hátrányok:

 • A megosztott tárhelyhez jobb lehetőségek vannak odakint.

12. Cirrus tárhely

Weboldal: www.cirrushosting.com
Ár:
$ 3
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

Cirrus Tech logó

Megfizethetőek, rengeteg helyet kínálnak, és kiszolgálóik vannak Torontóban. 1999-ben kezdték el, így határozottan rendelkeznek tapasztalattal egy megfelelő web hosting cég üzemeltetéséhez. Most már több mint 15000 webhelyet üzemeltetnek, és minden olyan alapvető szolgáltatást kínálnak, mint az ingyenes SSL és az 1-kattintásos WordPress telepítők. Ingyenes domain nevet is kínálnak a webhely tárolásához, ami nagyon hasznos azok számára, akik mindent egy helyen szeretnének elhelyezni.

A szokásos megosztott tárhelyen, a WP-tárhelyen, a felhő-tárhelyen és a dedikált szerverekön kívül Sharepoint-tárhelyet kínálnak, amelyet gyakran nem látunk. A Cirrus webfejlesztő szolgáltatással is rendelkezik, amennyiben szüksége van rá.

Támogatás

A Cirrus különféle lehetőségeket kínál a szükséges segítség eléréséhez: Jegyek benyújtása, Tudásbázis, Telefonos támogatás és Online Élő Csevegés. Az utolsó két támogatási lehetőség 24 órán keresztül elérhető. Támogató szolgáltatásuk vegyes értékeléseket kapott. Néhány ügyfél nagyon elégedett volt a szolgáltatással és kijelentette, hogy nagyon gyorsan reagálnak. Mások azonban elégedetlen voltak támogató képviselőikkel, mondván, hogy akár három napnál is több időbe telik, mire válaszolnak a támogatási jegyekre.

Sebesség

Kanadai adatközpontokat keres az ország közönségének kiszolgálására? A Cirrus Hosting 3 adatközpontot foglalkoztat Toronto területén. Noha Kanadában vannak adatközpontok, nem használnak sok funkciót a weboldal sebességének megnöveléséhez. A PHP 7 támogatott, ami azt jelenti, hogy webhelyének gyorsabb betöltési sebessége a PHP 5.6-hoz képest. A Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​szerverek és más gyorsítótárazási szolgáltatások nem szerepelnek a megosztott tárhelycsomagokban.

Előnyök:

 • Tapasztalt
 • Nagyon megfizethető
 • Kiszolgálók Kanadában

Hátrányok:

 • A legolcsóbb árért egyszerre 3 évet kell fizetnie

13. SiteGround

Weboldal: www.siteground.com
Ár:
3,95 USD (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

SiteGround logó

Ez az egyik minden idők kedvenc amerikai székhelyű cégünk, világszerte nagy teljesítményű szerverekkel rendelkeznek (bár Kanadában nincs), és remek támogatást nyújtanak. A SiteGround az egyik leggyorsabban növekvő házigazda, és jó okkal! Nagyon lenyűgöző a biztonság, a támogatás és a könnyű használat. Még házon belüli biztonsági rendszereket fejlesztettek ki a potenciális biztonsági kérdések folyamatos figyelemmel kísérésére és kezelésére.

A WordPress által ajánlott, a WordPress által is ajánlott (ez nagyon ritka! Természetesen képes kezelni a rájuk dobott CMS-t is).

A SiteGroundnek 3 tárhely-terve van, legkedvezőbb áron kezdődik 3,95 USD / hónap (67% -kal a szokásos áratól)!

Támogatás

A SiteGround különféle támogatási lehetőségeket kínál, ideértve a tudásbázist, az oktatóanyagokat, az élő csevegést, a telefont és a jegytámogatást. A társaság szerint a telefonos és élő csevegési támogatás segít abban, hogy azonnali válaszokat kapjon, miközben a jegyek 10 percig tartanak.

Az ügyfelek véleménye a támogatási rendszerről meglepően pozitív volt. A legtöbb vásárló kijelentette, hogy a képviselők nagyon udvariasak és segítőkészek voltak. Magas rangot kaptak az online vásárlói értékelők körében. Hurray a SiteGround-hez!

Sebesség

Ami a sebességet illeti, a SiteGround rengeteg ajánlatot kínál. SSD-ket biztosítanak a webhelyek gyorsabb betöltésekor, mint a hagyományos meghajtók. Van még egy egyéni beépített gyorsítótárazási plugin, a SuperCacher, még gyorsabb betöltési sebesség elérése érdekében.

A cég adatközpontjai az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és az SG-ben találhatók. Bár Kanadában nincsenek adatközpontok, a SiteGround pótolja ezt a Free Cloudflare integrációval.

Előnyök:

 • Ingyenes SSL
 • A WordPress által ajánlott
 • Nagy teljesítményű szerverek
 • Könnyen méretezhető

14. StableHost

Weboldal: www.stablehost.com
Ár:
3,50 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, jegyek

StableHost logó

A stabil általában tisztességes gazdagép, Kanadában azonban nincs szerver. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálják, mint a legtöbb többi gazdagépet, a fürtözött hosting technológiájuk kivételével … ez növeli az általános teljesítményt és méretezhetőséget, kevesebb állásidővel.

Sok hostolási lehetőségük van: megosztott tárhely, WordPress tárhely, VPS, viszonteladó, vállalati tárhely, korlátlan tárhely. A StableHost rendelkezik egy ügyes webhely-készítővel is, amely lehetővé teszi webhelyének a lehető leggyorsabb felállítását és futtatását, kiváló tervei vannak, és egyszerűen elhúzható-építőkészítő.

Jó választás, ha az Egyesült Államokban működő piacot kívánja megcélozni.

Támogatás

A StableHost telefonos támogatást, Online Élő Csevegőt, Tudásbázist, GYIK-ot és Rendszerállapot oldalt nyújt a szükséges segítségért. Technikai csapata 24 órán keresztül elérhető. Másrészről, értékesítési és számlázási csapatuk heti 7 napon 9: 00–17: 00 (MST) érhető el. A vélemények kapcsán vegyes érzelmeket gyűjtöttek. Néhányan kijelentették, hogy szolgálatuk nagyon rossz. Bár mások elégedettek voltak az ajánlataikkal és a támogató csapatukkal.

Sebesség

Ami a sebességet illeti, a legolcsóbb terv 1 teljes CPU-magot biztosít Önnek. Minél nagyobb a processzormagok száma, annál gyorsabb a weboldal. Az LiteSpeed, a PHP és a MySQL testreszabott verziói lehetővé teszik, hogy webhelye gyorsan felvillanjon, függetlenül a látogatók számától. A szilárdtestalapú meghajtók gyorsabbá teszik webhelyének sebességét a hagyományos mechanikus meghajtókat használókhoz képest. Kanadában nincs szerver. Noha több adatközpontja van Phoenixben és Chicagóban, az Egyesült Államokban, Amszterdamban, Hollandiában, Szingapúrban és Svédországban, Stockholmban.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Hűvös építkezés
 • Fürtözött tárhelytechnika a jobb teljesítmény érdekében

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában

15. 5. oldal

Weboldal: www.site5.com
Ár:
6,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Élő chat

Site5 logó

A Site5 szintén kínál tisztességes szolgáltatást, de az ár szempontjából az értékmeghatározás valójában nincs ott, mert vannak jobb házigazdák, amelyek olcsóbbak. Emellett fő szerverük az Egyesült Államokban található, tehát ez nem lenne nagyszerű kanadai webhelyek számára.

Ingyenes webhely-migrációval, helyreállítási biztonsági másolatokkal és 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek. Hostolási lehetőségeik között szerepel a megosztott tárhely, a viszonteladói tárhely és a teljesen kezelt VPS.

Támogatás

Különböző támogatási lehetőségeket kínál a Site5 Hosting. Ide tartozik a Tudásbázis, Q&Platform, e-mail támogatás és élő csevegés. Ennek hátránya, hogy nem rendelkeznek telefonos támogatással. Az e-mail támogatás és az online élő csevegés azonban a nap 24 órájában elérhető. Sajnos a legtöbb ügyfélszolgálati vélemény negatív volt. Alig néhány percig tart, amíg egy képviselőhöz jutnak, de körülbelül 5-10 percig tart, amíg válaszolnak a kérdésekre. Néhányan még azt is kijelentették, hogy többszörös támogatási ülésekre van szükség az egyszerű probléma megoldásához.

Sebesség

A Site5 több adatközponttal rendelkezik Európában (Egyesült Királyság, Hollandia, Franciaország és Románia), Észak-Amerikában (USA és Kanada), Dél-Amerikában (Sau Paolo, Brazília és Joao Pessoa) és Ázsiában (Kína és Szingapúr). Jó dolog, ha a célpiac Kanadában van, mert adatközpontuk van ezen a helyen.

Az erőforrásokkal kapcsolatban a vállalat kijelentette, hogy több mint CPU-t és RAM-ot szállítanak ahhoz, hogy kedvezzék az „átlagos” webtárhely-ügyfelet. Az ügyfelek magas szintű teljesítményt látnak, mivel kerülik az egyes szolgáltatások túlzott eladását. Az ingyenes Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​vagy MariaDB szervereket és az egyéb gyorsítótárazási szolgáltatásokat nem hirdeti a webhelyükön..

Előnyök:

 • Minőségi tárhely
 • Korlátlan lemezterület
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Túl drága
 • Nincs szerver Kanadában

Kanada web hosting véleménye: Miért csináljuk?

Digitális ügynökségként rengeteg web hosting funkcióval kapcsolatos kérdést kapunk. Az emberek meg akarják tudni, melyik internetes házigazda a legmegfelelőbb konkrét céljaikhoz (lehet egy szokásos üzleti oldal, fotós, kis blogger stb.), Vagy hol találhat tisztességes összehasonlítást, amely áttekinti a legjobb web hosting szolgáltatókat Kanadában. A többségnek nehézségei vannak annak azonosításával, hogy mely internetes házigazdák valóban megérik a pénzt. Tehát, hogy időt takarítsunk meg azokra a kérdésekre ismételten megválaszolva, úgy döntöttünk, hogy jó időt vesz igénybe egy erőforrás létrehozásában, amely számos választ kínál az emberek számára, és így született ez az útmutató!

Kanadai web hosting telefon

Legnépszerűbb web hosting szolgáltatások Kanada számára: a kutatás

Függetlenül attól, hogy web-újratervezés, teljes márkanév készítése folyamatban van, vagy csak új webhelyet próbál élni, elkerülhetetlenül néhány blokkolóba kerül. Hihetetlenül kifizetődő lehet a webhely felállítása és a kívánt módon történő működtetés, ám nagyon sok nehéz munkát kell tennie az eléréshez vezető úton. Amellett, hogy webhelyét megtervezi és beépíti (egyéni CMS-sel, vagy egy olyan általános weboldattal, mint a WordPress), el kell döntenie, hogy hol és hogyan kívánja azt üzemeltetni..

web hosting kutatás

Ez a döntés az, hogy a különböző (olcsó) web hosting szolgáltatókat választják & a Kanadában egy webhely tárolásához elérhető tárhelytípusok. Számos különböző tárhelycsomag van körülötte, amelyek közül választhat, de választhat úgy, hogy az a legmegfelelőbb neked, az Ön webhelyére (legyen szó egy blogról, e-kereskedelmi webhelyről vagy általános üzleti webhelyről) és annak felhasználóiról, meg kell értenie a különféle hosting funkciók közötti különbségeket, amelyek a keresés során előfordulhatnak. Annak érdekében, hogy segítsen Ön abban az epikus küldetésben, az alábbiakban felsoroltuk a különféle tárhelytípusokat és azokat a szolgáltatásokat, amelyekre figyelnie kell.

A webtárhely típusai Kanadában

Közös tárhely

A megosztott tárhely az egyik legnépszerűbb webtárhely-típus a kisebb méretű webhelyeknél és projekteknél, mivel a következő kategóriába tartozik olcsó webtárhely. Néhány kisebb projekt magában foglalja a helyi vállalkozásokat, blogokat, személyes webhelyeket és még sok más. Ezek olyan webhelyek, amelyeknek nem célja a rendkívül magas forgalom megfigyelése, ezért nem kell tudniuk támogatni az ilyen mennyiségeket. Ennek az olcsó webtárhely-típusnak a működését az a szolgáltató nyújtja, amely ugyanazon a szerveren kínál helyet több különböző felhasználó számára. Ez számos korlátozást jelent, de a korlátozások nem érintik a legtöbb kisebb weboldalt, így kiváló választás az ilyen típusú törekvésekhez. Ennek a webtárhely-típusnak egy további előnye az alacsonyabb ár, amelyet a vevő kap. A legtöbb olcsó házigazda megfizethető terveket kínál mind a Linux tárhelyéhez & Windows tárhely (és a leggyakoribb programozási nyelvek, mint például a MySQL, Java, PHP stb.). A megosztott tárhelyszolgáltatók többsége a WordPress, a Joomla, a Drupal és más CMS-ek egyetlen kattintással történő telepítését is letiltja. Ez határozottan a legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára.

VPS tárhely

Ez a tárhely típus hozzáférést biztosít egy virtuális magánszerverhez. A VPS hostingnak sok közös vonása van a megosztott tárhelyen, de kevesebb korlátozással és nagyobb szabadsággal jár a szerverterületükhöz. A tökéletes középső pont az olcsó megosztott tárhely és a drága dedikált szerver-tárhely között. A VPS-tárhely a kiszolgálóterületnek azt a részét adja el, amely elválasztva van a többi kiszolgáló által használt többi szerverterülettől, így a kiszolgálóterületet nem érinti más felhasználók weboldalai. Egy megfizethető web hosting megoldás, amely nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a megosztott tárhely. A VPS hosting egy népszerű webes hosting lehetőség Kanadában, és általában játékkiszolgálók fogadására is szolgál (nagyszerű a Minecraft tárolásához)..

Dedikált szerver tárhely

Van nagyobb weboldala, amellyel weblap-megoldást keres? Ha igen, akkor a dedikált szerver-tárhely lehet ideális választás az Ön számára. Ha a felhasználónak teljes hozzáférést biztosít a teljes szerverhez, akkor ezt egy olyan web hosting lehetőséget választja, amelyet általában sokkal nagyobb webhelyek választanak, amelyek sok információt tárolnak, és sokkal nagyobb forgalmat generálnak. Az olyan weboldalak, mint az ingatlankönyvek, a nagy e-kereskedelmi webhelyek és egyebek, elkészíthetik egy dedikált szerver-tárhely-tervet a weboldal működtetése érdekében, és a felhasználók számára a legszorosabb élményt nyújtják nagy teljesítményű webhelyükről.

Cloud tárhely

A felhőtárhely rugalmassága és sokoldalúsága miatt az elmúlt években jelentősen megnőtt a népszerűsége. A felhőalapú tárhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webhelyük képességeit és a kapott erőforrások rendelkezésre állását fel- vagy lefelé növeljék. Mivel ideális mind a nagy, mind a kis weboldalak számára, és mivel sokkal biztonságosabb webtárhely-módszer is, mivel nem csak egy, hanem több gépen támaszkodik, a felhő-tárhely számos előnyt kínál a felhasználók számára.

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhely olyan webhely-tárhelyre vonatkozik, amelyben a webfejlesztő jelentős mennyiségű szerverterületet vásárol, hogy eladja ügyfeleit, akik számára webhelyeket fejlesztenek ki. Ez ideális azoknak az ügyfeleknek, akiknek webfejlesztője gondoskodik a saját weboldaluk gondozásáról, mivel ez nagyobb fejlesztést biztosít a fejlesztő számára annak biztosítása érdekében, hogy a webhely a megfelelő módon működjön. Ha webfejlesztővel dolgozik, akkor nézd meg, gondoltak-e web hosting megoldást az Ön számára létrehozott webhelyre, például a viszonteladói tárhelyre.

Webtárhely Kanada: Hogyan lehet megtalálni a legjobb szolgáltatást?

Kanadában a web hosting esetében sokféle web hosting típus közül lehet választani, mielőtt webhelyét felállíthatja és működtetheti. Sajnos azonban ez nem az utolsó nehéz döntés, amelyet meg kell hoznia. Miután meghatározta az igényeinek megfelelő webtárhely típusát, el kell kezdenie a különféle szolgáltatások összehasonlítását. Ezt a kutatást az ausztrál web hosting szolgáltatók, az Új-Zéland web hosting, a web hosting Szingapúrban, az Egyesült Királyság web hosting, olcsó web hosting India, a top web hosting (összességében) elvégzésével végeztük., & még web hosting Írországban.

egy kanadai internetes házigazda keresése

Ha összehasonlítjuk azt a sok webtárhely-szolgáltatót, amelybe online feliratkozhat, az alábbiakban felsorolunk néhány tényezőt, amelyeket figyelembe kell venni:

Szerver helye

szerver helytérképeHidd el vagy sem, a szerver fizikai elhelyezkedése befolyásolja webhelyének betöltési idejét. Minél közelebb van a szerver földrajzilag azokhoz a felhasználókhoz, akik megpróbálják elérni az Ön webhelyét, annál gyorsabban tudják használni. Ha azonban a számodra leginkább közeli kiszolgáló vagy a webhely elérésére számítani kívánó felhasználók kiszolgálása jelentősen alulteljesített, akkor a legjobb, ha megtalálja az Ön számára legközelebbi szervert, amely ésszerű erőforrásokkal és megbízhatósággal rendelkezik.

Összefoglalva: mindaddig, amíg a szerver közeli vagy Kanadában van (és ez egy tisztességes szerver), rendben lesz! Nem igazán számít, ha olyan városspecifikus szolgáltatásokat keres, mint például a webtárhely Torontóban, Montrealban vagy Vancouverben … a sebességkülönbség elhanyagolható lesz.

Tárolás

Az utolsó dolog, amit regisztrálni szeretne egy web hosting szolgáltatónál, és kideríteni, hogy nem a webhelyéhez szükséges tárhelyet kínál Önnek, ez különösen igaz, ha e-kereskedelmi webhelyet kíván üzemeltetni. Mielőtt bármire vállalkozna, ellenőrizze, hogy a szolgáltató milyen tárhelyet kínál a felkínált tervhez, mielőtt bármit elkötelezne, és ellenőrizze, hogy az megfelel-e az Ön webhelyének igényeinek..

üzemidő

Fontos, hogy webhelye mindennap éjjel-nappal elérhető legyen a felhasználók számára – elvégre ez az, amit fizet. Ennek elérése érdekében az internetszolgáltatók arra törekszenek, hogy a lehető legjobb rendelkezésre állási statisztikákat kínálják. A webhely gazdagépének állapotoldalán megkezdtük a fő üzemeltetési idő és a válaszidők követését. Keressen néhány vevői beszámolót azon szolgáltatótól, amelyet fontolgat, hogy megtalálja azt a valódi élményt, amelyet mások szerzett szolgáltatásaikkal az üzemidő figyelembevételével.

Sebesség

A kiszolgáló tényleges helyétől eltekintve, az a mód, ahogyan az internetes házigazdák konfigurálják kiszolgálóikat, jelentős hatással van a betöltési sebességre.

webhelysebesség-tesztek

Az általános teljesítményt és a sebességet befolyásoló tényezők: az egyes fiókok által elkülönített CPU-erőforrások és memória, hány webhelyet fogad a kiszolgáló kiszolgálónként, hogyan néz ki a szerverköteg a PHP-hez (a PHP 7+ manapság kötelező), szerveroldali oldal gyorsítótárazás és így tovább (nézze meg a SiteGround vs HostGator összehasonlításunkat, ahol példát talál arra, hogy a betöltési idő eltérhet-e, ha megfelelő kiszolgáló-konfigurációval rendelkezik). A terminológia kicsit túlságosan technikai, de a fő dolgok, amelyeket keresni kellene, a CPU és a memória erőforrás-elosztás + kiszolgálónként engedélyezett tartományok.

A gyors webhely megléte a SEO szempontjából is fontos, mivel a Google azt mondta, hogy ez az egyik rangsorolási tényező!

CDN (tartalomszolgáltatási hálózat)

CDN

A CDN egy hatalmas szerverhálózat az egész világon, amely webhelyének gyorsítótárazott változatát hordozza. A CDN csatolásának fő oka a betöltési sebesség maximalizálása, függetlenül attól, ahonnan a látogatók érkeznek. Például: Ha egy franciaországi látogató böngészni akarja a webhelyet, akkor az adott helyhez legközelebbi szerver vagy csomópont a webhelyet szolgálja, nem pedig kanadai szerver, amely minden munkát elvégz. A CDN rendelkezésének további előnyei között szerepel a DDOS támadások elleni védelem és az eredeti kiszolgálók erőforrás-terhelésének csökkentése.

Számos webtárhelynek lehetősége van arra, hogy egészen zökkenőmentesen integrálódjon a CloudFlare-hez, amely ingyenes CDN-t kínál. Határozottan érdemes megnézni.

SSL tanúsítványok

Az SSL a Secure Socket Layer, a „Socket Layer” kifejezés, ez a „s” a https-ben, amely a legtöbb modern böngészőben lakattal is látható, jelezve, hogy a meglátogatott webhely biztonságos. Az SSL-tanúsítványokkal titkosítják a webhely és a látogatók közötti adatátvitelt. A gépelés idején minden weboldalon feltétlenül szükséges az SSL-tanúsítvány rendelkezése (nem csak az e-kereskedelem üzleteiben). Ez arra készteti a böngészőket, hogy bíznak az Ön webhelyén, és valószínűbb, hogy valamit megvásárolnak, ha ez a webhely célja. Egy jó kanadai webhelynek ingyenes SSL tanúsítványokat kell kínálnia. Valójában abban a pillanatban, amikor meglátogatunk egy host szolgáltatót, amely pénzt számít fel az alapvető SSL tanúsítványokért, teljes pontszámuk hatalmas merülést igényel. Különböző típusú SSL-tanúsítványok is léteznek, például a kiterjesztett érvényesítés (EV SSL), a szervezet által érvényesített (OV SSL) és a tartomány érvényesítése (DV SSL). A DV SSL az alap verzió.

Támogatás

A támogatás minden szolgáltatás nélkülözhetetlen eleme, akár webtárhely, akár nem. A webtárhely azonban rendkívül trükkös lehet, ha nem ismeri jól ezt a területet és nem tapasztalt ezen a területen, így a támogatás még fontosabbá válik. Mindig gondoskodnia kell arról, hogy minden feliratkozott szolgáltató élő csevegést és telefonos támogatást kínáljon az ügyfeleknek, és érdemes figyelni a 24 órás ügyfélszolgálatra is, hogy bármikor segítségre válhasson, amikor erre szüksége van..

mentések

Gondoskodni szeretne arról, hogy a webhelyén tárolt információk mindig biztonságosak legyenek. Ezért a biztonsági mentések kritikus jelentőségűek.

webes hostok biztonsági mentései

A legtöbb internetszolgáltató rendszeresen biztonsági másolatot készít az adatokról, és tárolja azokat az Ön számára, ezért bölcs dolog megvizsgálni, hogy milyen gyakran teszik ezt, és hogyan hajtják végre az adatok helyreállítását, ha erre szükség lenne. Ellenőrizze azt is, mennyibe kerülne a webhely egy régebbi verziójának újbóli telepítése, néha ingyenes, néha nem.

Sávszélesség

Az Ön webhelyének sávszélessége nagyon sok köze lesz annak teljesítéséhez. Függetlenül attól, hogy webhelye kicsi vagy nagy, meg szeretné győződni arról, hogy hozzáfér-e az erőforrásokhoz, amelyek szükségesek a lehető legjobb felhasználói élmény biztosításához. Keresse meg azt a sávszélességet, amelyet webhelyén a tervezett szolgáltató kap majd, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e.

Megengedett domainek / webhelyek száma

Keresse meg, hogy hány domaint engedélyezi a szolgáltató azon kiszolgálóterületen, amelyet fizet, és azt fontolja meg. Akár úgy gondolja, hogy egynél több webhelyet szeretne üzemeltetni, vagy sem, mindig jó, ha ezt megteheti, ha úgy dönt, hogy a jövőben.

És ennyi, túlzottnak tűnhet, ha minden pontot lefed, de csak egy lépést tegyen meg. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes specifikációt a legjobb kanadai web hosting cégek számára, így egyszerű áttekintést kap.

VAGY

A legjobb domain tárhely Kanada számára

Mielőtt belejutunk ebbe a helyzetbe, tisztázzunk valamit, miközben sokan keresik és kérdezik a legjobb domain-tárhely szolgáltatásokat, a domain-tárhely valójában nem ilyen. A kifejezés a „domain név” és a „web hosting” kombinációját jelenti. Amit a legtöbb ember a domain tárhelyén érti, általában egy weboldal beállítása, vagy annak URL-je vagy domain neve.

Mivel már áttekintettük a legjobb kanadai web hosting szolgáltatásokkal kapcsolatos válogatásainkat, mostantól a legjobb domain-regisztrátorokról fogunk beszélni..

Mi az a domain név??

A domain nevek a webhelyek eléréséhez használt alfanumerikus álnevek. Domain nevek nélkül a webhelyekre való belépés csak azért lehetséges, ha beírják IP-címüket a böngészősávba (példa: 192.168.2.10). Szerencsére számunkra a domainneveket találták fel az IP-címek cseréjére, és sokkal könnyebbé téve az internetes böngészést. Például: a 192.168.2.10 válhat a Google.com webhelyre, milyen fantasztikus ez. Ez azt jelenti, hogy bármilyen domainnevet is vásárol, a név valójában maszkként szolgál a mögöttes IP-címhez.

Mik a domain regisztrátorok és nyilvántartások??

A domain név regisztrátorok olyan vállalkozások, amelyek jogosultak kezelni az internetes domain nevek foglalását és IP címeket rendelni ezekhez a domain nevekhez. A nyilvántartókat egy általános felső szintű domain (gTLD) nyilvántartás vagy egy országkód felső szintű domain (ccTLD) nyilvántartás akkreditálja. A nyilvántartások olyan felső szintű vállalatok, amelyeknek delegálniuk kell a domain regisztrációk értékesítését. Amikor egy domain nevet eladnak egy ügyfélnek, a regisztrátornak értesítenie kell a nyilvántartást a domain fenntartása érdekében (és egy csomóat értékesítenek minden nap, csak nézd meg az internetes felhasználási statisztikai erőforrást, amelyet néhány őrült szám számára készítettünk)..

domain név regisztrátorok

Nagyon sok házigazda a domain név regisztrátorok viszonteladója is, vagyis regisztrálhat webtárhelyen, és megragadhatja a domain nevet ugyanabból a társaságból, amely megkönnyíti a webhely felállítását..

Webhely létrehozása: Mutassa meg domain névét a kanadai web hosting szolgáltatóra

Miután megvásárolta a domain nevet, és feliratkozott egy webtárhely-csomagra (esetleg már telepítette a WordPress-t vagy bármely más CMS-t a kiszolgálóra), a következő lépés az, hogy a domain nevet a webgazda felé irányítsa, és elkezdje webhelyének felépítését..

Ha ugyanarról a szolgáltatótól vásárolta meg a domain nevet és a webtárhelyet is, akkor ezt automatikusan megtette volna, és jó lenne, ha elmenne. A HostPapa például ezt meg tudja tenni az Ön számára.

Ha a domain nevét egy külön domain név regisztrátorból, például a Namecheap-ből vásárolta, ott be kell jelentkeznie a fiókjába, és meg kell keresnie a DNS-t vagy a névkiszolgálókat. A névkiszolgálók olyan szerverek, amelyek a webgazda tulajdonában vannak, és amelyeket a webgazda ügyfeleivel társított domain nevek kezelésére használnak.

névszerverek frissítése

A névszerverek frissítése:

 1. Keresse meg a webgazda névszervereit (például: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Megkérheti ezeket a házigazdától, vagy néha az oldalon találhatja meg őket, amikor bejelentkezik a cPanelbe.
 2. Másolja a névkiszolgálókat
 3. Jelentkezzen be regisztrációs fiókjába, és keresse meg a DNS vagy a névkiszolgálók beállításait
 4. Illessze be a névkiszolgálókat a névkiszolgáló mezőibe, és nyomja meg a „frissítés” vagy „kész” (vagy „mentés”) gombot.
 5. Várjon néhány órát, ellenőrizze webhelyének URL-jét, és a webhelynek élőnek kell lennie (ha olyan CMS-t telepítettél, mint a WordPress).

És erről van ez az útmutató, remélem, hogy segített!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector