A legjobb brit web hosting szolgáltatások 2020-ra!

Mint egy sok webtárhely-fiókkal rendelkező webes ügynökség (részben ügyfeleinknek otthont adva, részben azért, mert sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni ��), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű webhelygazda.


Áttekintettük minden fiókunkat, elemeztük, mely webgazda működik jól (élő követést használ), és melyik nem (és miért). Ezután úgy döntöttünk, hogy felépítjük ezt a hatalmas összehasonlító oldalt, hogy megosszuk a tapasztalatokat, és élvezhetjük!

A gyors áttekintéshez keresse meg alább a top 3-at!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános besorolásÁr / mo.UK-kiszolgálók elérhetőekTulajdonságokVéleményekWeboldal
Hostinger logó 0,80 £ (lefelé 7,99 £ -ért)

 • Nagyon megfizethető
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Érzékeny támogatás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Egyesült Királyság szerverei + globális hálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hostinger áttekintés
siteground2 2,95 £ (67% kedvezmény csak az első számlára)
 • Egyesült Királyság szerverei + globális hálózat
 • Megfizethető
 • Nagyszerű előadás
SiteGround áttekintés
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Zöld tárhely
 • szerverek Európában
 • Korlátlan lemezterület
GreenGeeks Review

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

A mi hosting véleményeinkről

Az Egyesült Királyságban a web hosting véleményeink elkészítésekor sok tényezőt vettünk figyelembe.

Ide tartoznak az üzemidő, a támogatási lehetőségek és a válaszidő, a sebesség, a szerver helye, a könnyű használat, a költség-érték arány, a lemezterület stb..

A 2 legfontosabb tényező, amelyre összpontosítunk, a támogatás �� és a sebesség ⚡.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web a host szolgáltató létfontosságú!

Mint láthatja, web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet a webhely lehetséges sikerére!

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

A legjobb webtárhely az Egyesült Királyságban – 2020

Itt vannak az Egyesült Királyság 14 legjobb web hosting véleménye, a költségek, a támogatási lehetőségek és a lemezterület részletezése:

1. Hostinger UK – A legjobb általános webtárhely

www.hostinger.co.uk

Hostinger logó

Ár: £ 0.80
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő chat

A Hostinger egyike azoknak a társaságoknak, amelyek tudják, hogyan kell mindent helyesen tenni, miközben a terveket rendkívül versenyképes módon tartják fenn.

2004-ben indultak, és már vannak több mint 29 millió felhasználó… És jó okkal. Néhány versenytársukhoz viszonyítva olcsóbb minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Csak 0,80 GBP / hónap áron 10 GB SSD lemezterületet, 24/7 szakértői támogatást, a WordPress optimalizált beállítását, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát és még sok minden mást kínál.

A Hostinger kapcsán igazán tetszett az, hogy milyen egyszerű a beállítási folyamatuk. Egy új fiók létrehozása egészen a domain név megszerzésétől a tárhely beállításáig és a WordPress (vagy bármely más CMS) telepítéséig rendkívül átgondolt, tehát mindenki nagyon könnyen elindíthatja saját webhelyét.

Hostinger Technology

Ami az általuk kínált tárhelytípusokat illeti, megosztott tárhely (amelyre a legtöbb embernek szüksége van, ez a legolcsóbb is), VPS, Cloud tárhely, WordPress tárhely és e-mail tárolás.

Az ügyfélszolgálat az élő csevegés révén is nagyon érzékeny, és elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Ami a sebességet illeti, itt van az Egyesült Királyságban webszerverük, tehát a teljesítmény rendkívül zökkenőmentes, ha a célpiac általában Európában van. És ha a célpiac valahol máshol van, akkor ők is fedezik őket az Egyesült Államok, Hollandia, Litvánia, Szingapúr, Brazília vagy Indonézia szervereivel..

A megosztott tárhely-tervek ideje: csak 0,80 £ / hó (Lefelé £ 7,99-tól). Ha úgy dönt, hogy fokozatosan felmegy és kiválasztja a prémium tervüket, heti biztonsági másolatot kap, ingyenes domaint és még sok más szerver erőforrást..

Értéke őrültség, amit egy jól megérdemelt 1. hely lát el a legfontosabb internetes házigazdák listáján! Ja, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek, egy könyörgés-mentes könyvünkben!

Előnyök

 • Nagyon könnyű beállítani
 • Nagyszerű előadás
 • Érzékeny támogatás
 • Szuper megfizethető
 • Gyors adatközpont az Egyesült Királyságban

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround UK – A második helyezett általános webtárhely

www.siteground.co.uk

SiteGround logó

Ár: £ 2.95
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A SiteGround ismeri a cuccaikat. Megfizethetőek, nagyon erőteljes kiszolgálókkal rendelkeznek Londonban, és ami a legfontosabb: az ügyfélszolgálat csúcsminőségű (az átlagos válaszidő jelenleg 10 perc).

A WordPress által ajánlott, a WordPress által is ajánlott (természetesen megbirkózhatnak minden CMS-rel, amelyet rájuk dobsz).

A SiteGrounds tervei számos remek funkcióval is rendelkeznek, mint például egy hihetetlenül hatékony biztonsági rendszer, automatizált biztonsági mentések, GDPR-kompatibilis, és ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak (ez nagyon fontos az e-kereskedelmi webhelyek számára).

Csakúgy, mint a legtöbb tisztességes webtárhely-szolgáltató, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, SSD-tárolást, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát használnak, és képesek segíteni a domain név regisztrációjában..

Ami a hosting csomagokat illeti, megosztott tárhelyet, WordPress tárhelyet, e-kereskedelem tárhelyet, viszonteladói tárhelyet és felhő tárhelyet kínálnak.

Három megosztott tárhelytervük van, leginkább megfizethető terveik csak a kezdődik £ 2.95 havonta (69% -kal a szokásos áratól)! Az alapszintű StartUp tervük lehetővé teszi egy webhely létrehozását, és 10 GB SSD tárhelyet biztosít Önnek, míg a következő szintjeikkel, a GrowBig terv korlátlan helyekkel és 20 GB tárhellyel rendelkezik. Ezzel a tervvel és a fentiekkel egy ingyenes webhely-átadást kap a régi házigazdájától, amely mindig praktikus.

A SiteGround azonnali segítséget nyújt minden ügyfelének, amikor telefonon, jegyekkel vagy élő csevegéssel kapcsolatba lépnek irodájukkal. A sok online oktatóprogram és e-könyv ellenőrzésével felveheti a WordPress webhely legújabb optimalizálási és biztonsági know-how-ját is..

Nem fog csalódni, amikor a SiteGround továbbfejlesztett webhely-betöltési sebességét látja. A SiteGround lehetőséget kínál a tárhely beállításának testreszabására és testreszabására, valamint a webhely általános betöltési sebességének javítására. Mint a teljes áttekintésünkben említik, az egyedileg épített plugin, a SuperCacher szintén hozzájárul webhelyének betöltési idejének javításához (csak a GrowBig tervükön és azok felett elérhető).

Előnyök

 • Nagyszerű támogatás
 • A WP ajánlása
 • Felhasználóbarát
 • Egyesült Királyság-alapú webszerver

Hátrányok

 • Magasabb megújítási díjak

3. Greengeeks – A legjobb zöld webtárhely

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Ár: 2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks egyike azoknak a vállalatoknak, amelyekből csak tudod, hogy mindent jól csinál, óriási növekedést tapasztaltak meg, mióta 2008-ban életbe léptek. több adatközpont a világ minden tájáról), fantasztikus teljesítmény, nagyszerű és nagyon gyors támogatás, és utoljára, de nem utolsósorban, energiaszükségletüket háromszor visszahelyezik a hálózatba a szélenergia révén, ami nagyon elképesztő!

Ami a speciális funkciókat illeti, korlátlan sávszélességet, lemezterületet és e-mail fiókokat kínálnak még a legalapvetőbb tervükön is. 24 órás támogatást kapnak, és akárcsak a Hostinger, egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ha nem elégedett! Szilárd # 3 a listánkon!

Még az első évben ingyenes domain nevet is dobnak!

Alaptervük csak kezdődik Havi 2,95 USD (lefelé 9,95 USD-tól).

A GreenGeeks egész évben kínál virtuális ügyfélszolgálatot, amikor az megfelel az Ön egyedi ütemtervének. Vegye fel a kapcsolatot egy host szakértővel e-mailben, élő csevegésen, jegyen, vagy közvetlenül felhívhatja a támogatási csoportot. A globális munkaerő éjjel-napi szakemberek által nyújtott támogatása mellett megnézheti webhelyük oktatóanyagait és lenyűgöző tudásbázisát további tárhely-tippekért..

A szervereik optimalizálásával a GreenGeeks megbízható tárhely-platformot épített fel (99,9% -os rendelkezésre állási garanciával), amely megadhatja webhelyének a szükséges sebességet az ismétlődő forgalom biztosításához. Ez a web hosting cég a Solid State RAID-10 tároló tömböket, a PowerCacher alkalmazást, a PHP7-t és az ingyenes CDN-t használja a CloudFlare segítségével. A legmodernebb technológiájuk együttes erőfeszítései lehetővé teszik szervereik számára, hogy elég gyors csomagolást végezzenek!

Előnyök

 • Környezetbarát
 • Korlátlan lemezterület
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 támogatás

Hátrányok

 • Nem számít fel GBP-ben

4. A2 Hosting UK – legjobb tárhely a viszonteladók számára

www.a2hosting.com

A2 tárhely logó

Ár: 3,92 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az A2 Hosting megegyezik a Hostinger-kel, világszerte sokféle gyors és gyors kiszolgálóval rendelkeznek (99,9% -os rendelkezésre állási garanciával) + nagyszerű ügyfél-támogatást nyújtanak. Noha nincs hivatalos WordPress-ajánlásuk, a WP-oldalakkal való teljesítménye elképesztő.

Mint a teljesítménye a népszerű CMS-ek többségével, szervereik is nagyon jól vannak optimalizálva, és a legtöbb CMS-hez, mint például a WP és a Joomla egy szkripttel rendelkező telepítőket tartalmaznak..

Kínálnak megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet (nagyon szeretjük a viszonteladói lehetőségeket, még a SiteGround felett), VPS-t és dedikált szervereket.

3 hosting csomagot kínálnak, alaptervük csak a kezdettel kezdődik Havonta 3,92 USD (eredetileg 7,99 USD / hó volt).

Az A2 Hosting az otthoni csevegésen, e-mailben, telefonon és támogatási jegyek révén támogatja az Ön hostolási igényeit. Olvassa el az ügyfelek véleményét a saját weboldalukon is, amelyek elsősorban a magas színvonalú és időben történő szolgáltatásról számolnak be. Mélyreható online útmutatót és sokféle információs cikket kínálnak webhelyének testreszabásához és beállításához.

Az A2 Hosting Turbo kiszolgálói akár 20-szor is gyorsabban tudnak betölteni a versenytárs szolgáltatókhoz képest. Ezt úgy érik el, ha kevesebb felhasználót osztanak el web-kiszolgálónként, és azzal, hogy minden felhasználónak több szerver erőforrást biztosítanak. Az SSD-ket, az egyedi gyorsítótárazást és négy globális adatközpontot használják webhelyének sebességének folyamatos javítására.

Előnyök

 • Korlátlan lemezterület
 • Nagyszerű támogatás
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Globális adatközpontok

Hátrányok

 • Nem számít fel GBP-ben

5. Kinsta – Legjobban kezelt WordPress tárhely

kinsta.com

kinsta logó

Ár: 30 USD (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, jegyek

Ha a legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatást szeretné keresni, akkor a Kinsta a mi alapunk. Olyan hatalmas cégeket fogadnak el, mint a FreshBooks, az Ubisoft és a Tripadvisor. Meglepően versenyképes árú csomagokkal rendelkeznek, és a támogatás valóban felülmúlhatatlan.

Infrastruktúrájuk a villámgyorsan és megbízható Google felhőn fut (természetesen 99,9% -os üzemidő garanciával), amelynek világszerte több mint 20 hely található, amelyek közül választhat (beleértve az Egyesült Királyságban működő szervert is). Nemrégiben automatikusan optimalizálták a DB és az öngyógyító PHP szolgáltatásokat is, és természetesen támogatják a legújabb PHP verziót.

Ezután a teljesítmény további növelése érdekében beépített gyorsítótár-bővítménnyel rendelkeznek, amely a lehető leggyorsabban kiszolgálja a webhelyet, és integrálódik a KeyCDN-hez a gyors töltési időkhöz a világ minden tájáról..

A biztonságot illetően DDOS-védelmet, GeoIP-blokkolást, természetesen a Google Cloud tűzfalat és még sok minden mást kínálnak. És még akkor is, ha a webhelyet feltörik, segítenek nekik ingyenesen kijavítani.

Olyan sokról van szó, amiről még nem is beszélgettünk, mint például a biztonsági rendszerük, SSL tanúsítványok, üzemidő-monitor… de szerintem érted.

Terveik kezdődik Havonta 30 USD, amely 1 helyet és 10 GB SSD tárolót tartalmaz.

Ha van költségvetése, ezek azok az emberek, akikben megbízhat a WP webhelyén!

Előnyök

 • Google Cloud Platform
 • Kiváló ár-érték arány
 • Golyóálló biztonság
 • Nagyszerű támogatás
 • Ingyenes migráció a webhelyen
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Nincs telefonos támogatás (de valójában nem olyan kérdés, hogy mennyire jó az online támogatásuk)

6. Szív-Internet – Egyesült Királyság internetes házigazda

www.heartinternet.uk

Szív Internet logó

Ár: £ 2.66
Lemez terület: 2 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Heart Internet nagyon hasonlít az eUKhost-hoz, mind az árak, mind a szolgáltatások szempontjából … 2 további előnnyel rendelkeznek, alaptervükön 5 GB-os lemezterületet kínálnak, és házon belüli ügyfélszolgálatot kínálnak, amely, ha ezen a webhelyen böngészett egy kicsit tudnád, hogy nagyra értékeljük minden olyan társaságot, amely nem támogatja kiszervezését.

Nagyon sok eseményt és konferenciát szponzorálnak, például a WordCamp, a Pixel Pioneers, a Hack24 és mások. Olyanok vagyunk, mint egy olyan társaság, amely visszaadja a közösséget.

Ami a fogadási lehetőségeket illeti, megosztott webtárhelyet, prémium tárhelyet kínálnak igényesebb webhelyek számára, VPS-t, viszonteladói tárhelyet, dedikált szerverek és WordPress tárhelyeket kínálnak..

Ennek ellenére jó hírneve jelenleg nem a legjobb, a gyakori leállásokról és a rosszabbodó támogatásokról szóló jelentésekkel együtt: az alaptervük valójában nem támogatja a MySQL adatbázisokat, tehát nincs WordPress támogatás, hacsak nem tervezik meg a 9,49 fontnál magasabb tervet. / hónap (ÁFA nélkül).

A szív internettel kapcsolatba lehet lépni egy online űrlap benyújtásával a weboldalukon, vagy közvetlenül felhívva őket. Arra is kapcsolatba léphet velük élő csevegésen vagy jegy benyújtásával.

Ha el szeretné tudni, hogy miként oldja meg a közös tárhelyproblémákat, akkor olvassa el az informatikai cikkeket, amelyeket a Támogatási Adatbázis oldalon jelentenek meg..

A Heart Internet egy felhő-tárhely platformot használ, amely segít az Ön webhelyének kiegyenlíteni az internetes forgalom terhelését. Ez azt jelenti, hogy webhelye nem lassul le, amikor a csúcsforgalmi időszakok tapasztalhatók.

A HTTP / 2-t is használják, és rendszeresen frissítik szerver hardverüket a gyors webbetöltési sebesség és az ügyfél-elégedettség biztosítása érdekében.

Előnyök

 • Visszaadja a közösségnek
 • Megfizethető statikus html webhelyek számára
 • Rengeteg tárhely lehetőséget.

Hátrányok

 • Nincs tengerentúli adatközpont
 • Sziklás hírnevét
 • Nincs alapvető terv WP támogatás

7. HostGator – Tapasztalt webtárhely

www.hostgator.com

Hostgator logó

Ár: 2,75 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A HostGator már régóta működik, abban az időben jóról rosszra, ismét tisztességesre váltottak. Szuper megfizethetőek, ám szolgáltatásaik minőségében, támogatásában és biztonságában ezt érzi. Több webhelyet is feltörtünk a szervereinken, mindegyik hasonló témákkal és plug-inekkel rendelkezik a különböző gazdagépeken található többi webhelyhez, és nem kaptak feltörést.

Ennek ellenére, ha megnézzük az árat, akkor a kapott érték meglepően csodálatos mindössze 2,75 dollár havonta … de ha van egy kis költségvetése, akkor valószínűleg egy olyan gazdagéppel megyek, amelynek helyi adatközpontja van, így Nem foglalkozik a lassú töltési időkkel, amelyek az amerikai szerver meglétével járnak.

A HostGator a következő tárhely-tervekkel rendelkezik: Megosztott tárhely, WordPress tárhely, felhő tárhely, viszonteladó, VPS és dedikált szerverek.

A HostGator megkönnyíti az ügyfelek számára a tárhely problémájának kommunikálását vagy a kérdés feltevését. Felhívhatja őket, élő csevegést indíthat, faxolhat, megoszthatja a képernyőt, és rekordidő alatt megoldást találhat problémájára. Az egész évben elérhető elérhetőségük mellett a HostGator videó oktatókönyvtárat is nyújt Önnek, hogy támogassa otthoni igényeit.

A HostGator mind HDD, mind SSD merevlemezeket biztosít, és kiszolgálóit úgy konfigurálhatja, hogy azok megfeleljenek az Ön konkrét betöltési sebességének követelményeinek. Nem mérhető sávszélességet biztosítanak, és lehetőséget adnak az egyedi szerver telepítések végrehajtására, amelyek optimalizálják a sebességet és nagyobb virtuális vezérlést kínálnak Önnek. Ez javíthatja a SEO-t és az Ön webhelyének általános felhasználói élményét.

Előnyök

 • Megfizethető
 • Tisztességes érték

Hátrányok

 • Alacsonyabb színvonalú szolgáltatások
 • Biztonság
 • Egyesült Államok szerverei

8. CloudWays – A legjobb felhő tárhely

www.cloudways.com

Cloudways logó

Ár: 10 USD (USD)
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Cloudways lehetővé teszi a nagy teljesítményű alkalmazások és webhelyek központi telepítését, kezelését és figyelemmel kísérését közvetlenül a felhőkiszolgálókon, kivéve a szokásos webtárhely-középhaladó embereket (ez NEM kezdők számára). Ha ismeri az utat egy szerver körül, ezek a srácok fantasztikusak! Jó támogatás, sok szolgáltató választhat, a Digital Ocean-től az AWS-ig, a Vultr-ig, ők rendelkeznek az árukkal.

Nekik is van saját CDN, CloudwaysCDN néven, és még a WordPress számára készítettek egy egyedi gyorsítótárazási plugint (Breeze nevű plugin), amely jelentősen meggyorsítja a betöltési időket. Aztán a Joomla számára beépítették a teljes sebességű gyorsítótárat a maximális sebesség érdekében.

Az árak 10 – 272 dollár / hónap, a webhely igényeitől függően.

Nem tévedhet itt rosszul … ha kicsit technikus vagy.

A Cloudways végtelen támogatást nyújt támogatási jegyek, élő csevegés és online űrlapok révén. Még hívást is kérhet tőlük, és a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Ezenkívül tudásbázist, valamint közösségi fórumot kínálnak, és élő frissítéseket kapnak a rendszer állapotáról a Cloudways rendszerállapot oldalán..

Szilárd állapotú merevlemezeket használnak, és szervereik készen állnak a PHP 7-re, ami a legmagasabb teljesítménysebességet nyújt a többi tárhelyszolgáltatóval összehasonlítva. A Cloudways tárolja az adatokat az egész világon, és a Memcached, a Breeze plugin és a Redis segítségével biztosítja az optimális tárhelysebességet mind a WordPress, mind a Magento számára. Ezenkívül HTTP / 2 támogatott szervereket is használnak.

Előnyök

 • Megfizethető, nagy teljesítményű tárhely
 • Nagyszerű támogatás
 • Szuper skálázható

Hátrányok

 • Kicsit egy tanulási görbe

9. InMotion tárhely – jó üzleti webtárhely

www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting logó

Ár: 6,39 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Míg az InMotion nem rossz gazdagép, megoldásaik inkább a vállalkozásokra koncentrálnak, ennélfogva a magasabb ár: 6,39 dollár / hónap. Nekik nincs helyi adatközpontjuk, így hacsak nem célozza meg az Egyesült Államok demográfiai adatait, és valóban szeretne velük házigazdát tartani, akkor jobb lehetőségek vannak.

A legtöbb szolgáltatást és szolgáltatást a legtöbb szolgáltató kínálja. És biztonságuk a legfelső szintű INGYENES SSL, a hack védelem, az egyedi tűzfal és a DDoS védelem.

Kínálnak megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS-t, dedikált szervereket és WordPress-tárhelyeket (amelyek WP-specifikus funkciókkal rendelkeznek, például automatikus frissítések és biztonsági javítások, valamint egy drag-and-drop webhelykészítő).

Ha kérdése van az InMotion Hosting szolgáltatásaival kapcsolatban, élő csevegésen, e-mailben, telefonon vagy jegy küldésével veheti fel velük a kapcsolatot. A Skype-munkamenetet az egyik szakemberekkel is ütemezheti, ha mélyebb tanácsokat szeretne.

Online támogatási oldaluk van, amely oktatóanyagokat és egyéb eszközöket kínál, amelyek segítenek a gyakran feltett kérdések megválaszolásában.

Az InMotion Hosting összes szolgáltatási terve szilárdtestalapú meghajtókat tartalmaz, amelyek gyorsabb tartalomszállítást kínálnak az Ön webhelyéről. Ez a vállalat több adatközpontot és fejlett útválasztási technológiát is használ, hogy ezt a versenyelőnyt biztosítsa a betöltési sebesség és a weboldal felhasználóbarát jellege szempontjából..

Előnyök

 • Kiváló minőségű tárhely-megoldások
 • Nagyszerű támogatás
 • Jó biztonság

Hátrányok

 • Drága
 • Egyesült Államok szerverei

10. BlueHost – jó webtárhely kezdőknek

www.bluehost.com

Bluehost logó

Ár: 3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Bluehost egy kicsit veterán a webtárhely-iparban, nagyon elképesztőnek indultak, ám az EIG (aki szintén HostGator tulajdonos) vásárolta meg, és a dolgok meglehetősen gyorsan lefelé haladtak..

Azóta azonban az imázsuk és a host megoldásaikkal dolgoznak az általános minőség javítása érdekében, és ez kifizetődő. Ezek marketing és az általános felhasználói vélemények feltétlenül javulnak. Ezenkívül rengeteg helyet kínálnak alapterveiken (50 GB), ingyenes SSL-t és ingyenes domain-t kínálnak.

Az Egyesült Királyság számára valószínűleg nem ajánlom őket a helyi adatközpontok hiánya miatt. Határozottan vannak jobb lehetőségek.

Ami a hostolási megoldásokat illeti, megosztott tárhelyüket kezdték 3,95 dollár / hónap kezdetben, WordPress tárhelyet, VPS-t és dedikált szervereket.

A BlueHost házon belüli műszaki csapata tapasztalt, napi 24 órás támogatást kínál. Műszaki és számlaszolgáltatást kínálnak élő csevegésen, telefonon vagy jegyküldésen keresztül. Nézze meg a video oktatóanyagokat és a tudásbázist is, ha hasznos információkkal szeretne foglalkozni.

Van egy ingyenes amerikai elérhetőségi száma és egy nemzetközi kapcsolattartó száma, hogy minden ügyfelüket jobban befogadhassák.

A Bluehost különféle hosting csomagokat kínál, beleértve a megosztott tárolást, a felhő tárolását, a VPS tárolást és a dedikált tárolást. A szokásos megosztott tárhely révén a weboldal betöltési ideje 2-3 másodperc. A drágább csomagok alacsonyabb sűrűségű kiszolgálókat kínálnak, amelyek több erőforrást biztosítanak Önnek, ami meglehetősen gyorsíthatja a webhelyet és az általános betöltési időt.

Előnyök

 • Veterán
 • Rengeteg lemezterület
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Sziklás hírnevét
 • Szerverek az Egyesült Államokban

11. Álomszellem

www.dreamhost.com

Dreamhost logó

Ár: 7,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Dreamhost nagyon jó hírnevet szerzett magának, jó okkal. Fenntartották magas színvonalú tárhelyszolgáltatásaikat a jelenleg zajló óriási árháború alatt, az emberek nagyon kedvelik őket, mivel rendkívül megbízhatóak. Az egyetlen hátránya az adatközpontok hiánya lenne az országban, és a költség 7,95 dollár / hónap…, amelyet 3 évig előre kell fizetnie, ha a legolcsóbb árat kívánja. Nem ideális, ám 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ami jó.

Különleges elkötelezettségük van a biztonság és a magánélet védelme iránt is, amely szeretetteljes, ingyenes SSL-vel és ingyenes Whois adatvédelemmel rendelkeznek, amely elrejti a domain név regisztrációs adatait. A DreamHost 24 órás támogatási lehetőségekkel is rendelkezik, arra az esetre, ha szüksége van rá.

Kínálnak megosztott tárhelyet, WordPress tárhelyet, dedikált szervereket és VPS tárolást.

A DreamHost támogatási opcióként élő csevegést, e-mailt, telefont és jegyküldést kínál. A meglévő ügyfelek közvetlenül kapcsolatba léphetnek velük a DreamHost-fiókba való bejelentkezéskor.

Az ügyfelek füleket tarthatnak a DreamHost rendszerállapotáról is, és megoszthatják tapasztalataikat, vagy kérdéseket tehetnek fel a vállalati fórumon. Ezenkívül a tudásbázis felvilágosíthat a fejlett témákra és testreszabásokra.

A DreamHost széles tárhely-választékot kínál, amelyben minden olyan szilárdtestalapú meghajtó található, amely lehetővé teszi webhelyének 200% -kal gyorsabb futtatását. Az összes csomag korlátlan sávszélességgel érhető el, és lehetősége van frissítésre gyors felhőkiszolgálóra vagy felügyelt VPS-kiszolgálóra, ha kinyitni szeretné a gyorsabb betöltési sebességeket..

Előnyök

 • Jó hírnév
 • Ingyenes domain név
 • Ingyenes SSL
 • 97 napos pénz-visszatérítési garancia

Hátrányok

 • Drága
 • Szerverek az Egyesült Államokban

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

HostPapa logó

Ár: £ 1.95
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Ez az érdekes, minden országot létrehoznak minden célzott ország számára, és nagyjából ugyanazokat kínálnak, mint a legtöbb más hosting társaság, valódi kitűnés nélkül..

Nagyon sok lemezterületet kínálnak versenyképes áron (1,95 font / hó). De ismét, nincs adatközpont az Egyesült Királyságban, így hacsak nem igazán szereti a márkát, inkább a Hostingerhez hasonlóan járjon.

Ami a hostolási lehetőségeket illeti, megosztott web hosting, WordPress tárhely, VPS tárhely és dedikált szerverek vannak.

Az ügyfelek e-mailben, telefonon, faxon, élő csevegésen és támogatási jegyek útján férhetnek hozzá a HostPapa támogatási szolgáltatásaihoz. A támogató csoport 24 órán keresztül elérhető, és ha további segítségre van szüksége, csatlakozhat egy heti webinarhoz, vagy lefoglalhat egy-egy virtuális képzést egy host szakértőjével..

A legtöbb vásárlói vélemény barátságos szolgáltatásról számol be, kitűnő technikai támogatással.

A HostPapa azt állítja, hogy szervereik 300% -os teljesítménynövelést nyújtanak alacsony sűrűségű, optimális erőforrású kiszolgálóknak köszönhetően. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a szolgáltatás csak a Business Pro csomagban található.

Más teljesítménycsökkentés nélküli csomagok továbbra is gyors eredményeket kínálnak, ha hajlandó engedélyezni a CloudFlare alkalmazást. A HostPapa 99,9% -os rendelkezésre állással is büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy nagyon megbízhatóak.

Előnyök

 • Rengeteg lemezterület
 • Ingyenes SSL

Hátrányok

 • Nincs helyi szerver

13. StableHost

www.stablehost.com

StableHost logó

Ár: 3,50 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, jegyek

A StableHost általában tisztességes gazda. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálják, mint a legtöbb többi gazdagépet, a fürtözött hosting technológiájuk kivételével … ami növeli az általános méretezhetőséget és a sebességet / teljesítményt, azzal a további bónuszmal, hogy ugyanazon a szerveren más webhelyekkel kapcsolatos problémák nem befolyásolhatják az Ön webhelyét annyira mint más webgazdakon is.

Biztonságuk viszont elég pontos, 24/7/365 támogatással és átlagos válaszidővel 20 perc.

Jó választás, ha az Egyesült Államokban működő piacot kívánja megcélozni, ugyanakkor nincs helyi szerver…

Kínálnak megosztott webtárhelyet 3,50 dollárra kezdve, viszonteladó, WP tárhely és VPS.

A StableHost szenvedélyesen foglalkozik az ügyfélszolgálattal, és képes lesz telefonon, e-mailben vagy élő csevegésben segíteni Önt. További video oktatóanyagokat kínálnak, amelyek segítenek a tárhely és a webhely beállításainak beállításában. Töltse le a hálózati sebesség-teszteket a saját weboldalukról, hogy megtudja, melyik hostolási hely lesz a leghasznosabb az ügyfelek számára.

A StableHost különféle hosting csomagokat kínál, mindegyik LiteSpeed, MySQL és PHP testreszabható verzióival..

Vállalati szintű SSD meghajtókat, kettős CPU-kat is használnak, és korlátlan sávszélességet kínálnak, ami azt jelenti, hogy az online forgalom növekedése nincs hatással webhelyének teljesítményére. Ez nagysebességű weboldalt tölt be valósággá, és növeli az általános SEO-minősítést.

Előnyök

 • Fürtözött hosting technológia
 • Nagyszerű támogatás
 • Korlátlan lemezterület
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Nincs helyi szerver

14. 5. oldal

www.site5.com

Site5

Ár: 6,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Élő chat

A Site5 szintén kínál tisztességes szolgáltatást, de tekintve a 6,95 dollár / hónap árat, az értékjavaslat nem igazán van, mivel vannak jobb házigazdák, amelyek olcsóbbak. Emellett fő szerverük az Egyesült Államokban található, így nem lenne nagyszerű az itt működő helyi webhelyek számára.

Szeretem a korlátlan lemezterületet, az ingyenes áttelepítéseket és azok biztonsági mentési rendszerét.

Ami a tárhely-terveket illeti, megosztott tárhely, VPS-tárhely és viszonteladói tervek vannak.

A Site5 segítségével egyetlen gombnyomással rendezheti az összes hostolási problémát. Ez a cég a nap 24 órájában elérhető élő chat és e-mail útján.

Ügyfeleiknek vészhelyzeti oldalt is nyújtanak, és a webhelyen elolvashatják a leggyakoribb hibaelhárítási kérdéseket és a válaszukra adott válaszokat, hogy hozzáadott tárhelyinformációkat kapjanak..

A Site5 nem mérhető lemezterületet és sávszélességet kínál, ezáltal elegendő tárhelyet biztosítva a növekvő webhely támogatásához. A fő szerver az Egyesült Államokban található, amely nem teszi ezt a tárhely-platformot ideálisvá a helyi webhelyek számára.

Szokásos webtárhelyük a PHP 5.3-at használja, amely valójában nem mérni fogja a PHP 7-et, de ennek ellenére is elvégzi a munkát.

Előnyök

 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Drágább
 • Szerverek az Egyesült Államokban

Hogyan válasszuk ki az Egyesült Királyság legjobb web hosting szolgáltatását?

Az első nagy lépés egy weboldal felépítése, és ez is jó! Nominet szerint, A vállalkozások 96% -a számol be arról, hogy egy weboldala pozitívan járult hozzá több ügyfélhez & márkaismertség. Ezenkívül az Egyesült Királyságban a 16–44 éves korosztályban élő felnőttek 99% -a internet-felhasználó. A Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint ez tényleg nem bátor.

Ha webhelyet szeretne létrehozni, függetlenül attól, hogy nagy webhelynek tekinti-e a forgalom nagy mennyiségű-e, vagy egy kisebb projektet, amely nem igényel annyi kapacitást vagy támogat sok-sok forgalmat, akkor néhány trükkös döntéssel szembesülve.

A tényleges webhelytervezésen kívül a webhely felállításának módjáról (blog, üzleti webhely, vagy szüksége van e-kereskedelem tárolására), az Ön URL-jére vagy domain nevére, és még sok minden másra: arra kell gondolni, hogy melyik web hosting szolgáltatót vegye igénybe.

az Egyesült Királyság web hostingjának kiválasztása

Nagyon sok különféle webtárhely-szolgáltatás létezik, és az a választás, amely a legjobbat fogja szolgálni Önnek és az Ön webhelyének, sok köze lesz annak a webhelynek a típusához, amelyet otthont szeretne tenni, az adott weboldal célját, és a várható forgalom generálása. Tehát a fenti web hosting véleményektől eltekintve mindent összegyűjtöttünk mindazt is, amit tudnia kell a tárhely iparról, így létrehozhat saját web hosting összehasonlítás.

Melyek a különféle típusú web hostingok?

Közös tárhely

megosztott tárhely grafikaA megosztott tárhely a legolcsóbb tárhely, ideális kisebb méretű webhelyekhez és projektekhez, amelyeket építeni kíván. A megosztott tárhelynél több korlátozás van, mint a többi elérhető webtárhelyen, de a legtöbb kisebb webhely, például blogok, biz-oldalak és személyes webhelyek esetében ezek olyan korlátozások, amelyeket valószínűleg soha nem fog észrevenni, kivéve, ha a projekt sokkal nagyobb lesz, mint amire eredetileg vártál..

Ez az olcsó webtárhely-típus működik egy szolgáltatónál, amely kiszolgálóterületet kínál ugyanazon a szerveren sok különböző ügyfél számára; az Ön webhelyét a kiszolgálón lévő többi webhely nem érinti, és korlátozásai csak abban a tényben rejlenek, hogy a sávszélességet, a tárolóhelyet és így tovább osztja, a többi ügyféllel, amely ezen a kiszolgálóterületen kívül működik (ahogy röviden ismertetjük) a SiteGround áttekintésben).

Ne felejtse el azt is, hogy még a legalapvetőbb tárhelycsomagokhoz általában egy kattintással telepíthetők a legnépszerűbb CMS-ek, például a WordPress, a Joomla stb., Valamint a webgazda legtöbbje megosztott csomagokat kínál mindkét Linuxra & Windows tárhely (és természetesen támogatja az olyan általános nyelveket, mint a MySQL, PHP stb.).

VPS tárhely

A VPS-tárolás, vagy a virtuális magánszerver-tárhely tökéletes középút a megosztott és a dedikált szerver-tárhely között. Olyan, mint a megosztott tárhely, mivel több webhelyet tárolnak egyetlen kiszolgálón (remélhetőleg az Egyesült Királyságban vagy annak közelében); azonban a VPS tárolásban egy partíciót használnak arra, hogy elkülönítse webhelyét az ugyanazon szerver más felhasználói webhelyeitől. Ezért egy dedikált szerver sok előnyeivel jár, csak egy kicsit kevesebb energiával és sokkal alacsonyabb árcímkével. Az ilyen típusú tárhely olyan játékok fogadására is használható, mint a Minecraft.

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver tárhely gyakran a legjobb megoldás a webes fejlesztők számára, ha a pénz nem tárgy. Egy dedikált szerver egy teljes szervert oszt ki az ügyfélnek, azaz a teljes szervert magának is megteheti, és bármit megtehet vele. Ez megnyitja az ajtót a sok megnövelt teljesítményű képesség számára, lehetővé téve őket a nagyobb webhelyek, például e-kereskedelmi webhelyek, ingatlankönyvek, fórumok és egyebek számára. Ezek szintén magas árat tartalmaznak, így a nagyobb erőfeszítésekre a legjobb.

Cloud tárhely

A felhőtárhely az Egyesült Királyságban sok webfejlesztő egyik kedvenc webtárhely-típusává válik. Ennek oka az, hogy nagyon sokoldalú lehetőség a nagy és a kicsi webhelyek számára is. Ha lenne bármilyen, mindenki számára megfelelő web hosting lehetőség, akkor felhő-tárhely lenne. Ez a fajta tárhely lehetővé teszi a terv zökkenőmentes frissítését vagy leminősítését, amikor a webhely igényei változnak, és ez egyben a webtárhely egyik legerősebb és legbiztonságosabb módszere. Több gép által táplált energiával csökken az állásidő, és az Ön adatait védi.

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhelyet leggyakrabban a webfejlesztők használják, akik nagy mennyiségű szerverterületet vásárolnak ömlesztve, és azt (amint a neve is sugallja) továbbadják azoknak az ügyfeleknek, akiknek webhelyeket terveznek. Ez lehetővé teszi a webfejlesztő számára, hogy sokkal nagyobb irányítást tudjon megtartani az általuk tervezett webhelyek felett, hogy folyamatosan működjön és hatékonyan működjön. Ez egy ritka hosting szolgáltatás, amelyet bárki vásárolhat, kivéve, ha webfejlesztő vagy egy webes fejlesztő ügyfele, aki eladja nekik. Ez a weboldal-projektet sokkal egyszerűbbé teszi mind az ügyfél, mind a fejlesztő számára, és nagyobb fejlesztési irányítást ad a fejlesztőnek portfóliójuk felett.

kutatási web hosting szolgáltatások

A webtárhely-szolgáltatások összehasonlítása: Jellemzők, specifikációk és terminológia 

Mint láthatja, sok különféle választási lehetőséget kell mérlegelni, amikor az Ön igényeinek megfelelő típusú webhely-elosztási tervet dönti el (még az ingyenes tárhely is lehetséges). A nap végén az a cél, hogy válassza ki azt a webtárhely-típust, amely a legmegfelelőbb eredményt nyújtja webhelye számára anélkül, hogy a bankot megtörné. Miután elképzelése van arról, hogy milyen típusú web hosting csomagot kíván használni, a következő lépés egy olyan web hosting szolgáltató keresése lesz, amelyben megbízhat webhelye teljesítményével. Annak érdekében, hogy megválaszthassa azt a szolgáltatót, amelyben megbízhat, ez néhány olyan szolgáltatás, amelyet érdemes ellenőrizni a regisztráció előtt (ugyanazokat a tényezőket használjuk a többi legfelső tárhely-listánkban is, mint például a legjobb webhelytárhely Ausztráliában, a legjobb webhelytárolás Kanadában, a legjobb web hosting Szingapúrban, a legjobb NZ hosting, a legjobb web hosting India, a legjobb webhelygazda (összességében, globálisan), a legjobb webtárhely Malajziában, a legjobb webtárhely Brazíliában & legjobb tárhely Írország).

Szerver helye

Ezt már a bevezető részben megemlítettük, de alapvetõen, ha a legközelebbi szerver jelentõs alulteljesítménnyel rendelkezik, akkor egy olyan szívességet vállalnál, hogy egy kicsit távolabb használja. Nem igazán számít, ha városspecifikus szolgáltatásokat keres, például webtárhelyet Londonban, Birminghamben vagy Leedsben … a sebességkülönbség elhanyagolható lesz mindaddig, amíg a szerver közeli vagy az Egyesült Királyságban található ( mind a SiteGround, mind az A2 Hosting rendelkezik szerverrel az Egyesült Királyságban és világszerte).

Tárolás

Mielőtt feliratkozna bármelyik webtárhely-szolgáltatóra, meg szeretné tudni, hogy mennyi tárhelyet igényel webhelye. Hány kép, videó vagy más média lesz a webhelyén? Mennyi információt kell támogatnia (e-mailben is használja a web hostját)? Ha webhelye viszonylag kicsi, akkor esetleg nem merül fel tárolási probléma a szolgáltatótól függetlenül.

üzemidő

Mi értelme az interneten tárolt webhely megmentése, ha senki nem fér hozzá? Az Uptime olyasmit jelent, amelyet a legjobb webgazda mindig növeli, annak érdekében, hogy a webhelyek bárki számára elérhető legyen nappali vagy éjszakai bármikor. Sok szolgáltató akár 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát hirdet, de mindig jó az ilyen igényeket tényszerűen ellenőrizni. Keressen online néhány beszámolót azoktól az emberektől, akik már igénybe vették szolgáltatásaikat, hogy képet kapjanak a valóságról. A legnagyobb webhely-tárhely-szolgáltatók üzemidejét és válaszidejét a saját tárhelyállapot-oldalunkon kezdjük nyomon követni.

mentések

Valószínűleg olyan értékes információkat tárol a webhelyén, amelyek katasztrofális elvesztést okozhatnak. Ez az, ami miatt információinak biztonsági másolata olyan fontos, ezért mindenképpen meg kell vizsgálnia, hogy az internetszolgáltató milyen gyakran készít biztonsági másolatot ügyfeleik webhelyére. Nem csak ezt, hanem megvizsgálja a visszakeresési módszereket is az a szerencsétlen esemény, amikor elveszíti az adatait, és ha díjat számít fel a biztonsági másolat visszaállítására.

SSL tanúsítványok

SSL tanúsítványokAz SSL a Secure Socket Layer, a Secure Socket Layer kifejezést jelenti, ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a webhely és a látogatók közötti adatátvitel titkosítását. Így teheti webhelyét biztonságossá, és megmutathatja webhelye látogatóinak a zöld lakattal + https: // az URL mellett a legmodernebb böngészőkben. Régebben csak az online áruházak vagy más webhelyek számára volt fontos, amelyek fizetéseket fogadnak el a helyszínen. De manapság minden ott lévő webhelyre kötelező (a Google még azt is mondta, hogy rangsorolási tényező, tehát akár egy SEO-előnyt is megkaphat egy biztonságos webhellyel). Szerencsére az olyan SSL-szolgáltatókkal, mint a Let’s Encrypt, nincs költségünk, és ingyenesen telepítheti és megújíthatja őket. A tárhelyszolgáltatások áttekintésekor vegye figyelembe azokat, amelyek ingyenesen kínálnak SSL-tanúsítványokat, és elkerülném azokat, akik pénzt szeretnének számlázni érte..

Ennek ellenére különféle típusú SSL-tanúsítványok léteznek, és a biztonságosabb tanúsítványok pénzbe kerülnek. A legolcsóbb / ingyenes típus a Domain Validation (DV) tanúsítványok, ezután a Organization Validation (OV), és végül az Extended Validation (EV) jön. Az OV és EV típusok megkövetelik a tanúsítványt igénylő entitás tényleges érvényesítését.

Sávszélesség

A sávszélesség fontos az Ön webhelyének teljesítménye szempontjából, ezért azt szeretné biztosítani, hogy elegendő rendelkezésre áll-e a domainje a megfelelő működéshez, és javítsa a felhasználói élményt. Ami a megosztott tárolást vagy akár a VPS-tárolást illeti, akkor kevesebb sávszélességhez férhet hozzá, mint más lehetőségekhez képest, de a szolgáltató, akinek a szolgáltatását választotta, hatással lehet az Ön számára kijelölt sávszélességre is. . Feltétlenül fontolja meg ezt, mielőtt dönt a szolgáltatóról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkezik-e a szükséges erőforrásokkal.

Sebesség

A sebesség egy jól optimalizált webhely általános betöltési idejére vonatkozik (a jól optimalizálva nem túl sok kódpompást, szépen tömörített képeket stb. Értünk – alapvetően csak egy hatékonyan megtervezett webhelyet). A webhely sebessége 3 dologtól függ, szerver helye, szerver teljesítménye (a hostfiókodhoz hozzárendelt erőforrások), és egyedi szkriptek Lehetséges, hogy a házigazdák építették a webhely kézbesítésének felgyorsítására.

Szerver sebessége

A szerver teljesítménye nagyobb probléma, ha a szerver nem allokál elegendő forrást magának a webhelynek a futtatásához, akkor problémák merülnek fel. Alapvetően csak ne olcsózzon túl sokat a tárhelyen (pl. Ne menjen az ingyenes tárhelyen), és jól kell lennie. Az első 5 vendéglátónk nagyon jó ebben. Ráadásul a legjobb házigazdák (például a SiteGround) saját gyorsítótár-parancsfájlokat készítenek a webhely kézbesítésének további felgyorsítása érdekében..

CDN

A kiszolgáló helyzete nagyon fontos volt, ha a célpiac helyi, az Egyesült Államokban egy kiszolgálón történő tárolás egyértelműen lelassítja webhelyét annyira, hogy észreveszi a konverziók / vezetések / eladások mértékét. De manapság, mivel a CloudFlare ingyenes, szinte bárhol otthont adhat a házigazdának, aktiválhatja a Cloudflare szolgáltatást (amely egy CDN vagy tartalom elosztó hálózat, amely az Ön webhelyét a legközelebbi csomóponttól a webhely látogatójáig szolgálja), és megfelelő sebességgel rendelkezik, függetlenül a helyétől. célpiac. A legtöbb webtárhely ingyenesen kínálja ezt az integrációt.

A CDN hozzáadása a webhelyhez további előnyei közé tartozik a helyi szerver kevesebb terhelése és a DDOS-védelem, ha a CDN támogatja.

Támogatás

Ez egy nagyszerű és jó okkal. Kedvező támogatás nélkül a bevétel / vezet / látogatók / stb. Potenciális vesztesége hatalmas lehet. A reagáló és hatékony támogatás nagyon gyorsan megjavíthatja a dolgokat, azaz a webhely leállása minimálisra csökkenthető. Míg a legtöbb legnépszerűbb házigazda 3 támogatási lehetőséget kínál, ezek közül telefon, jegy és élő csevegés lehetséges, továbbra is a támogatási jegyeket részesítjük előnyben részesítésként..

támogatási lehetőségek

Noha gyorsabb választ kaphat telefonon vagy élő csevegés közben, az esetek többségében a támogató személyzetnek lábadra kell gondolkodnia, és megpróbálnia kell választ találni ott-ott… és igen, ami a legtöbb kisebb kérdésnél is működik. De ha összetettebb kérdése van, akkor lehet, hogy nem tudják, miről beszél, vagy hogy az adott személyt nem képezték fel arra, hogy foglalkozzon ezzel a kérdéssel stb. Ilyen esetekben könnyebb magyarázatot adni egy támogatással. jegyet, csatoljon képernyőképeket arról, hogy miről beszél, akkor a jegy eljut a megfelelő emberhez, egyértelmű képet nyújtva arról, hogy mi a probléma, amelyet ezután meg lehet oldani.

A támogatási jegyek is könnyebben méretezhetők a fogadó cégek számára, mivel nekik nem kell állandóan telefonokat kezelniük vagy élő chat-konzolokat tartaniuk. Akárhogy is, azt akarja, hogy a támogatás rugalmasan reagáljon és képes legyen, mivel a személyzet több szintjének speciális szakértelme van a különböző területeken. Előfordulhat, hogy a dobozon nem az lesz, amit a végén kapsz, amint a DreamHost vs Bluehost összehasonlításunkban kiderült..

Megengedett domainek / webhelyek száma

Ha úgy gondolja, hogy egy webhely-csomag használatával több webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor ellenőrizze, hogy a választott szolgáltató lehetővé teszi-e ezt! Még ha úgy gondolja is, hogy csak egy webhelyre lesz szüksége, akkor is jó választani egy szolgáltatót, amely lehetővé teszi számukra több, ha akar. Így mindig szabadon megváltoztathatja véleményét.

És ennyi, túl nehéznek tűnik az összes pont lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes specifikációt a legjobb brit webes tárhelyért, így egyszerű áttekintést kap.

VAGY

Legjobb Domain Hosting UK

Beépítettem ezt a szekciót, mivel sokan még mindig keresik ezt a kifejezést, annak ellenére, hogy valójában nem létezik. A domain hosting a web hosting és a domain név regisztráció kombinációja, ha szükséges, a teljes csomag. És mivel a web hostingt már fentebb leírtuk, ezt a részt a domain nevekre összpontosítottuk, mik azok és hogyan regisztrálhatjuk őket.

Domain név regisztráció

Mi az a domain név??

Dióhéjban a domain név az IP-cím olvasható változata, amely webhelyhez vezet, álnévként. Domain nevek nélkül egy webhely meglátogatásához be kell írnia az IP-címet, például a 192.168.40.208. A domain név átfedésben van a cím tetején, így például a 192.168.40.208 lesz az Ön weboldala.co.uk. Bérelhet domainneveket regisztrátoroktól. És igen, olvassa ezt jól, valójában nem vásárolhat meg egy domain nevet magadnak, inkább bérbe adja.

Mi a nyilvántartó??

A regisztrátor egy olyan társaság, amely felhatalmazással rendelkezik a domain nevek fenntartásának kezelésére, és IP-címeket rendelhet hozzájuk. Maguk válaszolnak a nyilvántartásoknak, akik kezelik a TLD-ket (vagy a legfelső szintű domaineket), és átruházják a kereskedelmi értékesítést a regisztrátorokra (és ha érdekli, hogy évente hány domaint regisztrálnak, akkor nézzék meg az internethasználati statisztikai erőforrást, elég epikus). Az Egyesült Királyságban a Nominet az összes .uk domain regiszter

Hogyan regisztrálhat egy domain nevet az Egyesült Királyságban?

Ha még nem rendelkezik domain névvel, és azt szeretné megszerezni, amikor feliratkozik egy web hosting csomagra, akkor szerencséd van. Sok webtárhely-szolgáltató regisztrátorok viszonteladója, vagyis kezelni tudja a domain nevek regisztrációját. Mindössze annyit kell tennie, amikor feliratkozik egy hosting csomagra, ha bejelöli a “Szükségem van egy új domainre” négyzetet, beírja a kívánt domaint, és a host a többit megteszi, rendkívül egyszerű.

Ha már van webhelye, és szeretne csak regisztrálni néhány extra webhelyet, szeretjük a Namecheap-ot, ezekkel könnyű dolgozni és nagyon megfizethetőek. Vagy ha helyi regisztrátort keres, próbálja ki a names.co.uk webhelyet.

Webhely létrehozása: Gyors útmutató

Mint valószínűleg észrevetted, egy webhelynek két részre, domain névre és webes tárhelyre van szüksége a webhelye fájljainak valódi tárolásához. Feltételezve, hogy már rendelkezik mindkét elemmel, itt található a webhely felépítésének lépése a domain név és a webtárhely összekapcsolásával, valamint a WordPress telepítésével (vagy bármilyen más weboldal készítővel, amelyet használni szeretne), így van egy élő weboldala, amelyet szerkeszthet megkezdeni.

weboldal készítés

 1. A domain név mutatása a webtárhelyre: Ha regisztrált volna egy domain nevet a web hosting szolgáltatónál, akkor már megtették volna érted, de ha külön rendelkezel velük, akkor ezt teszed:
  1. Keresse meg internetes házigazdainak névszervereit (példa: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), megtalálhatja ezt az üdvözlő e-mailben, azok dokumentációjában vagy a cPanel oldalán. Vagy csak megkérdezheti őket
  2. Másolja a névkiszolgálókat
  3. Jelentkezzen be a regisztrátorába, és keresse meg a csatlakoztatni kívánt domain DNS- vagy névkiszolgálójának beállításait
  4. Illessze be a névkiszolgálókat a névkiszolgáló mezőibe, és nyomja meg a frissítés, mentés, kész parancsot, vagy pedig a mentéshez szükséges műveletet.
  5. Várjon néhány órát.
 2. A WordPress telepítése: A legtöbb webtárhely-szolgáltatónak (ha ezen a ponton nem mindenki van) a vezérlőpulton 1 kattintással kell telepíteni a WordPress programot. Ha a gazdagép cPanel-t használ, ott találja meg. Egyébként csak keresse meg a házigazdák támogatási szakaszában és a dokumentációban.
 3. Tudod, hogy van egy élő webhelyed.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy webhely üzemeltetése?

A webhely tárhelyének költsége néhány tényezőtől függ, a legfontosabb tényező a webhely igényei. Ha személyes blogot vagy üzleti webhelyet hoz létre, akkor havonta kb. 3–6 font közötti megosztott tárhely-terv kiválasztása nagyon jól fog működni. Ha egy hatalmas e-kereskedelmi áruházat tervez építeni, vagy erőforrás-igényes webes alkalmazásokat kíván üzemeltetni, akkor jobb, ha dedikált szervert vagy VPS-t keres, amely havonta 100 fontot eredményezhet..

Hogyan tárolhatom ingyenesen webhelyem??

Webhelyét ingyen tárolhatja, ha vagy helyben tárolja a számítógépen, vagy ha harmadik fél szolgáltatását használja, például a wordpress.com vagy a blogger.com. Mindkettő lehetővé teszi egy ingyenes tervet, amely lehetővé teszi egy alapvető webhely felépítését az elsődleges domain aldomainén, például a myblog.wordpress.com.

Rendelkezhetek-e weboldalammal a Google-on?

Gyakorlatilag nem, a Google nem hosting szolgáltató. Noha a Google Webhelyek segítségével ingyenes webhelyet hozhat létre, ezeket inkább együttműködési eszközként használják a vállalkozások számára. Van egy Blogger nevű szolgáltatásuk a blogger.com webhelyen, amely jobban megfelelne a személyes weboldalak létrehozásának (bár a tervezés szempontjából korlátozottak lehetnek)..

Mi a legjobb webtárhely egy kisvállalkozás számára?

Véleményünk szerint a kisvállalkozások számára a legjobb házigazda az, amely ingyenes SSL-tanúsítványokat kínál, szerverekkel rendelkezik a világ minden tájáról, és nagy biztonsággal rendelkezik, hogy minden zökkenőmentesen működjön. További információt a web hosting weboldalunkon talál.

Hogyan választhatom meg a web hosting szolgáltatót??

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő internetes házigazda kiválasztásának legjobb módja az, ha először felírja, hogy mi az az igény. Az emberek többségének csak olyan webtárhely-szolgáltatóra van szüksége, amely gyors tárolást kínál (lehetőleg egy szerverrel az Egyesült Királyságban), sima beállítási rendszert és 24 órán keresztül elérhető válaszadást. Vessen egy pillantást az összehasonlításra az oldalon, hogy további részleteket és egyéb tényezőket találjon egy jó webhely-házigazda megtalálásához.

És erről van ez a hatalmas útmutató, remélem, hogy segített!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector